Khamis, 1 April 2010

aku...apakahhh

seyes je minah ni...pe ko buat
kesian beliau spek pun herot benyot...ish2 pagaiiii

ooowhhhhh itu keje lu eh...

x larat weiiiiiiiiiii tulun..i need a long restttttttt pls..but cannot.....i can't leave without it..kahhhhhhhhhh smpi merah mata2 x cukup tido...ada tu smpi aku guling2 kengantukan tpi still gak wat jugak mende ni..oh tolonggg cm mn nak avoid ni...dh jd penagih aku huwahhhhhhhhhhhh..kahkahkahhhhhhhhhhhh...tau dak sape pya blog aku terjah tu..hehehe

nota bijik: od ckp..ltk la pic elok skit..ni cam tenuk je..kahhhh

11 ulasan:

  1. tu dia smpi cm tu gigih nk cari duit la kan..masyuk xper..nnti leh banjer aku...hehe

    aku tau blog sapa tue...si shiela tu kan...yeaaaa aku menang contes ni..hiksss

    BalasPadam
  2. KAHHHH .. tu ler ko .. nk dpt $$$$$ smp gitu sekali jd nye... dh cm ketagih dh ko yek

    BalasPadam
  3. zuraiwan~xmasyuk sbb aku bkn 24 jam ngadap mende ni...ada timing2 dia..hehehe...bolehlah dpt hasil skit kan..heheh
    tu bkn blog shi3la..ko x menang..kahhhhhhh

    BalasPadam
  4. zurajil~a'ah mmg ketagih dh ni...tido pn x cukup skrg...kdg2 tu aku tido awal..tgh2 mlm leh bgn wat mende ni..masyallah..giler lah..od sllu kata...dpt bape juta tu smpi jd cm tu hehehe

    BalasPadam
  5. el.. od bilang pic atas sekali tu mcm tenuk..???

    hahaha... tenuk-tenuk pun, yg itu juga dia sondol selalu...

    BalasPadam
  6. apasal el..nampak penat btol..baik berehat ya..demam kan susah:)

    BalasPadam
  7. eddie~kahhhhhhhhhhh betul jgk kan..tenuk ni la bg dia mkn..kahkahkahhh nti ku bagi tau ok...

    cm~tu la psl..el sejak mengadap mende ni x cukup rehat..huhuhu..

    BalasPadam
  8. ahaha!!khusyuk muka tu duk mengklik. nasib tak meleleh air liur hehe

    BalasPadam
  9. nuriz~hahahaha tu la psl..igt x psl n3 cerek kemek tu...gara2 kusyuk berblog lgsg msk air kemek cerek..air lgsg kering..kahhhhhh

    BalasPadam
  10. salam..ni eli yg dulu keje dgn dato zainuddin menara umno tu ke?ni aisham rizal le..dulu keje dispatch..dok mana skang

    BalasPadam
  11. fb aku..posto shah

    BalasPadam