Sabtu, 6 Mac 2010

jumpa dah....

korg igt x lg n3 aku yg lps kekasih
kan aku janji kalo aku jpe pic od yg best tu...aku akan tempek kt sini
ha dh jpe pun..hehehehe
leh x aku letak pic ni kat muzium...antik ke x..kahkahkah
bkn antik daaa...berseni..hahahasnah
tetiba aku teringat..ritu kami g dating kat sopin mall..ada krew photoshot nak shoot od
ngan rambut dreadlock dia...od mmg teruja lah
aku yg kat tepi gelak2 tgk dia dok posing...ntah mn lah depa letak
pic od...ntah depa campak ke simpan..hahahaha

nota bijik: kalo od npk pic dia ni..dia ngamok...tau lah aku nk pujuk..tp b4 tu aku dh inform kat dia..dia ok je...kahhhhhhh
sori laling...kahhhhhh

23 ulasan:

  1. sempoi gle rmbut...
    aku nk gak cm 2...huhu

    BalasPadam
  2. luz~dulu gua pn nk gak..tp mmpos kena tibai ngan mak bapak..kahkahkahhh

    BalasPadam
  3. geramnye!!! komen aku tadi kene telan...malas la nak taip balik!

    BalasPadam
  4. mcm susah je nk jga rmbut 2..

    BalasPadam
  5. eqa~hikssss lain dr yg lain..tp jenuh nk jg

    BalasPadam
  6. kak za~pehal tu kak..tenet problem ke..hehehehe

    BalasPadam
  7. nunu~a'ah mmg ssh nk jg..kalo x jg jd cam org x betul yg ada kt jln 2 hahahahaha

    BalasPadam
  8. cc~sexy eh..seksa lak org yg gf dia dulu....kahhhhhhhh tp mmg tak thn beb tgk dia time tu..rs nak geget2 beliau..ahahahahaha

    BalasPadam
  9. dasat laa...
    ala2 bob marley..
    peminat kot??

    BalasPadam
  10. nice...nampak cam bob marley...kool!

    BalasPadam
  11. kak alona~a'ah peminat hehehe el pun minat gak beliau

    BalasPadam
  12. mazru~bob marly serupa od kan kan kan..hahahaha

    BalasPadam
  13. ini macam style Aru Koffin Kanser untuk cover album diorang.

    BalasPadam
  14. uish...wow!cayalah od!leh jd model!smart!

    BalasPadam
  15. pergh!!!!mantap rambut gtu kak el...
    akak xnk cube lak??hehehe~~

    BalasPadam
  16. gilerr aku tgk rmbut od ni...usihhh cm mn dia basuh wei..hikss

    BalasPadam
  17. eddie~a'ah dulu depa nk amik od jd cover..tp od tolak xmo glamer..kahhhhhhhh

    BalasPadam
  18. pakcik~mmg smart n mcm model pun..tu psl gua minat beliau..kahhhhhhhh

    BalasPadam
  19. nana~akk mmg nk cuba..tp abg od x bg..dia kata biar dia je yg glamer..kahhhhhhhhh

    BalasPadam
  20. zura~a'ah mmg ssh nk basuh..kena dok lama2 kat bilik air...hahahaha

    BalasPadam