Sabtu, 24 April 2010

Apa Yang Anda Tahu Tentang Darkbatman dot com

Apa Yang Anda Tahu tentang Darkbatman dot com

Mula2 aku knl beliau ni dikenali sbg Mr. Superman vs. Darkbatman aka Seiryue. Aku mula kenal beliau ni ms tu aku nk coba nasih msok contest DIGITAL CAMERA UNTUK DIMENANGI dan sampailah skrg aku adalah antara ribuan pembaca blog beliau wahhh ayat x leh bla hahahaha..

dulu: tinggal kenangan
tp korg nk tau still ada org g jenguk blog beliau...hebat2 x hebat beliau :)

Skrg ni beliau memiliki domainnya sendiri. Blog beliau skrg sama je ngan yg dulu cuma kali ni blog beliau nampak lg best dan lebih menarik. Yg heran skrg lebih femes n fofular..nama beliau mendadak naik weiii..fulamakk kagum2..hehehe

skrg: glem abiss..meletop2 kau

Dengan blognye yg baru ni. DARKBATMNAN.COM - OUR MIND OUR PLAYGROUND beliau memakai nick darkbatman @ nama sebenar beliau ZAINAL ZUHRY. Aku just panggil air..eh silap..aie..hehehe jgn marah aie nti kena jual. Sape2 yg 1st tgk beliau ni..sure terpitam tgk badan beliau yg gagah perkasa n ketak2 tu...sebenornye beliau ni PARTIME FITNESS TRAINER n FULLTIME BLOGGER. Sape2 yg berminat nak keep in fit..bleh la hubungi beliau di talian hayat kat SINI

Sejak ada domainnya sndiri ni kan...sng bg aku nak loading..sbb dulu pya payah bebeno..take time smpi aku giveup..hahahaha. Blog beliau ni sgt2 special sbb sape2 pun bleh bc..bkn takat bc je...leh dpt informasi2 yg best taw simple but knowlegedable gitu (tul ke ayat aku ni) hahaha
Cara penulisannya agak formal..tp skrg penulisan beliau sgt2 santai kdg2 tu ada jugak KENAKALAN beliau mengusik pembaca dan got sense of humor. So x borin lah bc kan

Antara informasi yg bleh korg dpt spt fitness, hanya LELAKI, exercise vs. fitness, Nuffnang, contest and tutorial

FITNESS + DIET + PETUA

CONTEST
(sejak menang no. eko ni..kerap beno beliau anjurkan contest)


LELAKI
(slh satu n3 yg hot PERLUKAH LELAKI BERONANI..wow sure laju2 korg nk tau..klik je gmbo tu)


PEREMPUAN
bkn takat lelaki je dia leh bg info...perempuan pun ha..
antara n3 yg beliau kupaskan


1) Kerana Perempuan Lebih Suka Berfantasi

TIPS/TUTORIAL FOR BLOGGER/NEWB

Kt sini byk aie selitkan tips2 tuk blogger smmgnye bermanafaat cthnya
1) Tips mengelakan bw palsu
2) Tips memaksa pembaca meninggalkan jejak
3) Me ngapa berkomentar itu bgs utk blogger
4) Chatting di FB tanpa membuka FB
5) Membuat google anda sndiri
6) Posting blog di FB

Apa sj yg korg nk tahu serba serbi ada dm blog ni..kira sape2 yg msok blog beliau ni mmg terus melekat tertarik kau mmg debom...
lu pikirlah sndiri..hehehe tgk ajelah beloved reader beliau naik mendadak ok...5-10 org sehari tu..wow hebat kan

nak plak skrg ni total yg skodeng blog beliau lg best woiiii..ni sure gara2 beliau kerap anjurkan hits counter yg dpt sambutan luar biasa hahahaha dah serupa jackpot daaaa

see...86 user online...korg leh dpt byk itu...lalalalala

Setelah lm kenal beliau dlm dunia blogging ni..beliau ni seorg yg x lokek ilmu..apa aje yg ko tya sure dia ngan sng ati menjwbnye...tp ko kena fhm..kdg2 dia sgt2 bz..al-maklumlah org fofular...tp ko jgn riso dia akan menjawab setiap pertanyaan...perghhhh mmg hebat...otai kt luo sn pun x serupa ko aie...ko lain...very friendly person..cam dh kenal lm...sgt sng berinteraksi ngan beliau..ape2 saje topic pun jln.. sgt mesra alam...:)


ok ni slide show aku sj je buat ok..at least ada lagu dlm blog aku ni..xlah sunyi jek..x leh bla bila bc title gmbor tu...jgn mare eh aie

Disebalik pembabitan beliau dlm dunia blog ni...surelah ada yg menjdi tulang belakang beliau...tidak lain tidak bukan tentulah adik beliau....kalo x...xdelah korg dpt tgk gambor2 aie yer dok...:)

Ok b4 ni aku ada beri cadangan kat aie bg saguhati secara random tuk menghargai beloved reader beliau yg semakin hanget penambahannya. Aku nk tambah l
g aie...itupun kalo ko sudi menerima cadangan ini..apa kata ko bg cenderahati T-shirt darkbatman tuk GIVEAWAY sterusnye...tuk contest ni pun ok gak...tuk pompuan ko wat kolar V dan lelaki kolar bulat...canteklah aku tgk baju tee darkbatman yg ko pakai ms projek alpha tu..hehehe

Akhir kata aku pd aie...smoga terus suksess...dimurahkan rezeki n terbaik tuk kamooo

Sekian terima kasih

Wassalam

Yg baik dtg dr Allah yg Buruk dr aku sndiri

amin


nota bijik: sajo je nak meriahkan lg contest beliau...x menang pun xpe..hehehe janji glemer kahhhh berdekah3

4 ulasan:

  1. tabik spring ko kak el..punya laa pjng kothu ttg dia..aku kak nak masyukk gak tp aku tak thu nak tulih apa kak..huhuhu...

    tak pe laa aku bg peluang kat ko kak...gud luck kak...untung nasib ko 150 dlm gengaman nnti..caya laa..

    BalasPadam
  2. wakaka tau xpe. tak tau nak tulis apa pasal bro aie tu..

    Blog Baru Zida

    BalasPadam
  3. sis da buang disqus ke?hehehe..ajinnye sis..siap ade video aie lagi..btw..gud luck :)

    BalasPadam
  4. halamak, kantoi!
    el, nampak tak nama syida kat shoutmix tu?ngeh..ngeh..ngeh...

    BalasPadam