Jumaat, 19 Februari 2010

pendek best..panjang best..

aku nk tuko style rmbot aku ni..tp x tau mn satu yg jd idaman kelibu...pendek or pjg...od suh ptg pendek..dia kata cun aku rmbot pendek (jujur ke tu) kahhhh...aku xmo..x sesuai...lgpun ms peknenkan arwen aku dh rmbot pendek..so skrg rmbot aku dh pjg..so nak wat style skit lah kan...ntahlah x tau yg mn satu nk buat...


ni aku dh penah buat ritu...yg ni lah od kata cun..kahhhh mmg beb 10 thn muda..kahhhh

yg ni pun penah wat jugak ms skul dulu la....comel kan

yg ni npk rangi skit..aku suke jugak...

yg ni pun penah wat..dulu2 ms lom kawin...lawa kan suwittt je...


aku igt nak wat rmbot cam gaga ni..tp idoklah kaler puteh..cara potong dia tu..cam nabila amy search tu kan..hahah ok x..hikssss

yg ni pun cun gak kan..alorrr tingin nak wat curly cam tu...sure mahal

yg ni pun sm..ada gak tgk kat youtube cara nak wat rmbot curly pki paper bag je..tp tu temporary bleh le...aku mls nak wat..x rajin...hiksss



35 ulasan:

  1. ingat apa la yg pnjg best ni..berdekah2 aku. kena kat muka mmg cun tapi klu salah potong..hancussssss

    BalasPadam
  2. kak ko buat la panjang yang curly tu..lawa.......heeeeeeeee

    BalasPadam
  3. suma cun yg mana 1 gaya akak nk wat ni? hihi..

    BalasPadam
  4. sue~laju je kome komen psl pjg eh..noti

    BalasPadam
  5. suehann~tular nak wat pjg curly..tp kena modal byk beb..hikssss

    BalasPadam
  6. anyss~buat smur bleh..kahhhhhhhh

    BalasPadam
  7. aku suka posh nyer rambut atas sekali tu...cuma kalau aku tk sesuai sbb muka bam bam

    ko sesuai...tryla....

    BalasPadam
  8. rambut aku dah panjang paras pinggang..aku nak tingin nak buat curly kat bwh..lagi pun rmbut mmg dah curly cuma nak lagi cantikla kalau buat kat salun kan..aku tgh dok kira budget..hehe..

    BalasPadam
  9. makdara~a'ah yg atas tu lawo kan..tp dh nah wat...nak wat lg ape slhnye kan kan kan...:)

    BalasPadam
  10. ayien~tu larr rmbot posh tu cun kan..tmbh kalo pki spek cam gitu kah..wow de bom..hehehe

    BalasPadam
  11. mas~wow pjg smpi pinggan mmg elok la wat rambut curly bwh tu mas..a'ah buat kat salon la cantek..tp bajet pun kena cantek gak...

    BalasPadam
  12. ko buar rambut la cantik. klu buat rambut panjang aku berdekah2 gelak guling2 nanti hahahhaa

    BalasPadam
  13. ko buar rambut la cantik. klu buat rambut panjang aku berdekah2 gelak guling2 nanti hahahhaa

    BalasPadam
  14. yg picca 1st tu nmpk seksi wei...mmg cunnggg...

    BalasPadam
  15. tinie~kureng fhm ngan ko pya komen

    BalasPadam
  16. zuraiwan~tu la aku pun suka gak rmbot 1st tu..cun gilosss..tp cm x sesuai ngan aku je..dulu xpelah..skrg ni kahhhhhh

    BalasPadam
  17. rambut pendek isteri bekam tu lawa..
    memang cun ar..

    buat ar sekali lagi..
    extra cun ar tue..

    BalasPadam
  18. LOL~hehehe isteri bekam eh..nti ku pertimbangkan..hiksss

    BalasPadam
  19. KALAU KO MASIH NAK KEKAL KAN RAMBUT PJG AKU RASA KAK EL KO TRY RAMBUT YG KE 3 TU..LAWA LAA BERTINGKAT2...TAPI AKU MINAT SANAGT RAMBUT POSH TU SEKSI LAA..TAPI MUKA AKU BULAT KAK TAK SESUAI...AGAKNYA TERUS PJG GINI JERK...

    BalasPadam
  20. rmbut pendek2!!!!!
    mesti cu ntk igt punye!!!!k!!!cpt potong dn upload!!!

    BalasPadam
  21. mimi~yg tu pun akk suke gak..sllu kalo rmbot pjg ms studi dulu sll potog layer kan kan kan..hehehe tu pun cantek gak..ahoiii

    BalasPadam
  22. biawak~hahahah kalo gua ptg pendek x cun gua sebat lu 20juta x..kahhhh

    BalasPadam
  23. abess?? hang pilih yg mana satu ni, EL??

    Mana ler yg hang berkenan ek?? erm..

    BalasPadam
  24. kak alona~nk yg pjg tu ler..curly..tp yg pendek pun cun gak..arrrrrrrghhhhhhhhhhh fenin

    BalasPadam
  25. akak, pergi saloon yang ok taw. Nnti jap gi salah potong. Menangis kiter.Nana kalau nk potong nana suker potong dari rumah dulu. Lepas tue baru oter..hehehhh..best idea. Cuber lar kak..

    BalasPadam
  26. aku rasa buat pendek macam barbie doll sis
    lagipun skrg panas

    BalasPadam
  27. aku suka rambut pjg el..nak buat style apa2 pun senang..tp skang rmbtku udah pendek sejak lepas banakan mifzal..n rs sgt menyesal potong hr tuh..nak tunggu panjang balik..lmbtnya..

    BalasPadam
  28. nana~a'ah kena g salun yg bagus..takut tersalah potong nti ngis ribut plak..aiii nana potong rmbot dulu baru gi kedai...pandainyerrr

    BalasPadam
  29. hans~pendek cam barbie dolls..kalo muka sis cam barbie doll nak gak ler buat..ni cam tokang pecah jer...haram x lawa nti..kahhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  30. ibu~tulah ms arwen dulu aku dah berambot pendek...so skrg nak rmbot pjg plak...nti bila ptg pendek...nyesal tgk org rmbot pjg..kahkahkahhhhh

    BalasPadam
  31. aku kak kl p kedai cina kl nak poton rambut aku kata layer jee...kahhhhh tu je aku thu...kl nak pajg aku kta layer pjg..kl nak pendek aku kata layer pendek...lawoooo gilooooo....

    BalasPadam
  32. mcm paris hilton tu cantik try la hehe

    BalasPadam
  33. miemiey~dl akk pun sll gak.kalo dah blank tak tau nk ptg cane..just ptg layer jer..pendek ke pjg ke..sng kan..heheh tp kali ni nak wat lain skit..hehehe ada event byk thn ni..kahhh event pungkok

    BalasPadam
  34. cikbiol~ntah lah..paris hilton tu mmglah cantek..takut buat nti jd lain..tp x cuba x tau kan..heheeh take a risk..

    BalasPadam