Sabtu, 20 Februari 2010

padan muka...lenkali ati2

asalamualaikom n slm sjhtera uolzzz....cane uolz chat x ari ni..aku doakan korg sihat alwiz ok..aku nk stori kat uolz psl blogwalking ni..uolz tau ke blogwalking ni mende...hahaha dulu aku pun x tau bhs blog ni...apa yg aku tau aku post n3..upload pic..buat ape yg ptt kat blog aku...nuff pun haram aku x tau apakah fungsi..kahkahkahhhhhhhhh bengong kan..berdekah3...then sejak 8 menjak ni barulah aku fhm...dan sejak aku blogwalking ni mcm2 info aku dpt..mcm2 blog aku bc...mcm2 org aku tgk..hahahahaha...best jugak blogwalking ni...

stori psl blogwalking ni...rajin gak lah aku buat blogwalking..kalo ada nuff aku klik la...then satu mlm ni aku nak tergelak nak mmpos tau..ms tu aku ngan blogger2 lain dok buatlah blogwalking ni..up trafik lah...ape lah..mcm2 lah..kalo nuff tgh liat nk bgn...aku blogwalking sj..then smpat lah bc blog deme...sekali tu nuff mmg cantek sgt2..aku ngan bloger lain ape lg...balas2 lah klik2 ni...sekali korg tau x...aku terklik nama org ni kt blog org len...aku tgk dlm shoutbox beliau ada org bg msg...nuff zzz...blogwalking la ape lah...ms tu mmg scepat kilat pun...teruslah aku taip..zzzzz kahkahkahhhhhhhhhhh

sekali dpt lah msg shoutbox aku tu....saya xde nuff la...kahkahkahkahhhh bila g balik kat blog beliau...mmg xde...kahkahkahkahhhhhhhhhhhh ..bkn ape...aku nk cepat..sbb nak klik nuff org lain plak..so kebetulan org yg kat shoutbox beliau b4 aku taip tu..adalah taip cengitu..aku pun anggap beliau adalah nuff ...aku pun taiplah nuff zzzz...sekali mmg xde lah ko..heheheheh gelak berdekah3 aku....

moral of stori...lenkali ati2 bila nak blogwalking n nak klik2 ni..jgn main terjah jer..pdn muka aku kena sound tempek belacan...kahkahkahhhhhhhhh

nota bijik: bkn salah aku..salah org yg taip b4 aku tu laaa..
kahhhhhhhh berdekah

31 ulasan:

  1. lorrr pdn muka ang...lenkali tgk la prati la betui2...hahaha..

    BalasPadam
  2. zuraiwan~aik xpenah2 pun ko dtg sini pagi..hehehe..tulah pdn muke aku..kahhhhh

    BalasPadam
  3. tini~kahkahkahhhhhhhhhhhh sndiri mau igt kan kan kan

    BalasPadam
  4. haha..2la ko..len kali psg mate biar 4..haha..xpe leh blaja dr kesilapan kan..heh

    BalasPadam
  5. darkbatman~ms tu dah kol 1 beb..ko bygkanlah nak tgu nuff nak kuo pya psl..mata nek ngantuk..a'ah bljr dr kesilapan..ntah2 buat silap lg..lantakkkk

    BalasPadam
  6. El... blogwalking lambat... cuba lu try bloghopping... terloncat-loncat mcm pocong.

    lu klik gua, gua klik lu, hehehe...

    BalasPadam
  7. eddie~akan gua pertimbangkan..kahhhh
    jgn lupa klik gua ok...:)

    BalasPadam
  8. Muhaha berdekah2 la beb..kuikui mmg salah org yg terdahulu.
    Nampak sgt ko tak sabaq2 hehe

    BalasPadam
  9. bed~haaa betulkan..slh org yg terdahulu la kan...hehehehe..a'ah x sabo2 aku nk klik..ko harus fhm nuff ni sgt cepat..kita pun kena pantas...so smpi aku x tgk beliau ada nuff ke x..:)

    BalasPadam
  10. wakakak ko neh mmg sengal lol...yg tak der ko kate klik mmg kelentong abis la kan.....wakakakakkak kalau kene kat aku sedap jer aku sound ko lol...wakakakakkaak

    BalasPadam
  11. weh rambut tu aku wat temp jer arrrr curly blow..... sehari jer tahan....janji nak mandi pakai shower....pastu kalau nak lame harosss poening pale.....

    kale tu tak la...aku kale da lame pakai inai jer boy bikin kan....beli kat giant jerk....aku suh laki aku lumor kan segala pastu pakai shower..tada da jadiiii tak yah bazir pg saloon...

    hahah aku blow tu pasal ade pg engagement kawan ngan pastu nak pg konsert....

    weh psst march ade konsert amy search kat istana budaya...jom ar lepak sekali wehhh...by the way umah ko kat ner?sini ker sane????hahahaha ape yg sini ape yg sane.... duk mane wehhh

    ehh sekali panjang la komen aku neh....

