Rabu, 24 Mac 2010

aku bz bz bz bz..tp

bersepah meja aku....byk keje...bz....jgn kaco..tp tgklah monitor tu...siap leh komen blog lg taw...ntah aku dah addict ngan blog skrg...kalo sehari x bkk..aku rs cam something wrong...hehehehe

tgklah mcm2 benda kat atas meja tak kuhiraukan..yg penting aku berblog..hahahaha
makcik yg sllu usha aku tu pun aku dah x fedulik...lantak ko...kdg2 tu kan if let say tetiba boss dtg....mmg cam ribut taufan jiwa aku...terus aku off smur...hehehehe..kahhhhhhh

haa sapelah pya nuff ads aku klik ni..hehehe makesure ads ni full donlod ye...jgn halfway..nti duit x msok...cun kan ads slurpee ni...kalerful..jgn lak korg g klik pic atas lak...aku cincang sat lg...kahhhh

paling klako kdg2 makcik2 tu ckp ngan aku...aku x layan...aku wat berudu jek...terpksa aku tya balik..kdg2 tu dah petang baru tya...harharharun
kdg2 tu leka berblog...lgsg keje pun aku x buat...

34 ulasan:

  1. hukhuk...sy juga bz..dan meja penuh dgn kerja yg belum d siapkan...tunggu rajin menerpa...ngeheheh

    BalasPadam
  2. mmg mood malas melanda skang ni el..aku pun cam tuh..huhu..kerja plak x pernah suruh..ada jer yg kena buat..tu la buat lg malas nak buat keje..

    BalasPadam
  3. el.....bagus2 w/pun bz blog tak pernah tinggal ek....

    BalasPadam
  4. salam el..

    BZ pun bz gak tp blog ttp blog aa el..hehehe

    BalasPadam
  5. MENYEMPAT je kan? ;P

    sama la ngan aku ni pon. penoh aku minimizekan nuff aku + org lain. miahahahahahaha

    BalasPadam
  6. semangat keje tu hehehe tp xleh blaa sempat lagi klik² nuff ngan komen blog org hehehe~

    BalasPadam
  7. haha..aku pun same dh addicted kat blog.heh. giler mls ko ne.. hah,sure ko dh masyuk giler kan?hehe

    BalasPadam
  8. eleh..aku x caya ko bz..tah2 ko saja sepahkan meja ko tu kan..kan...hahahaha. hahh..ko jgn x klik nuff aku lak..aku sekeh ko nti

    BalasPadam
  9. ooo patut arr bz beblog rupernya....huh

    BalasPadam
  10. bz2 pun nyempat lagi berblog neh..bagus2 hahahahaha

    BalasPadam
  11. Kahhh .. ko ni cm aku ler..
    kalau x tgk benda lain selaijn kejo mgm x sah ..

    BalasPadam
  12. eryati~a'ah keje mmg berlambak..kdg2 tu fikir dulu mn penting nk buat..tp kdg2 tu leka je kalo berblog...mula la panik..heheh thx singgah

    BalasPadam
  13. ibu~mood keje aku ok je..keje2 gak..tp blog la pya psl..smpi kdg2 aku terleka..bz pun smpt berblog..adoiiii riso dah ketagihan aku ni melampau2..kahhhh

    ira~thx dear..nti aku amek

    bed~kahhh bgs eh..smlah kita hehehehe

    BalasPadam
  14. mazru~ tu arr psl..blog tetap blog..tp keje ketepikan..kahhhhhhhh

    ai~mn sempat aku sempatkan...kahhhhhh ape ayat aku ni...a'ah kdg2 tu berlambak2 aku minimizekan blog n nuff org..smpi penuh skrin tu..hehehe

    BalasPadam
  15. imma~ritu mmg bz..ngan bos dok ada...mmg x beblog lgsg..tp apakan daya hati ku x senang kalo x blog..kahhhhhhh

    BalasPadam
  16. darkbatman~palahotak ko....aku x sekayo ko aie...heheheh ko sure masyukk dr aku..inity lagi..haaa igt pesan aku 20 percent....:)

    BalasPadam
  17. sue~wat pe aku nk tipu..wat dose kering je..betul lah smlm aku mmg bz..tp cam aku kata..blog tetap w/pun seminit dua..hehehe..ko ada nuff ke...x tau pun

    BalasPadam
  18. zuraiwan~ermm kdg2 je bz blog..kalo org mai umah aku...of kos lah aku kena balas kan...hehehe

    sue~dah amek ke award akak tu?a'ah bz2 pun sempat blog...harusssssssssssssss

    BalasPadam
  19. peah~kat ofis kat umah mn2 pun blog je..heheh kalo x..mcm kosong je jiwa..cehhhhhhh

    BalasPadam
  20. El weh.. ko ni.. bz bz pon nyempt lg nk menblog... ko x tgk lg meja aku kt opis.. lg kronik dr meja ko.. ade 2 meja, pon penuh menimbun ngn fail n kertas2..haku sndr naek fenin... huhuuu...aku nk pesbuk n blog pon kt umah jerk.. kt opis, jgn harap, mmg x cukup2 mase... tu pon kdg2 aku kne OT siapkan koje..haih...

    BalasPadam
  21. cha~ko pangkat tinggi haruslah menimbun..lain la aku pangkat rendah..kahhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  22. akak, nie bz betul2 ker sekadar tipu semata-mata kak??hahahaa..amboi..akak dah jadi mcm nana dah. nana pun x leh klu x buka blog skarang. Cm sesuatu jer yg x kena jap gi..kihh..kih..

    nana x tahu cemaner nk donload nuff kak..ajor kan..

    BalasPadam
  23. nana~lorr mn ada tipu..betul..tu smlm la..smlm mmmg bz..bos pun dok ado..kuar masok cr akk..hehehe so mmg bersepah atas meja tu...bos mtk tu mtk ni...mcm2 laaa..tp akk smpt gak la berblog...

    donlod nuff tu..kalo nana npk iklan nuff akk kuo...nana klik..then makesure iklan tu betul2 dah 'done' baru klik x..hehe

    BalasPadam
  24. hahahaha.....

    same kes je la kite ni el..
    da leka berblog kekadang leh lupa pasl keje..hahahahah

    n mmg sehari tak bukak blog mmg tak lengkap rasanya hidup ni..hahahaha

    BalasPadam
  25. rama2~hahahaha sm eh..cayalahhhh give me 5...hehehehe tu la psl..kalo sehari x blog..cam x lengkap gitu...kahhhhhhhh
    keje kt ofis pun booo layannnnnnnn....:)

    BalasPadam
  26. jgn kantoi dgn boss sudah la el....

    BalasPadam
  27. nikel~thx beb droping here..ok wait my nx n3...u will like it...:)

    BalasPadam
  28. eddie~ermm bos leh adjust..tp ni makcik2 kt sebelah ni..kepoci..ko sunat depa bleh?kahhhhhhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  29. anys~jgn dek..blog adalah nasi peyut akk..hehehehe

    BalasPadam
  30. hahahha!!! samalah ngan aku ell, sume keje opis aku terbengkalai, miahahaha!! ada aku kisah? Memang tak kisah! hahahha!!!

    BalasPadam
  31. ieda~kahhhhhhhhhh mmg aiii pun x kesah..lantak...ape nk jd..jdlah kan..huhuhu blog 1st..keje 2nd..molek sgt kahhhhhhhhhhh

    BalasPadam