Isnin, 29 Mac 2010

mcm2 hal...

mmg best smlm..kami berempat g tgk movie...DRAGON..mmg best gilakkkkk...mula2 tu od nk g tg alice n wonderland...tp aku bitau kat die rmi feedback kata lm n x best..so kami decide tgk dragon jek..berbaloi la weiiiiiiiiiii citenye best n klako..x rugi tgk..mula2 arwen cam org besaq...makan popcorn smbil tgk dragon..amboiiii dasat anak dara aku..tp tgh2 cite dia layan tido..tp popcorn still ada kat tgn beliau..kahhhhhhh..b4 tu kami g layan eskem mcd..wajib tuk danish yg suke sgt eskem mcd..mama nak ekem..abah nk ekem...kahhhhh


ni plak mggu lepas kami g layan mee udang n nasi udang kat teluk kumbaq..kalo g sn korg singgah kat mee udang cantek nm kedainye...

ni plak kes ari sabtu...tghari tu ada org jual eskem mai umah...ape lg..mama nak eskem..aku pun bglah sengget suh dia beli..pas2 gi layan plak kat umah bbysitter aku akak kak ipar aku kt sebelah umah...tiba2 dgor lak dia keriau ngis guling2...aku ms tu dok mkn nasi...pas mkn tu aku terus lah g umah kak ipo aku tu..tgk2 dah berdarah molot danish...dia lari2 jatuh tersembam kat batu bata...abis anak teruna aku dh buruk muke...aku tuam ngan ais ketul then taruh ubat...terus pengsan dek kerna menangis x keharuan..hahahaha...dh x encem dh anak mama....huhuhu
btw..dulu kecik2 xde lak nak ckp sakit..la ni dh pndi bercakap...klako pun ado...mama..akit...mama adoiii...mama nak ubatt...kalo kita cubit or pukul
dia leh plak jwb..mama akit laaa...kita lak x smpi ati nk buat dh...aku jwb..padan muke sape..baiknyee mama dia..hahahasnah

ni lak menu yg lepas gak...nasi tamato ngan ayam msk merah..msk nasi punyalah byk smpi esok ari pun leh mkn lg..kahhhhhhhhhh

nk stori psl earth hour ritu....
earth hour aku cam taittt..kahhhhhhhhhhhh
ape xnye..elok2 kami tutup semur lampu letrik segala mak nenek
tiba2 ada lak org mai...aku dah semangat waja satria gaban otomen dh ms tu...
geram betulllllll...so earth hour aku ritu kondom k.o..nyamfahhhhh
xmo smbut dah...fullstop...
heheheheh

kondom=konfem ye tuan2..hehehehe

34 ulasan:

  1. salam el..

    muge danish cepat sembuh..ur danish still hensem la el no worry..

    lapor koi nengok gambor lauk..

    BalasPadam
  2. Alamakkkkkkkkkkk...Danish dah x encem la. huk huk...

    wei, rajin giler kau masak el. kagom mak!

    BalasPadam
  3. aku pun nak tgk dragon,weekend la nti. teror ko msk! bila nak jemput dtg umah..ngeh3

    BalasPadam
  4. sedap aku tgk mee udang tu...bosarnya udang dia weii...

    alahai danish psl apa mulut dia wei hg x cite pon cm mn bleh bdarah tue...

    BalasPadam
  5. dah mcm kene dere lakk aku nengok moke anak ko tu el..adoii....weihhh..best ke cite tuhh..aku nak tengok gak lahh...nak try ajak ain,,agak2 boleh ke budak ain tuhh dok diam dlm tuhh nanti...huhu....

    BalasPadam
  6. el, mee udang n nasi goreng udang ko telah membuatkan air liuq aku menjejeh ke meja pc aku.... sedap giler aku tgk weeeihhh

    Elly, tabik spring.... rajin gak ko memasak...nasi tomato tu!!!!
    aku masak nasi ayam reti ler...

    BalasPadam
  7. cian danish...nnt mama letak ubat huhuhu

    sedapnya mee udang n nasi udang tu kak oi juling mata kita tgk nyum nyum

    BalasPadam
  8. nape tak tgkp gmbr anak dara akak tido sambil pgg eskem.eh lupa dlm panggung kang tak pasal2 kene marah dgn org huhu

    BalasPadam
  9. mmg betui beb , alice x bape besh .. aku pun x tertarik nak tgk .. tp kalau DRAGON tu nmpak cm besh .. tp aku x g tgk lg.. dok x sabo tungu CLASH OF THE TITANSSSS

    walaweiii terer ler ko masakkkk .. bile nak pos

    BalasPadam
  10. sian berdarah!tkpe..nt kachak blk..

