Khamis, 25 Mac 2010

Earth Hour 27/03/10

jom rmi2 sambut earth hour 27/03/10 sabtu ni..haa tutup segala mak nenek lampu eletrik selama satu jam dr 8.30pm-9.30pm
sm2 kita menolong bumi kita...ok..oraitttt
abis tu blog pun x bleh?x bleh...stop it el stop it...kahhhhhhh ok ok okkkkkk...:)

last yr aku dh penah buat..amek ko anak aku menjerit..antu antuuuuuuu..gelap gulita...kami laki bini main cak cak lak ..anak plak jerittt....kahhhhh...sabtu ni sure mil aku balik umah ayah beliau..od lak keje mlm..adoiii bertiga je la aku...xpelah..aku nak gak sambut...sbb kali ni ada arwen..so nk tgk gempak ke x gempak kami 3 beranak..sbb terang benderang pun kami bertiga dah kecoh satu kampung...kahhhhhhhhhhhhh

25 ulasan:

  1. kahhhh aku izinkan ko copy...beb ko dtg weekend ni kan?ate memalam tu kalau g ICT tak menyala lah lampu selama sejam beb?

    BalasPadam
  2. bed~aku g bln depan la dear..kahhhhhhhh
    aku nk g gak tmpt tu...sbb sgt cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..rugi x pi..hehehe..

    BalasPadam
  3. nak off juga...

    sejam jek..
    mesti besh!

    dulu pown gua buat..

    off segala-gala..

    romantika sungguh..
    huhuhu..

    BalasPadam
  4. disarankan kita off lampu dan kurangkan aktiviti pemanduan... untuk satu jam saja, untuk sejukkan bumi, sokong beb!!

    BalasPadam
  5. tgk la klu rajin den folo jgk ttp lmpu..kakakhh!!nk tgk klcc ttp lmpuu!!!!

    BalasPadam
  6. tutup lampu tapi tv buka leh x huhuhuhuhu :P

    BalasPadam
  7. nikel~yes..lets join n have our earth breath smoottly..(nak tergelak aku taip omputih) kahhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  8. LOL~lu jgn lak g raba2 org plak..romantik2 jugak taw..jaga tatasusila..kahhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  9. eddie~yessss...cayalah eddie..ko pun sm jgn gatai g raba anak dara org...hehehehe

    BalasPadam
  10. pakcik~jgn tutup tido lu g tido terus..kahhhhhhhhh...thn lepas klcc pun tutup lah....

    BalasPadam
  11. sue~kalo tv pakai kaberator oklah...kahhhhhhhhh

    BalasPadam
  12. beb sibuk nampakkk..ko dah takmo kawan ngan haku ker..?

    BalasPadam
  13. El...akak pun suka sambut Earth Hour...gelap dan cantiknya suasana di luar...nampak bulan...tapi yang tak syok tahun lepas TNB tak sambut...terang jugak...

    BalasPadam
  14. salam el..

    insyaallah koi pun nk turut serta..koi nak off kan 1 je lampu..bole gek gitu kan?

    BalasPadam
  15. bagus2..aku pon tutup gak last year siap budak2 suh lama2 sket adoi!!!

    BalasPadam
  16. shi3la~aik cam nah tgk je ayat tu..kahhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  17. anie~laaaaaa budak2 suh lama skit..oklah tu..leh kurang bil letrik segala..hehehe..somebody kena bitau kat tnb..hehehe

    BalasPadam
  18. el...kalau pegi roger aku taw...

    BalasPadam
  19. malas nak join la kali nih

    BalasPadam
  20. insya allah..aku pun nak support.

    BalasPadam
  21. yeahhhhhhhhhhh...kami pun nak support gak..tahun lepas emill kecik lagi..ni dah besar sikit tak tau la.

    BalasPadam
  22. akak anak beranak mmg bikin gamat..

    happening...

    hehehe..

    =)

    BalasPadam
  23. aku sambut gak sbtu br ni...aku kt sp sbtu tu...tutup segala lmpu umah aku kuar g mkn..hikss...then bleh gi umah kwn aku layan AF plak..kahhh..

    BalasPadam