Isnin, 8 Mac 2010

kahkahkahhhhh ape dh jd el woiii

ni nk stori kt uolz..kahhhhh gelak aku..jgn perli aku sudahhhhhhhhhhh
ni kisahnye..pas balik dr gurney dinner kat chilis and book F1...
we all pun balik lahhh..otw tu tgk jam..kul 1030..palahotak aku asyik igt blog je..
kahhhhh nk wat pe lg...bw n jd burung hantu la mlm2..
pas dh smpi kt umah..aku trs on lappy...pas2 g dapur jerang air...
then smbil tgu air masak..aku pun dok lah ngadap lappy
tgh aku dok blogwalking tu..aku terbau felik..tp aku still layan blogwalking lg..
then bau tu semakin kuat...tiba2 od kata...air dah masak dah tuuuuuuuuuu...
aku ngan selamba badak..g lah tgk jap..kahkahkahhhhhhhhhhh ish2 bini sapa lah tu kannn..
sekali od kata...woiii abis dh kemek cerek mak laaaaaaa..meh tgk sini...smpi kering air haaaaaaaa...
ape!!!!!!!!kemet...mmpos aku..yelahhh mmg kemet
astaga...ya rabbi...cam tu sekali ...gara2 aku dok layan kat blog tu aku leh lupa nak tutup api air...
asyik berblog aku lupa daaaaaaaaaaaa..aiseyyyyy

jgn tiru perangai el taw...perangai x elok...
kahhhhhhhhhhhhh

tgklah cerek ni dah kemekkk...teruk jugak tpi still leh guna..tp kena beli baru..ms tu mil aku xde...kalo mil aku tya psl pa jd cam tu...nti aku bitau...od lah lupa nak tutup api smpi kering air....bleh x?kahhhhhhhhhhh

24 ulasan:

  1. sian od lu...hahaha...habis lah beliau pasni klu mil lu tye...hahaha...

    lu ni kan...eiii!!!1hahahaha.....

    BalasPadam
  2. pakcik~kahkahkahhhhh bio le nak selamat kan diri..pandai2 lah kahkahkahhhhh

    BalasPadam
  3. heheheh..sgt lawak el...lenkali hehati.tapi xpe..bukan sengaja pun

    BalasPadam
  4. lip~kahkahhhhh bkn sengaja..ni bkn festime dah byk kali dah lupa..tp sllu leh igt..tp smlm mmg lupa lgsg n abis kering air n kemek cerek..kahkahkahhhh

    BalasPadam
  5. is is is..aku pun same el,kalo dah dapat brblog mmg x ingat nye..mst wife yg tolong ingatkan...hehehe

    BalasPadam
  6. kompom kau kene ganti ngan cerek letrik! miahahahaha...kes kau nk lebih kurang ngan si ayoi. punye galak, smp tebakor dapor! ish kowang ni..

    BalasPadam
  7. kahhhhh...punya la tegar berblogging...naseb baik x jd apa2 idak abes la...masuk news plak.

    bagus la ang cover noh..nama od jd mgsa..kekeke

    BalasPadam
  8. KAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

    pjg gelak aku .. ko ni dh jd antu blog yek ... aduyaiii .. binik sapo ler ni ..

    oit Od plak keno.. kang aku sms bgtau dia.. wakakakak

    BalasPadam
  9. smpai kemek???

    hahaha...

    blog punya psl...

    hehehe =P

    BalasPadam
  10. kusyuk sangat blogwalking kan sis~...hehe~

    BalasPadam
  11. mazru~haa tul kan koi sndiri admit kan..mmg kalo bebloging x igt mende..sib bek la ms tu od ada..kalo x..hanget la..kahhh

    BalasPadam
  12. ai~hahaha ayoi pun ke..kahkahkahhh a'ah lah kena bli cerek letrik sng kan..hahahaha akibat galak sgt pun aku

    BalasPadam
  13. zuraiwan~hahaha tegar ke..mn ada tegar..tegang ada..of kos lah od jd mangsa..takan aku nk bitau danish yg buat..hahahaha

    BalasPadam
  14. peah~hahahaha antu blog of kos itu aku lah..mlm2 jd burung antu...nk cr duit lebih hahahaha..sms od..dia dh bc dah blog aku tu...idea baik npk katanya kahhhh

    BalasPadam
  15. anys~a'ah smpi kemek...kahkahkahhhhh smpi kering air tu..kahkahkahhhh bila teringat balik...gelak sorg2

    BalasPadam
  16. nard~ko fhm kan...org cm kita ni sure lupa je..kahhhh kusyuk klik sn sini..kahkahkahhhhhh nak kejar ads nuff pya psl la...hehehehe

    BalasPadam
  17. amboi...blog punya pasal lar kan?..dasyat2...

    BalasPadam
  18. yuhuuuuu..halo??how are you??sihat la kann kalo sampai cerek pon nak terbakor nasib tak hangus jerk..

    wahhhh giler berblog yer kau skang.tapi kan memang ko dah makin rajin dah menghupdate skang nih.gud job beb..!!follower pon dah ramai,oklah beb.tak sia2 la kan terbakor cerek pon..kahhhhhh

    oh yer alasan ko sangat kukuh.haku setuju.

    BalasPadam
  19. ahha.. ko ne dh kemaruk sgt ngn belog wehh.. ak xleh cri bini cam ko..habs dapur umh..ahahaha

    BalasPadam
  20. darkbatman~kuang asam jawo tul ko ni..sunat 44 x baru taw...eleh lum terbako lg..relax ler..kahkahkah

    BalasPadam
  21. guna je ler thermo pot..
    24jam panas air tu..hehe

    BalasPadam
  22. kak alona~ada thermo pot tu..dulu pki yg tu lah..tp ni nak buat susu anak2 mlm2 depa mtk..so dlm thermo tu x bape panas..suh sbb tu el msk air then letak dlm plus..lgpun mahal letrik pki thermo kalo 24 on je

    BalasPadam