Jumaat, 5 Mac 2010

rs nk geget2 budak2 ni..hahahasnah

ms dok godek2 pic dlm lappy aku ni ternpk pic aku tgh geram..kahhhhhhhhhhhh
ms ni kami g dinner KR..anak2 aku lah buat pagai..abg jerit2 satu restoran..nk tu nk ni..ntah hape2...pulak tu adek plak nk mnm air gas sbb npk straw..so dia xmo mkn...nak mnm..abg plak nak mkn ngan pisau nk potong ayam...abis garfu pisau jatuh tingtong jatuh atas lantai..adek plak ngis2 sbb aku x bg dia mnm air gas..bg air masak xmo...adoiii...mmg kucar kacir aku ngan od ritu..aku syp..syp tp dlm ada itu gas api...kahhhhhhhh kalo aku hangin..siap lah od pun angkat kaki..so bek aku syp...mmg tensen..x penah2 budak2 tu buat pagai sekali...sorg cukuplah..ni adek abg naik...kahhhhhhhhhhh
pas mkn terus balik no more jln2....sakit jiwa..hahahahasnah

26 ulasan:

  1. wakakakka..mak aii garang macam nak bertukar jadi HULK! huahuahuaauh

    jgn ko sepak aku secara bertali arus dah ler...hehe

    BalasPadam
  2. Kau buat rupa camtu, dah aku pulak yg rasa nk geget kau!!!

    BalasPadam
  3. kahkah....takot aku tgk muka ko camtu...rs cam aku yg nak kena baham dek rimau...haha

    BalasPadam
  4. sape yg tangkap gambo ni l?odi erh...mmg sesame naik jugak le makk ayahnye...patutle anak2nye pun gitu kahhhhh

    tp memanglah...bebudak ni mmg ade hari2nye dia akan terlampau aktif.mase tu mmg rase nak sebat je depan2 orang.tp dek kerana kewarasan kite takle buat camtu...sabo jela erk....

    BalasPadam
  5. kah kah kah...anak2 akak buat perangai la tu...saja nak test mama n papanyer la tu :)

    BalasPadam
  6. haha...memang lerr kalau ade budak2 mane leh makan dgn aman kalau kat luar....kene makn laju2....tp takat ni anak aku still masih boleh dikawal...tak taulahhh 2/3 taon nanti...huhu...alamat makan tapau jerr lahh...

    BalasPadam
  7. mmg gerammmm kan....susah plak ang nk mkn2 kt luar kalu gituw caranya..inilah dugaan ang kan.
    aku lak duk nk sgt anak...hmmm...

    pstt; tp muka ang buat geram pon nmpk cungggg...kahhhh

    BalasPadam
  8. huhuhuhu...mcm keliwon x jadi..kahhh...biase la eh..dah anak ramai ni..nak gi mkn luar susah skit..mcm2 hal...tapi xpela..tu semua penghibur di kala duka..ahakss(aku ckp pandai..tgu aku anak 2 esok)

    BalasPadam
  9. mazru~geram tau time tu..gua mkn pun x sng...kat lu sure lah sepak bertali arus pya..kahhhh ready?

    BalasPadam
  10. ai~plak dah..ko lak nak geget aku...kahhhhh

    BalasPadam
  11. kak irma~hahahah cam rimau dah aku kan...mmg pun...

    BalasPadam
  12. kak za~a'ah od yg tgkp...ms tu mmg cam rimo dah...mmg pun sllu budak2 tu x buat pagai sekali...abg je buat pagai..tu ok lg..ni time tu dua2 buat hal...kalo kat umah dah kena dah..ni tmpt awam..so behave..control..kahhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  13. sue~mmg derang ni suka test2 mama papa derang...mmg tahan sabar betul..hahahaha
    kalo dua2 mak pak dia pun hangin...ntah ape jd..sib bek mama dia yg panas tu cool je hahahaha

    BalasPadam
  14. mel~sllu leh kawal mel depa ni...ritu lak dua2 naik..adoiiii...nak plak bising taw kat KR tu...geram aku rs..aku dh la tgh lapar..hahahah pas mkn terus balik...

    BalasPadam
  15. zura~hahahaha cung eh..maceh..mmg kalo aku buat muke gitu cung kan..kalo wat muka biasa2 x..kahhhhhhh..kdg2 je derang buat pagai..sekali ritu dua2 naik

    BalasPadam
  16. sya~kdg2 je depa ni wat pagai..tp x penah lah dua2 sekali naik..adoiiii kdg2 aku ok..od x ok..kdg2 aku x ok..od ok...selamat lah...kalo dua2 x ok...mmposss..kenalah budak2 tu..hahahahaha

    BalasPadam
  17. kakakakakakakahh!Hhahahahahahahah!!!

    el jd hulk!takut hasnah!!!!

    BalasPadam
  18. pakcik~el hulk yg cung kan kan kannnnnnn....kahhhhhhhhhh

    BalasPadam
  19. hehehe..garang pun nampak cute

    BalasPadam
  20. mak ai..sampai ketap gigi gituh geram kt budak2 ye kak..hehe

    BalasPadam
  21. cikmanggis~kahhhhhhh thx cm...muka cengitu je cumel..kalo muke biasa..harammm x lawa..kahkahkahhhhh

    BalasPadam
  22. ngexz~a'ah mmg geram betul time tu..nk mkn pun x bleh..satu restoran bising ngan bebudak tu je..kahkahkahhhhh

    BalasPadam
  23. El,
    Wahaha..
    Sakit jiwa?
    Tak leh jenjalan eh kalau dah sakit jiwa? Huhuhu..

    *Muka ko yg dlm pict tu memang geram giler ar..

    BalasPadam
  24. LOL~a'ah sakit jiwa bila bebudak tu wat pagai..mmg geram giler ms tu..sllu ok je..hahahaha

    BalasPadam
  25. ahahah..asal muke ko cenggitu???meh2 ak sembur ridsect.ahahaha

    BalasPadam
  26. darkbatman~mau tya lg muke aku cengitu..tgh geram lah woi..hahaha smbur ridsect..kuang asam..kahkahkahhhh

    BalasPadam