Rabu, 17 Mac 2010

TaG dr Bed

thx bed sudi tag aku...aku bab2 tag ni sgt2 maleh nk buat..ada tag lm tu pun aku x buat..n lupa dah..kahkahkhhh so aku sedaya upaya siapkan tag ko ni bed ye dear..hehehe

1. first time jumpa with your hubby, bila and kat mana?

jpe kt cc..ms tu aku keje partime smbil studi...ahakss

2. love at first sight?
ms 1st jpe tu lah...

3. who is he when the first time you meet him?
student n keje jugak...ngeh3x

4. how long it takes for him to ask you out of a date?
x lm..sbb kami pya palahotak yg sm..gila2..hepi go lucky..so x jd hal...dlm 2wks dah dating lg pun ms tu sm2 solo bolo..

5. first place dating?
waterfall tanjung bunga penang..kahkahkahhhhh

6. how he proposed?
xde proposed..kami kawan lm 6 thn n seyes nak kawin..hehehe

7. special date with your hubby?
aku x igt..tp bg aku ari2 adalah ari yg specel...tp still dlm igtan aku adalah 1st honeymoon aku...mmg the best ever..hehee

8. changes that he asked you to do?
perangai aku yg suke bebel2..kahkahkahhh skit2 bebel2..ngan laki aku je kuat bebel...ngan org lain ok je..hehehehe sian beliau asyik terkena je..sorilah laling nti i xde..nti u rindu plak sore bebel i nti...ngeh3

9. what is about him that you love so much?
penyabar kelakar n slumber n love me so much...hehehe

10. what is about him that you wish he would like change?
rambuttttttttttttttt beliauuuuuuuu..kahkahkahhhhhhhhhhh

11. you will lose your mine and crack your head when he?
byk..tp biarlah rahsia..rumahtangga x elok cite kat org..kahkahkahhhhhhhhhhhh

12. you will smile through your eyes for the whole day when he?
make a funny face to me..cam kambing gurun je..tp seyes klakor..tu sure nak pape tu..caittt
pas2 dia buat semua keje umah..so aku just goyang kaki..heaven giler

13. complete below sentences 'my love towards my hubby is as big as..'
tiada penganti...how I gonna live without him...huhu emo lak...

14. nak pass tag ni kepada siapa?
MAZRU, ZURAIWAN, GIEYANA, LIP

x lupe pd
TINIE n SEELA SENG WAALAWEI (SHI3LA)

18 ulasan:

  1. tq el terjawab sudahhhhhhhhh....aku saje je nk refresh memori daun pisang kamooo dgn oD.....heehe

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah haku tak ditag..kahhhhhhhh

    tempat 1st dating yang mahal tuhhhh...tentu ayat OD berbunga-bunga jugakkk...mhuahuahuaa takleh bayangkan la plak...

    BalasPadam
  3. 1 kepala tu yg best~~~~`

    layan jer....

    sapa la yg leh tima kepala biol sy ni nti ye??

    BalasPadam
  4. bila aku nk buat tag ni...aku layan nnti...best gk tag nie...

    BalasPadam
  5. bed~thx bed..a'ah ms buat tag ni terkenang lak ms dulu2...syok abis

    shi3la~ko pun kena wat gak..jap ye aku ota n3 tu..ish kami rock mn layan munge2 ni hehehehe

    BalasPadam
  6. eddie~hehehe

    anys~tu arrr sapelah yg bertuah dpt adek..aummm

    BalasPadam
  7. tinie~boleh amek lah...

    zura~cepat buat nti aku ngamok..hahaha

    BalasPadam
  8. woittttttttttt hampehh tullll ,selamber main oter plak...

    BalasPadam
  9. wahh kak el ni..huhu..cene ar kat umah..bc ayat pun da nampak jenis mereng..huhu..sure hepi je semedang...hehe

    BalasPadam
  10. kakakahh!!..kt cc???????!!kakakkaahhh!!!!ni mesti main game perang ni...kaaahhh!!!

    BalasPadam
  11. salammm..

    lorr..kena jugakk...hehehe nt ar aku wat ek..bile line da ok...huhu

    BalasPadam
  12. tapi kan el..aku mane ade hubby..wuhuwhuwu..taktik kotor..

    BalasPadam
  13. pakcik~ms tu gua keje partime kt cc tu..beliau menemani member beliau kat cc gua tu..memmber beliau pun member gua jugak..so mmg rancak kami bual smpi meja kaunter tu roboh..kahkahkahhhh..alih2 tokeh cc tu mai...dia marah kami..dia kata xde tmpt lain ke nk sembang...nk keje ke xmo..last2 gua cabut lari...tp akhirnya boss tu paggey gua keje jugak sbb dia xde sape nak take care cc dia..sbb dia bz ngan gf beliau..kahkahkahhh..pjg lak komen gua..hehehe

    BalasPadam
  14. mazru~hahahah gua x pasan lak psal hubby tu...tp lu pndai2 lah oter eh...cepat gua nak bc cite dulu2 mcm mn lu jpe wife lu..hehehehe

    BalasPadam
  15. moge bahagie selalu. heee;)

    BalasPadam