Ahad, 7 Februari 2010

sexyyy....u make me stimm lorr...

so sexy...stim gilakkk aku tgk ni bike...aku mmg suke motorad cm ni...look gojes..hehehe
dulu od kata nak beli moto ni..tp rege dia leh beli sebijik kete..huhuhu...ntilah ada rezeki kami beli..kwn2 od adalah pakai bike ni..mmg syok abisss...sexy giler kan...korg rajin2 lah klik nuff aku tu..leh la nti aku adiah kat od..kahhhhhhhhhhhhhh

13 ulasan:

  1. hehe mmg seksi..
    tapi mana buleh org tgh stim naik motor ni el.. lain plak jadik kang.. kahkah

    BalasPadam
  2. Jangan xcaya kalau i ngh gigih pujuk mak i nak amik lesen motor besar.*wink*

    BalasPadam
  3. ini KTM punya moto memang mahal beb, off road European style, buatan teguh Austria. Bukan sebarangan Jepun punya motor.

    BalasPadam
  4. tiap weekend kalau lalu highway memana nampak group konvoi superbike mcm gempak je kan... kat area umah i ni selalu diorg lepak minum..

    BalasPadam
  5. uishh ni belalang tempur nih... PEACE...

    BalasPadam
  6. hahahah lagi sexy kalau akak n abg od yang naekkkk heeeeeeeeeeee

    BalasPadam
  7. kalu naik ni kene nyayi ...

    KUUUUUUUUUUU JEJAK .. JALANAN BERLIKU... MEMBARA JIWA KU MEMBURU IMPIAN ..

    BalasPadam
  8. hihiheie..boleh2. Nnti kami semua click2 jer hari2 dan setiap mase..kui...kui..

    BalasPadam
  9. mmg seksi beb...kalu ang bw lg seksi tu...hikss...

    BalasPadam
  10. wahhh suke motor ek? hehehe besh2

    BalasPadam
  11. jenis BKZ tu murah ckit dari yg gambo tu L..

    BalasPadam