Jumaat, 12 Februari 2010

mata oh mata

pg td aku bgn..tiba2 aku rs len mcm je mata aku belah kiri ni...aku tgk cermin...hok alorrr asal bengkak ni woiii...xde plak aku g skodeng sape2 kt kpg ni..takat od tu takan bgkak kot...kahhhh..sexy x?kahhhhhhhhhhhh

ni plak tghari pya..cam x surut pun..naik bengkak ada lah...

ni dlm kol 1...ada surut skit..hehehe..psl pe eh..takan kn gigit seranga plak kan...huhuhu


nota bijik: KORG PASAN X MATA AKU KALER COKLAT..ORI TAW..XDE NAK PKI KONTEK LEN BAGAI...(harus taip besor2 bg korg bc kahhhhhhhh)

15 ulasan:

  1. wow!!!
    brown mata hitam mu:)
    hahaha ada kuman tu.. cuci banyk kali dgn air masak

    BalasPadam
  2. cehhhh...kita ingat akak buat contest mataku secantik matamu ahhahahah

    BalasPadam
  3. haha..ko skodeng sape lakk el...semut gigit tuhh ade gule kott kat mate ko kahhhhhh...

    * pssssttt...bola mate kiterr seruperr cekelat....pasal tuh cepat rabun...hikhik...

    BalasPadam
  4. beb , aku pun kene last week .. sib baik 2 hari gitu jek , wisau jgk kan .. ingt kan ketumbit.

    cewahhhhh brown yek..

    BalasPadam
  5. el...hahaaaa ko buat ape hah?????kuikui...skodeng ler tu...

    BalasPadam
  6. l,klu kene ketumbit, ko sapu dgn air idung...air idung,bukan ingus!kekekeee

    cepat surut.klu dia belum bengkak, dia tak jadi bengkak... kotor sikit le tapi lepas dah surut tu p basuh muke le lebih2 tang mate eheheee

    BalasPadam
  7. hmm..kena bisol ke L..

    hmm ko amik bawang puteh tu ko picit kuarkan getahnye dan sapu tang bengkak..insyaAllah bengkaknye surut..huhu..

    BalasPadam
  8. mata lu serious sexy, nasib baik tak sepet, sebab gua cukup tergoda dgn mata sepet ni...

    *entah dah berapa ramai amoi yg gua pernah bawak keluar, semata2 kerana mata. lagi satu... (amoi2 ni diorang jenis 'pemurah' dan penuh 'kasih sayang')

    kaahhh....!!!

    BalasPadam
  9. aku dah pi klinik td
    doc kata kmgkinan ketumbit baru nak jd..huhu

    sexy eh...terima kasih!!!!!!

    BalasPadam
  10. i slalu jadik gitu.

    1. slalu kena ketumbik.
    2. kena serangga.
    3. kena cekenet.

    hahahahaha.
    sedih betul.
    =)
    pergi keje jer mata bengkak.

    BalasPadam
  11. cik puan~ha!!!sllu kena...sian dia..huhu so cik puan buat ape?or biar cam tu jer

    BalasPadam
  12. lawa tu mata tu.....mcm artis amerika....ahaks.....

    BalasPadam
  13. eh biji mata haku pon kaler brown gk...samer2....

    BalasPadam
  14. pakcik~cilaka lu perli gua..kahhhhhhhhh

    BalasPadam