Selasa, 2 Mac 2010

ngexz...im done

ni assignment tag kedua dr geng nuff..ngexz..specel x nick beliau....kalo adjust skit sure jd kot len..kahkahkahhh pape pun beliau ni ku tgk dr segi mentality scuba diving...peramah n hapening jugak...kahkahkahhhh ntah pehal beliau tag aku pun x tau..mayb satu hal aku rajin klik tanaman ijo kat blog beliau..kahkahkahhhhhhhhhh

adakah anda rs hot?
bkn takat hot dah..spicy pun..lu pikirlah sndiri..kahhhhh

upload wallpaper pc/laptop yg anda guna skrg?


cerita psl gmbr
pic anak2 aku...depa lah penghibur aku ms aku tensen kat ofis..hahahaha

bila anda terakhir mkn pizza?
ntah la wei...hjg thn lepas kot...domino pizza tu pun sbb dpt bonus then dpt voucher beli 1 dpt 1 free..haa mkn smpi lebam..hikssssz

lagu terakhir anda dengar?
popeye the sailorman..putput...kahhhh

apakah yg anda buat selain menyelesaikan tag ini?
layan budak2..buat susu anak...hehehe

selain nm sndiri..anda dipanggil ape?
el and ina

tag lg 8 org
makcik leha
makcik nab
kat na
kak yah
nora
tok long jah
mak atirah
makcik zura

siapa org no. 1 pada anda?
makcik ni sllu je tepon umah..tya mil aku...nak g pasor sama2

katakan sesuatu pd no. 5?
amboi dah no. dua kamoo eh..nk lawan aku ke..heheh (beliau ni 5 6 thn xde anak
tup2 dpt sorg..melekat sorg..sthn sekali)

no. 3 ada hubungan ngan sapa?
ntah..tp yg aku tau dia ni bermadu...one day aku terslh ckp...tp ms tu aku bru kawin...mmg x tau pun..hahahaha

bagaimana pula no. 4?
beliau adalah bbsiter aku

pesanan tuk no. 6?
jaga kesihatan..(tok lang jah ni dah 70 larat lg nek bus semata2 nak g mkn nasi kandar mlm2..haihhhhhhh)

kata2 cinta tuk org no. 2
kahhhhh cintailah suamimu smpi hjg nyawa

adakah no. 7 & 8 mmpunyai pesamaaan?
dua2 bdn lebih kurang...dua2 anak dah dua

berikan 5 yg anda tau ttg org yg mengetag anda?
cam aku stori kt atas tu..ngexz ni cam aku gak..tingtong sengal2 skit...sllu jenguk blog kasi trafik hahaha...nk tya kt dia cane leh dpt nick ngexz tu eh..hikss

persamaan kambing dan lembu
makan rumput..kahhhhhhhh bkn mkn inity ye..hiksssss

perasaan anda buat tag ni
kucar kacir sbb anak2 dok kaco..sorg tarik rmbut..sorg x abis2 dok bebel ntah hape2...adoiiii

adakah anda tahu si rizman itu sengal
sape rizman tu...rizalman aku kenal..kahhhhhhhh

gay or less
mtk mereka sedar dan bertaubat

sekian terima kasih
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA

7 ulasan:

  1. Den pown kena tag nie.
    Pernah jawab tag ni pada tahun 2008 dan kena tag pada tahun ini semula..

    BalasPadam
  2. name ngexz yer??unik tak?nama glamer i tu taw..hahaha..congek..dr tuh la dtg nm ngexz..kahkah

    BalasPadam
  3. el...terhibur giler baca jawapan ko nih..hikhik

    BalasPadam
  4. LOL~gua pun penah kot wat tag ni..tp campur2 ...hahaha

    BalasPadam
  5. ngexz~smpi jd nenek pun still igt nama ngexz ni..kahhh

    BalasPadam
  6. LIP~hahahahaha lain dr lain kan..tu lah aku sengal je manjang..kahhhhhhhhh

    BalasPadam
  7. ada nama mkcik zura...tp rasenya bkn haku kan...hehehe...

    sbb dh ada anak...

    BalasPadam