Rabu, 3 Februari 2010

kekasih atiku ms lampau...hikssss

aku nah cite psl rmbot od ms dulu kat member2 cipet aku..dulu ketagih fotopages..so kat blog ni pun aku nk cite gak..kahhhhhhhhhhhh suke ati aku lah nak cite byk kali...wekkkk wekkkk...muahahahaha...
ms ni kami tgh darah manis...baru bertunang...tgh2 dlm thn 2006..mula tu riso gak aku od nak wat rmbot dreadlock tu..tpi bila tgk..ish2 stim lak..berdekah3...mak bapak aku dh riso dah nti kwin rmbot gitu...sah2 lah kawin kena kasi potonggggggggggg..kali ni aku x edit pic od..lantak le kome nk tgk tetek od ke..pusat od ke...dulu dia mantop..perut x buncit lg..kahhhhhhhhhhh

so kalo kuar g dating surelah jd perhatian kan...sukelah od tu..nyamfahhh..

aku tgh cari satu lg pic dia ritu..pic tu mmg best..hahaha...ntah mn od humban..kena cari gali la..nti aku dpt aku tempek..kahhhhhh

nota bijik: ssh woo nk jg rmbot cm ni...ritu tolong od bkk gulungan rmbot tu makan ms beb...mau 1 batang tu kan 2 3 jam..kahhhhhhhhhhhhhhh last2 dia mtk tulun kawan dia...budak dreadlock jugak

14 ulasan:

  1. wooo koi ingat bob marley.mmg encem ar od wat dreadlock tu el..patut ar ko suke banget...! huhuhhu od jgn marah gua gurau je..hehe

    BalasPadam
  2. aku penah tgk orang rambut camni tp aku tak kenal le orang tu.aku rase mcm nak pegang & belek2 je je rambut dia...camne erh dia buat...???letak asam jawa ke?kakakaka!!!

    **encem siot laki ko mase mude belia...sekarang pun encem gak...kan aku ade wat statement dulu,laki ko mcm penyanyi endon heheheeee

    BalasPadam
  3. aku pon tompang stim gak tengok. kahhhhhhhhhhhhhhh..oh kekaseh gulap gulitaku ;P

    BalasPadam
  4. semart rmbut gitu..tp klu koi yg buat..mmpus kena terajang ngn mok koi....kah kah kah!!!!

    gila2!!!!hahahaa...

    BalasPadam
  5. kekekeke....hg punya taste la tu...hiksss...sesuai2...

    kalu kawin x potong rmbut tu..mmpus mak bapak hg x bg kawin...

    BalasPadam
  6. huhu..kuwus nye laki hang dulu..skang kemain gebus nye die...pandai nooo hang jaga makan minum die! ~hehehehehe

    -nota bijik : org n9 ckp utara! ~hehehe

    BalasPadam
  7. aku dulu kan..paling takut tgk org2 yg berfesyen begini..aku risau je nak dekat ngan org2 mcm ni..x tau nape.nampak mcm gangster kot..heheh..tapi kalau time tu aku jpe od ni la...x takut kot..sbb abg od enchemmm..kahhhhhhhhhh

    BalasPadam
  8. rambut gini kena botakkan terus ke el??xleh bukak kan..
    -aku yang naif-

    BalasPadam
  9. Muker abg od mcm danish lar kak. Encem..hihie..rambut cm nie mmg payah pun. Nk buat pun sedikit payah. Tp, bahan2 nyer sonang jor..kih..kih..

    BalasPadam
  10. kak el teringin nak pgg rambut dreadlock tu...hihihi

    BalasPadam
  11. aku macam kenai la laki ni.... mamat ni keja kat Komag dulu kan? Mamat yang obsessed dengan soulfly. Kalau tak silap aku la....

    BalasPadam
  12. aku ms mula2 jumpa dia kat cafe ofis..siap tnya kwan lagi..awat rambut dia lagu tu..aku ni kan jakun..hhehee...

    BalasPadam
  13. Salute abesla ngan bro OD!!!

    BalasPadam