Isnin, 1 Mac 2010

yuka...im done

lama gilakk aku x dpt tag..bru2 ni ngexz ngan yuka riang gumbira sudi mengetag aku...adoiii aku dah lah mmg kaki pemalas nk jwb tag...dulu pya tag pun aku dh lupa nk buat..tp xpelah buat jugak..so dpt lah aku update blog ni...

ni tag dr yuka...geng2 nuff

tag dia berbunyik:

makanan:
yg sedap dimakan

bahan bacaan:
ms skul ngan studi rajin lah bc..skrg ni harammmmm ngan anak2 lg ngan en.somi..ngan umahtangga..mn lah nak ada ms nk bc..x menang tgn...tp bc quran adalahhh...hikssss

rancangan tv:
apa sj yg best aku layan..skrg tgh syok tgk so you think you can dance...hiksss

keperibadian:
sopan santun n lemah lembut..kahhhhhhhhhhhhhhhh plis jgn percaya

hobi:
suke korek idung...sehari x sah..kahhhhhh

impian di hati:
semoga aku bahagia dgn kehidupan aku bersama keluarga aku..dimurahkan rezeki..dan terbaik tuk kami

tag lima yg lain:
pamela anderson
megan fox
jennifer lopez
david arumugam
acapan

nota bijik: to ngexzz..tag kamoo nti dulu ok...

10 ulasan:

  1. sopan santun dan lemah lembut tu mmg aku x leh percaya la...x leh blahh..kahhh

    BalasPadam
  2. haku & laki haku pon duk layan so u think u can dance ko...

    BalasPadam
  3. hobi ko suka korek hidung tu memang jawapan yang jujur..

    BalasPadam
  4. kaka...hang tag tu kat selebriti popular tu..Akak harap depa2 tu wat ler tag hang ni no, ngee

    BalasPadam
  5. suke korek idung boleh percaya..lemah lmbut tu...ermm...


    KAH KAH KAH!!!

    BalasPadam
  6. sya~kahhhhhhhhhhhhhh ko ni sbuk je lah

    BalasPadam
  7. zuraiwan~tu lah syok la aku tgk cenel tu...kalo time temporari tu aku nai seram bulu tiak

    BalasPadam
  8. wantie~aku bab2 korek ni mmg jujur..kahkahkahhhhhhhh

    BalasPadam
  9. kak alona~tu lah harap2 depa singgah blog el ni kan..hiksss

    BalasPadam
  10. pakcik~hakhakhakkktuiiiii

    BalasPadam