    BalasPadam
  12. ihik..lain kali hati2..hehe..tp mmg betul la..skang ni nuffnang selalu tido la..huhu

    BalasPadam
  13. hahah..kesian kt ko..aku jarang blogwalking psl aku bz..blog hang pon time free jer dpt terjah..huhu

    BalasPadam
  14. eryn~aku rs rmi yg dh kena lah..sape yg tahu bwalking ni sure fhm situation..kahhh wek wek wekkkk...mmg ko x bc la kan..aku dok mn pun ko tak tau...lu pikirlah sndiri...

    BalasPadam
  15. ibu~tular kena ati2 lah..hikss a'ah sejak 2 menjak ni liat beno nuff geram aku

    BalasPadam
  16. gie~hok alor bz giler ko eh..xpe2..sllu lah terjah blog aku no

    BalasPadam
  17. hahahaha
    tu lah ghairah sangat
    nuff gua baru bangun hari nih
    hahaha

    BalasPadam
  18. kah kahh kahh!!tu la el!lu tk ati2...hahaha...

    pdn muka...malu weh!!!hahaha...

    BalasPadam
  19. tu namanyer semangat yg terlalu membara untuk ber blogwalking.. :)

    BalasPadam
  20. kahhhhhhhhhhhh...lawak la kau el. gilo! tuler kau. melampau sgt rajin mengelik. tp bagus gak. meh dtg klik selalu kt blog aku. tp kan wei, nuff kau ni mmg spesis kuat tido kot. jenoh dah aku refresh. tak bangun2 gak...huhuhu

    BalasPadam
  21. kahkahka aku memula dulu sadis gak... pening bila blogger2 taip kt shoutbox nuff zzz atau juz zzzzz je....haperkah mereka suka2 dtg ke blog gua setakat utk tido??kahkahaka...rupa2nya itew nuffnang adv tak bgn laie laaa..adoyaiiii....T_T

    BalasPadam
  22. hans~mn x ghairah..nuff mmg liat nk bgn..so kena pantas klik..kalo x haram duit x msok beb...

    BalasPadam
  23. biawak~betul kan padan muka gua....ngeh3

    BalasPadam
  24. mella~of kos lah smgt..smgt nk dpt duit..heheheh smpi terlupa org tu ada nuff ke x...lantakkkkk xmo dah g blog org tu....kahhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  25. ai~oleh yg demikian...ahaksss sllu2 lah dtg klik ye

    BalasPadam
  26. chali~hahahahahahaha 1st time blog mmg cam tu kan..berdekah3

    BalasPadam
  27. adei.. kesian tunya punye blog tu.. nmpak sngt x alert pge die.. ayak

    BalasPadam
  28. kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...aku gelak ko kak...kihhhhhhhhhhhhh...kuhhhhhhhhhhhhhhhhhh...dah semput aku nak makn ubt batuk jap...hahaha..sian ko kak kena tepek belacan kat muka ko kak...nnti aku suh abg od sapukan..aku tgk ko kak mmg rajin blogwalking...aku kak tak semapt mana sgt...kl sempat singgh ada yg aku tak komen...

    BalasPadam
  29. cikwani~tu la pasal...ms tu mmg nuff sgt cantek..bila pi blog beliau x npk pun ads nuff kuo..lg pun tgk kat shoutbox beliau ada yg tulis zzz...blgwalking etc..so anggap beliau pun ada nuff la..hahaha

    BalasPadam
  30. miemiey~kalo x blogwalking org x dtg umah kita..jgn harap org yg sama je dtg..tu pun bkn dtg sllu..so bwalking ni sgt sesuai tuk knl satu sm lain n klik2 nuff..kahhhhhhhhhh tp ati2 lah cam akk dah kena tempek belacan kan hahahahaha

    BalasPadam