Ahad, 21 Mac 2010

apa yg berlaku arini....


aksi adik beradik...


ni pehal aku x tau...dah abis msk tghari td...tgk2 od dah lena tido..tu car seat arwen dia bantai jd tmpt ampu tido...kahkahkahhhhhhhhhh


ni budak mcm pndi sgt menaip..tp tgk jemari beliau...cam xpert je...kahkahkahhh
ada oneday tu...ni budak telah mengorek satu button keyboard..aku dah on lappy...dok nk blogwalking n klik2..sekali ms nak taip..tetiba kat button space tu hilang...tgk2 button tu dah kena korek oleh arwen..sib bek leh pasang balik..ish2

26 ulasan:

  1. kakakahH!!marah od lu amk pic beliau gitu!!!kakakahh!!!

    BalasPadam
  2. waduhhhhhh nape od tido berbantalkan car seat tuh? action danish & arwen tu so sweet....aku suka sngt...mmg selalu gitu eh?

    beb..kang ambik award kat blog aku ye..

    BalasPadam
  3. chewaaaaaaaa...ada talent tu menaip laju...

    BalasPadam
  4. beb ,a wat cik od ko tido gitu ...agak nye nk dok dlm x muat yek

    BalasPadam
  5. kalau dah penat,di mane saje mendarat kepala tu boleh aje terlelap yek...ape ko dah dera laki ko l????

    'bercucuk tanam' ka???

    BalasPadam
  6. senang betul korang somi isteri ni..
    el..od..hehe.

    BalasPadam
  7. el> ganehh tol bebudak tu tdo erkk..kalau mak dia tdo camne lak pesen nyerr..

    BalasPadam
  8. mcm2 pael tul la....arwen tu tak leh thn...cm pandai je men peter...kahhhh.

    muka hg tak de plak kt cini..hg peal apa lak...keke

    BalasPadam
  9. ala comel je tgk adik beradik tdo berpeluk huhu

    BalasPadam
  10. salam.

    arwen tu ade bakat nk jd blogger tu,gaye jari jemari seorg blogger...hehhe

    kalo dah ngantuk tu el atas batu bata pun leh tidor..huhuh

    BalasPadam
  11. alahai..kiutnye jari ngah menaip..:)

    BalasPadam
  12. bestnya anak beranak tido..

    BalasPadam
  13. beb takkan aksi adik beradik jerk.. aksi laki bini takder ker..kahhh

    BalasPadam
  14. uiii..dasat betul abg odi tido bersama2 anak-anak nyer..hihihie..

    BalasPadam
  15. hahaha...tak leh blah tol od ni. sempat je tido kat situ.

    menyengih je arwen dok godek lappy..hahha. si alya dah korek wehh keyboard tu,abis lappy adik aku dibuat keje.

    BalasPadam
  16. pakcik~kalo dia marah..aiii tau la nak adjust..kahhhhhhh..cayalah la beb..1st tu..nak adiah?uwekkkkkkkkkkk

    bed~ntah od tu..cm la kat umah kami xde bntal tilam..car seat arwen tu gak dia nak jdkan bantai..od mmg gitu..mn2 tmpt leh lena..dia lena ...hehehehe

    a'ah arwen ngan danish tu mmg sllu cm tu...danish la ni leh take care arwen...dh jd abg yg baikk n jaga adek

    BalasPadam
  17. lip~kahkahkahhh tu la psl...cm terer sgt menaip...tu sbb sllu tgk mama dia dok menaip kat blog..kahhhh

    peah~mayb ms od kecik dia x dpt merasa dok dlm carseat kot..kahhhhhhhh

    BalasPadam
  18. kak za~a'ah kalo dh letih mn2 leh lena..tp aku xpulak..od ni mmg best..leh tido n lena mn2..aku x kerjakan dia...dia tu sllu sgt tido lewat2..

    kak alona~heheh kami mmg sempoi...

    BalasPadam
  19. mel~mak dia tido tertib..sopan santun kahhhh

    zuraiwan~ko nk tgk peel aku lak ke...tguuuu..hehehehe

    BalasPadam
  20. sasha~adek beradik ni mmg sllu cm tu..kdg2 akk terpksa lepaskan..riso lak x bernafas..abg dah ler beso..adek kecik...hehehehe

    mazru~tu pemangkin mama dia la si arwen tu..hahahahah...tu la psl...batu bata pun leh jd bantal kalo dh ngantuk sgt...tp lu penah ke tido cam od tu..kahhhhhhhhhh

    BalasPadam
  21. nafira~cute kan...thx

    tinie~depa dua ni mmg sllu cm tu :)

    BalasPadam
  22. ita~hahahaha

    shi3la~aksi laki bini privacy x leh tgk..berdosa..kahhhhhhhh

    BalasPadam
  23. nana~abg od kamoo tu mmg...masyallah kalo tido...abis kami dia hempapkan..kahhhhhhhhh

    BalasPadam
  24. sue~tu la pasal sempat si od ni tido kat carseat tu..aku lak tgh memasak...hehehe mn sempat je lahhh...

    a'ah abis dia korek keyboard lapi aku tu..jenuh cari..sib bek dpt...kalo x naya je aku x leh berblog dah..hehehe

    BalasPadam