Sabtu, 13 Februari 2010

yahooo dpt lg...gumbira

asalamualaikom uolz...tgh wat pe tu..skodeng eh..hahaha...rini aku dpt kol dr poslaju...ada brg nak bg..yahoo..aku dh tau apakah itu....sape2 yg penah tgk kat blog shi3la..beliau ada buat satu ape eh nk kata..aku x tau..tp pd bloger yg dpt capture no yg dia nak tu..dia akan kasi adiah specel...kahhhhhhhhhhhh sape kah yg terer capture tu...beliau adalah EL...ye el yg sewel tu..kahhhhhhh ni adalah kali ke3 aku dpt adiah dr shi3la..b4 ni aku dah menang 2X jd TOP KOMENTAR blog beliau..dpt handbeg ngan jam tgn...i likeeee so kali ni dpt perfume ok...OMG...one drop perfume..hiksss so x yah lah aku beli perfume setahun...bleh gitu?kahhhhhhh

korg tgk no yg dpt aku capture tu...0015406..terer x...see the lubang idung beb..kahhhhhhhhhh
korg nk tau cm mn aku leh capture no tu...kahhhhh...benonye...ms aku msok blog shi3la ritu...lm dia x on9..aku sj lah msok sbb aku rindu pd beliau....so tiba2 aku npklah total no tu sgt2 hampir tau...mula2 tu 15400..aisey aku kt...aku leh dpt ni..baik aku cepat2 kuo msok kuo msok leh lah aku capture no tu....lg pun ms tu lm si shi3la ni x update blog...so x rmi yg msok...aku je rjin...kahhhh wek wek wekkkk..so aku pun dpt lah capture no tu dgn jayanye...smpi no 15407 rs lega...fuhhhhhh terus aku email dak shi3la....hahaha

jeng jeng jeng..dh smpi...lm nk tgu ari ni smpi...xpelah shi3la aku tau keadaan ko...dimaafkan ok

yelah tu yong oiii...janji smpi ok

perfume...xde plak fahrin or che wan rozita sign autograf eh shi3la...hahaha

leh tahan smpi hjg thn...thn depan pun bleh...hahaha


nota bijik: a big thanx to shi3la...bila lg ko nk wat TOP KOMENTAR ngan capture no tu eh..aku ngan bukak kaki nak join...(jeling kat zuraiwan ngan zuraajil) kahhhhhhhh

rini nk sembur semur perfume kat body aiii nak g aummmm od...od sila jgn pengsan ok
kahhhhhhhhhhhhhhhhhh

28 ulasan:

  1. pewitt
    aku pun balik2 ada bungkusan pos laju
    dapat diary cantik punya
    menang no 3 ari tu
    huhuhu'


    slmt makan limau banyak2 kak el...hehehe

    BalasPadam
  2. El..ko mmg rajin..one drop perfume lagi..
    Harus pengsan OD kalau ko calit sumer wangian
    Tu..

    BalasPadam
  3. wah..betuah btl ko el...selalu dpt hadiah ya..

    BalasPadam
  4. tak sia2 ko rajin singgah menyinggah blog yer el.. tahniah!!!

    BalasPadam
  5. cerdik nye el....hihi tahniah!!

    BalasPadam
  6. Harum la ko sepanjang tahun .. suatu penjimatan tu. Hihihi. Save RM..

    BalasPadam
  7. wahh sgt2 bertuahh ko yerk..aku tgok ada berbekas2 tu..apa kata ko bg aku seketuii... hahhahah

    BalasPadam
  8. woi el!!cayalah!asyik2 lu je dpt hadiah ni...bg can la org lain pulak!hahhh....wangi le tuh!!!!1kah kah kah!!!!!

    BalasPadam
  9. amboi ko siap jeling aku yek ...
    x po .. tungu ke tibaan aku dgn zura rahim .. kahhhh sure ko kalah joyah ..

    sonok ko yek , dpt beg dgn perfume

    BalasPadam
  10. hang pon dpt one drop perfume yer..kasi kt daku sebotol bleh?kekeke

    BalasPadam
  11. El..
    Wahahaha..
    Lawaknyer gua baca..
    keluar masuk, masuk keluar...
    ko sorang je ar..
    menang tanpa saingan..
    bertuah2...

    dah banyak hadiah ko dapat eh..
    tahniah..
    tahniah..

    BalasPadam
  12. LOL ~ kahkahkahhhh a'ah kuar msok aje aku ritu kat blog shi3la..aku naik gelak sorg2 ms tu...cerdik x gua?hehehehehehe

    BalasPadam
  13. gie~pas aku abis smur aku kasi botol je kat ko ok..oraittt...kahhhhhhhh

    BalasPadam
  14. peah~hahaha ku jeling tu ada makna...lu pikirlah sndiri :)

    BalasPadam
  15. pakcik~lu x rajin mcm gua..kalo rajin nescaya lu pun boleh...MALAYSIA BOLEH...MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA..KAHHHHHHHHHHHHHH

    BalasPadam
  16. ciklin~seketul ckp ke ciklin..nti aku bg eh..tp pas aku abiskan..kahhhhhhhh

    BalasPadam
  17. is~a'ah spjg thun..mau thn dpan pun x abis lg..kahhhhhhh

    BalasPadam
  18. lip~hahahah anak sapalah cerdik tu kan kan kan :)

    BalasPadam
  19. mella~mmg aku rajin...tang nk dpt adiah kenalah rajin..hehehe

    BalasPadam
  20. ibu~see the lubang idung la..kahhhh amin

    BalasPadam
  21. od~od x de perfume pun mmg dah fengsan kahhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  22. cewahh ... aku paham .. wat2 x nak paham jek ..

    BalasPadam
  23. peah~kahkahkahhhhh...pandainyeeee

    BalasPadam
  24. amboi amboi ko. rajin sguh mengomen yer. hadiah best2 lak tu wehh,meh share ski..hahaha

    BalasPadam
  25. el...hang ni mmg ler tak melepaskan peluang yg sudah terbentang luas mcm yg ada kat blog si Shi3la tu, hehe..

    Pepun...tahniah ye..

    BalasPadam
  26. wah..best nye dapat hadiah..congrate:)

    BalasPadam