Jumaat, 2 April 2010

warning dr encik nuff..hehe

aku rs smur dh tau psl email nuff tu..
ada kt leh klik tp jg2..
ada plak suh stop...
kalo kurangkan bleh x..hehehehe

ntahlah...aku br jek nk aktif mende ni 2bln..n x bape pndai sgt bab2 nuff ni
kalo gini la kan...leh la aku tido n rehat bebanyak..x yah nk fenin2 or pusing kapla

papepun aku akan jenguk2 blog korg kasi komen
up trafik n klik2 nuff yer...hehehe

have a nice wiken uolz
esok aku akan bertolak ke kl
nk g tgk F1...smoga esok lusa hari yg cerah dan baik
baru best layannnnn....:)

11 ulasan:

  1. ye la koi pun dpt gek emel warning dr nuff tu..

    tibekan sampai kena naik court plok..

    huhu bahaye tu..

    BalasPadam
  2. El, aku tak bape paham la nape nuffnang xbg klik2.
    Blh citer sikit?

    Selamat berracing eh!

    BalasPadam
  3. hans~yehaaa best gilosss 1st time nie beb

    mazru~xde lah smpi msok court tp yg x best blog kena banned beb..duit kena closed..caner tu..

    BalasPadam
  4. bed~nuff dpt tahu sebilangan nuffnanger buat income ngan klik2 iklan nuff ni..so skrg depa dah straight..kalo nak klik just sekali jek jgn byk2 kali nti blog/duit nuff korg akan disekat...klik sndiri pun x bleh...ni aku dpt tahu dr blog2 yg aku bc lah..sehari klik satu jek..then dtg tuk meriahkan blog or menambahkan total pengunjung...then kalo ada 3 iklan sekali..ko klik yg iklan yg x sm..jgn klik 3 iklan yg sm...

    BalasPadam
  5. wooo tgk F1 xajak aku..hampeh nye ko..ahaha

    BalasPadam
  6. jom ar jupe beb..ko ne..takut sgt laki jeles..ahaha

    BalasPadam
  7. uptrfc n cari trfc pun dah ok sis el.
    kalo trfc tip top mesti banyak ads masok nanti.
    kene byk buat blogwalking-sama2 uptrfc kawan2 blog..jom blogwalkinggg ;D

    BalasPadam
  8. uittt ye ka...aku x tgk email lg nie..hiksss...

    hepy weeken yer....

    BalasPadam