Sabtu, 13 Februari 2010

why i like it longer


saya nakkkkk....i want it tooo please please please pick me pick me pick me..not 1st..3rd also can..:)

what the gorgeous i ever seen...so far we know our latest mobile looks like small n even nak pegang pun rasa tak pegang kan..for me..aku suka lagi besar...
sudah pasti LG Chocolat BL40 ni menjadi favourite aku
kredit also coz its long and slim...memang syok abis...
satu lagi sbb aku suka skrin dia yg besar...nak browse or nak tgk pun sgt2 puashati..sllu yg lain tu kecik kan..so ssh nak baca sms ke ape ke ...means latest LG Chocolat BL40 ni memang menjadi idaman aku....n idaman sesiapa pung...

semua ada...

key features such as 4 inch widescreen HD LCD, complete web display, panoramic entertainment, one touch copy & paste, gesture short cut and dual screen UI.

kalau dapat nak hadiah pada my hubby...dia lama tak tukar2 hp beliau...so nak give him some precious gift like this LG Chocolate BL40...hope can be one of the 3 ..hahahaha (dreaming lor)

just want give small shot to this contest :) and support nuffnang

5 ulasan:

  1. Gud luck beb..yup sokong nuffnang..

    BalasPadam
  2. gua klik lagi nuffnang lu supaya dpt beli phone LG ni...

    hubby lu bilang dia takmo phone beb... dia nak ESP Explorer white JH series with standard EMG active humbucker untuk sound yang kasar, berat dan garing...

    BalasPadam
  3. Cantik Hp.Duit nuffnagke tahniah...nuffnang best...

    BalasPadam
  4. Hebat ahli komuniti nufnang yang dah capai income RM3000 tu tahniah untuk mereka.Moga kita menyusul..
    http://hisham80.blogspot.com
    http://www.myonenation.ws

    BalasPadam