    =)

    mee udang tu begitu menyelerakan!

    BalasPadam
  11. el, cam best jer ayam mask merah..biler nk bg aku lak?hehe

    BalasPadam
  12. oh mak aihhh..
    komdom lak..
    smoge ank cpt semboh~

    BalasPadam
  13. beb...aku sentap tgk ayam masak merah tu....menjilat screen u.....hahaha

    earth hour ke laut lah ye.....?

    BalasPadam
  14. masak sendiri ke lauk pauk tu el??lor kesian danish...tapi macih encem lagi la..

    BalasPadam
  15. kak el,wat nc 2 lagi ek..bungkus bg seberang..t bira amek kat penang bridge...hehehehe..

    BalasPadam
  16. apsal aku nmpk muka danish dh len erk?? mcm muka arwen lak???...cian dia jatuh..mesti sakit tu..adoiii...

    BalasPadam
  17. mazru~thx beb...yg geramnye skrg ni luka2 tu dh kering dia gi kopek balik abis laaaaaa lg teruk adalah...alahh msk simple je

    BalasPadam
  18. ai~anak laki kalo x calar balar x sah..hehehe hope ada ruang lg kat dlm ati anak2 dara kt luo sn kat danish yek..hehehe alaa rajin penye...ko pun lg terer dr aku sup kambing terangkat bontot haa

    BalasPadam
  19. sue~yes dragon best gilakk x rugi tgk..aku msk biasa je sue...segan lak nk jemput org mkn nti x sedap..kutuk aku dr blkg..kahhhhhhhhh

    BalasPadam
  20. zuraiwan~a'ah ni mee ni sedap dr kat kuala sepetang..udang pun rs manis...fresh hehehe aku dh ote kes danish tu sila bc balik hahaha

    BalasPadam
  21. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  22. mel~a'ah dh mcm kena dera lak kan..hehehe...ko x besa g tgk movie ke mel...ko try lah...kalo x try x tau kan..hehehehe

    ayien~aku ni mn terer msk...tu pun pakai hentam jek..x belajar mn2 pung..kira hard core lah..hahahaha asal perut laki n anak2 mkn pun dah ok

    BalasPadam
  23. sue~thx dik...dh buh ubat pn...hehehe sila jilat skrin je lah ..hahahahaha

    sasha~kak el mmg snap gmbo kt dlm wayang tu dik..tp x npk..lgpun abg od kamoo kata x soh dok amek nti org marah..hahahahah

    BalasPadam
  24. zurajil~a'ah aku pun tgh tgu TITAN tu..sure gempak kan...dragon sgt best weiii x rugi tgk...aku msk biasa je lahhh..sedap tekak anak n laki aku jek

    pakcik~nm pn dak laki kan..kalo calar balar tu sure tmbh kacak kan kan kan hehehehe

    BalasPadam
  25. darkbatman~a'ah kali ni ayam msk merah aku len skit..sedap gilakkk harus puji diri sndiri hehehehe

    BalasPadam
  26. milo~hahahahhaha a'ah tu bahasa el..soka n ronok2

    bed~heheh ayam msk merah len skit ritu..sllu x msok santan ..kali ni masok santan n puree tamato...a'ah earth hr aku cam tait...mls aku dh

    BalasPadam
  27. lip~ye lip aku msk..kahhhhhhhhhh

    bieyra~boleh boleh bolehh..kena cas lebih ok..hehehehe

    BalasPadam
  28. ira~dah beso nk msok 3 thn pun sure lah lain mukenye...hehehehe a'ah jerit ngis2 dia jatuh ritu..satu kpg dgr..hahahaha

    BalasPadam
  29. sedapnya makanan yg banyak

    BalasPadam
  30. mee udang teluk kumbaq lagik bes ker mee udang kuala sepetang lagik bee...

    BalasPadam
  31. shi3la~a'ah kuah mee udang kat k.sptg tu ceroi...kt t.kumbaq tu lg sedap

    hans~hehehe kalo dekat sis leh ngantor kan..hehehehe

    BalasPadam