Jumaat, 9 April 2010

tadaaa..my pezen

ni 2 ketul pezen ni od adiahkan kt aku...sgt ronok bkn kepalang..smpi jd meren sekejap w/pun pezen ni x sebape x senilai emas...tp aku cukup soka ati...kahkahkahhh

nk dipendek kan cite...aku mula2 x suspek ape pun dr od..aku tau beliau pun tgh kering..tp 2 3 hari tu aku tgk beliau semcm..x abis2 dok tya aku..nk ape..nk ni ke..nk tu ke..aku jwb xpyh la..dah xde duit..buat cam xde..xyah nak beli tu ni...hehehe aku pun ms tu mmg tingtong jerk..then satu ari tu...dia ajak kami g nite market kat b. feringgi..dia kata beli la pape..aku pn kata...betul ke..kalo gitu aku nk beg LV...hehehe grade AAA tau..kehkehkehhhh...

then nk balik
od: sarung la tgk..ok x
aku: sarung mende..takan beg ni nak sarung dlm kete kot..gilakkkk
od: laaa x pasan lg ke...
aku: pasan ape...
od: laaa cer tgk lelok...

aku pun kelebek la dlm kete tu...pttlah aku x npk..sbb beg tu terlindung ngan car seat arwen...

ms aku jpe beg puma tu..mmg nak pitam...sbb aku xmo od buang duit beli mahal2..sbb aku sure teringat kat anak2 aku...sllu aku kata..xyah lah beli..baik beli susu arwen danish...hehehe

aku pn membebel la kat od...yelahkan aku x suspek pun dia nk beli kasut tu...tu kasut kechentaan aku mula2 aku npk kasut tu ms bonus aku dpt hjg thn lepas...aku x jd beli sbb duit tu aku buat simpanan ASB aku

aku pn penah try kasut tu b4 ni..so od pun taulah size aku...so easy for him nak belikan tuk aku surprise la..mmg surprise gilerrrr....

beg LV dh lama ngidam..tetiba aku soka sgt beg LV..rs nak wat koleksi lak hehehe...cokia pn cokia lah...

snickers kechentaan aku..aku sayang sgt snickers ni....ms dulu aku nk beli mmg berbelah ati aku...nak beli ke nak simpan duit ke nak beli tuk anak2 ke...last2 od belikan kat aku...dia kata..ni tuk awak..sian kat awak asyik beli tuk anak2..awak lgsg xde pape....:)

nota bijik: benonye od dpt bonus + increment + naik pangkat
alhamdulilah

13 ulasan:

  1. ayat od yg last tu aku lak yg touching lebeh ,aku ni mmg tah hape hape sikit..touching manjang menjak tua ni...baik nyer laki ko...

    nok apy belated yer...aku tak tau besday ko pun....ala aku tau pun bukan dekat jauh...kim salam kat ang jer..psst nanti aku nak pg penang leh aku lanje ang asam kat tempat asam tu..ape ker..chowrasta ke ape tah...

    sneaker ko tu wow..aku pun sokak

    BalasPadam
  2. syukur beb!tahniah utk beliau ok!dan thniah utk anda juga!

    BalasPadam
  3. wah,,jelous aku kak el ko dapat adiah..kahhhhhh..rasa cam romantik gilo abg od kak..malam ni sure ko kena dan wajib kejo lebih kak...hahaha.....

    BalasPadam
  4. el....LV ko tu bikin aku jeles........bestnye OD wat surprise kat ko.....

    BalasPadam
  5. epi belated sebeday el. semoga segala yg terbaek utk kau anak branak. hohoho..best gilak kau dpt hadiah suprise gitu..syioknye..

    tahniah kat od sbb naik pangkat + dpt bonus. semoga bertambah2 la rezeki kowang. jumpa nnt leh banje aku makan ;P

    BalasPadam
  6. tahniah untuk el dan od.el..happy sebab ko happy dapat adiah..hihi..

    BalasPadam
  7. waa best la ko el..

    tahniah..

    BalasPadam
  8. ckp kn kt OD....lu steady bai... :D

    BalasPadam
  9. ala...ni cemburu ni...best la ko kak..dapat beg Lv..dapat kasot...

    yang penting suprise tu..mesti senyum bila ingat2 balik kan??? huhuhu

    BalasPadam
  10. wow wow wow
    tahniah pada somi mu sebab naik pangkat dan tambah gaji. hehehehe.

    aku pun macam suka jer dgn beg LV ko tu :)

    BalasPadam
  11. Wah el beli LV!! bestnyeee... (Pengsan)

    BalasPadam
  12. Happy besday el :) semoga sume doa2 ko makbul.. amin..
    eh nape ko nyer entri terlatest x kuar kat blog aku erk?!?! pelik tp beno :(

    gred AAA tuhhh!!..sama la kiter el hehe
    yg kasut tu mmg cantek.. klo ko rasa syg nk pki baik kasi aku pinjam kahkahkahkah....

    BalasPadam
  13. chantekkkkkkkkkkkk.....!!!!

    moga terus dilimpahkan rezki berganda utk kau suami isteri..!!hepy besday utk kau laki bini..sory haku lambatttt wish terlepas kapal terbang beb..!!

    BalasPadam