Selasa, 16 Mac 2010

to blogger/nuffnanger..thx a lot yer..


assalamulaikom uolzz..pe cer rini..hope uolz sihat sokmo ok...haa sj lah nak tunjuk kat uolz..ni lah hasilnye selama sebulan kot...aku start aktif bw n klik2 x silap aku awal bln 2..b4 ni mmg harammm x buat or x amek kesah...buffered tu bonus kan..yg PENDAPATAN METER tu aku kurang pasti ape maknanye..ada sape2 tau...tp bila ms lak aku dpt bufferd TITUS tu..x penah tgk pun..kahkahkahhh lantak...tu baru ciput je x leh lawan otai2 kat luo sn tu...n rmi kot yg dah cashout byk kali..tp aku xmo cashout lg...lum smpi msnye...no pun x cantek lg..hihihihi

tp aku nak UCAPKAN THANKS BYK pd uolz yg sudi dtg blog aku n sudi klik2 nuff aku tu..TERIMA KASIH BYK2..sama2lah kita tulun menulun ye dak...

nota bijik: od sllu ckp...x abis2 la awak ni...byk ke dpt?aku jwb..adalah skit..sikit2 lm2 jd bukit...eleh dr dok mkn ikan kat fb tu ada gak saya dpt duit..awak???...tait ikan pun xnpk..kahkahkahhhhhh

35 ulasan:

  1. tahniah el...betui sgt tu sikit-sikit lama2 jadi bukit...

    BalasPadam
  2. betoiiiiiiiiii...aku setuju! baik berblog. dapat gak duwit. ngeeee

    BalasPadam
  3. wahhh... best nyer.. i x fhm sgt benda2 ni... just tau klik2.. kalau ada.. ada la.. ahahha.. mengong.

    BalasPadam
  4. hhehee..tu la kan..main game kt fb duit juta²,tapi bukan leh cash out pun..layan nuffnang lagi cool..

    BalasPadam
  5. org letak nuffnang aku pun letak jg...tp klu org tanye buffered tu aku pun tak tau kakaka!!! tp alhamdulillah aku dah merase duit nuffnang...dah merase duit hasil berblogging...klu aku ckp jumlahnye mgkn akan kate "alah tak banyak mane pun..." tp bg kite yg selalu sempit ni,membantu gak la...

    thanks pd kwn2 yg klik2.thanks gak pd nuffnang!

    BalasPadam
  6. Tahniahhhh...

    aku nye tah brp la..belumcheck lg..nt nakk cek..

    dpt brp el?

    BalasPadam
  7. mesti dah banyak yang dapat nih..tuh yang brani jaja kat sini kannn...

    haku pon kurang paham konsep nuff nihhh...tapi lantak lahhhh,janji dapat duit kannn...

    BalasPadam
  8. usaha tngga kejayaan.sikit2 lame2 jadi gunung :P

    BalasPadam
  9. berapa dpt el?lumayan ni kan..

    BalasPadam
  10. tk reti le .. hehehee.. letak utk dpt duit poket ni..hehehee..

    BalasPadam
  11. Tahniah2..aku nyer nuff jer rasanya x naik2 psl aku x da masa nk klik2 kengkwn punya..

    BalasPadam
  12. panadol~thx eh..sm2lah kita tulun menulun..i know u..hehehe

    BalasPadam
  13. ai~hehehe betul kan..dr dok men games kat fb tu baik berblog ada lah duit skit..skrg aku layan blog dr fb

    BalasPadam
  14. laydee~dulu el x tau..npk member letak nuff kita pun letak..x tau fungsi nye..skrg bleh la skit2 kahkahkahh

    BalasPadam
  15. bieyra~alhamdulilah dr dulu x berganjak RM0.50 skrg dah cecah 3 angka..ni smur hasil dr blogger/nuffnanger yg x jemu2 klik2 ads el..

    BalasPadam
  16. mimie~hahahaha a'ah dpt duit dr men games tu..cam hape je kan..kalo leh cashout xpelah..smlah el penah kata kan en.somi...hehehehe

    BalasPadam
  17. kak za~ha el dulu pun cm kak za gak..org letak..kita pun letak..xtau ape fungsinye..betul2..kita yg sempit ni dpt ciput pun dah syukur sgt2...byk2 thx tu yg sudi klik2 ni..tanpa mereka xdelah dpt RM kan kan kan

    BalasPadam
  18. mazru~wat pe la tahniah kat gua..gua x wat pape pun...ni thx tu depa2 yg dtg sudi jenguk n klik nuff gua tu yg penting..hehehehe alhamdulilah spt gua ckp..dr nuff gua 0 skrg dah 3 angka..cun x?hehehehe

    BalasPadam
  19. shi3la~hahaha xdelah byk sgt..boleh lah skit2...selama aku korban waktu aku tuk smur ni ..npklah hasilnye..tu pun skit2 lm2 jd bukit..

    BalasPadam
  20. mr.cekodok~sokong2 usaha tgga kejayaan..heheheh caiyok sm2 ok

    BalasPadam
  21. lip~xdelah lumayan..bolehlah npk hasil aku slma sebulan..hehehehe

    BalasPadam
  22. afayuyu~heheh duit poket pun ok jugak...sure afa student kan..kalo cam tu kena rajin bw n klik2 so nti dpt bykkkkkk...caiyok2 sm2 eh

    BalasPadam
  23. nana~lom kayo lg la sayangggg..hehehe kalo nana klik2 juta2..harus dh jd jutawan akk kamoo ni..hehehehe

    BalasPadam
  24. gie~heheh aku ni sbuk pun amek time 1 2 jam nak wat bw n klik2 ni..aku ni hsewife...keje..anak2..layan somi..rumahtangga..perghhh sgala mak nenek fenat..tp bila aku npk hasil..rs lega skit urat2 pundi..hehehe

    BalasPadam
  25. sama2 el!koi pun selalu klik lu nye nuff!hehehe....

    BalasPadam
  26. pakcik~thx pakcik..aiii lebiu..bleh????kahkahkahkahhhhh

    BalasPadam
  27. darkbatman~mende lu ni..baru show off dah kata kaya...kahkahkahkahhhhh gua lempang laju2 baru lu tau...nak bg gua kaya lu klik2 smpi bernanah ok...oraitttttt thx

    BalasPadam
  28. byknyea dapat, taneah2 hehe

    BalasPadam
  29. el~ajar la aku camner...aku x reti nak letak nuffnang tu kat blog camner...penah bukak tp x tau nak wat camner..huhuuuu...ko emel aku step by step leh tak...

    BalasPadam