Rabu, 28 April 2010

Award yg ke-547



thx..muci2 to sue sbb kasi akk award ni..cute lah...
ni adalah award aku yg ke-547...kalah CT..kahhhhhhhhh

so aku nak bg kat SEMUA
FOLLOWER
SILENT READER
KWN2 BLOGGER
KWN2 NUFF

x kiralah sape2lah yg dtg blog aku ni..yg pompuan ameklah dua2 tu..yg lelaki
amek yg bear fship tu eh (nk amek dua2 pun xpe)..ok..ooooriteeee
amek jgn x amek..x amek aku sunat sorg2..kahhhhh

nota bijik: sori sejak 4 8 menjak ni dan akan bermenjak2 (hope not)..insyallah aku kalo sempat bw n jenguk2 blog korg kat ofis...sbb lappy kat umah aku msok ICU..so mayb aku buat n3 yg merepek or copy paste jek...hope x mendukalara pundi2 korg kalo bc ok..wekkk