Jumaat, 12 Februari 2010

aku korek bijik mato ko kang.....

geram aku gerammmm
aku dh lm geram kat mcik sorg kat ofis aku ni
dia tu kan sllu dok usha aku wat ape...tu psl kdg2 nak ym ke fb ke blog bagai
x bleh sgt kat ofis...on off
dia dok blkg aku..kira bontot face bontot lah..

then aku ada letak satu cermin kecik kat tepi (blkg computer aku tu) so aku leh tau dia tgk aku ke x..mmg sah...setiap minit dia akan toleh blkg n tgk aku wat ape...kdg2 tu kalo dia mai kat area meja aku amek ape2 brg...mata beliau sure tgk pc aku...aduuuuuuuhhhh geram betul...nak lalu keluar g toilet pun tgk..apa2 je lah..aku dah nek rimas....nak amek kertas print pun tgk...eeeeeeeeeeeee WTfishball lah lu mcik...
x bleh ke ko x kesah ape yg aku buattt..aku x amek port pun ko tgk jobstreet ke internet bagai..cam la aku x tau ko wat ape...cam la bgs sgt setiap saat ko wat keje eh...piraahhh lu

aku kan bru setahun keje kat ofis tu..so aku sj2 lah kata kt boss nak monitor bru..LCD monitor sbb mcik tu mtk dia x bg....haiii bos kata ok jer kat aku...dan2 mcik tu pun nak gak...caittttt


monitor ni spttnye aku pya..nak dstorikan...aku mai2 keje mmg LCD ni dah ada kat aku...terang2 n smur tau tu aku pya...so aku x bkk lg...aku kata wat pe lah beso2 sgt..(ssh aku nak blog bagai nti npk) kahhh...aku hold dulu...then mcik tu leh kata plak..kalo xmo bg kat dia...aku diam je...so aku x tuko la smpi lah tghari lunch tu aku npk dia dah bkk2 n torai kt tmpt dia...lantak lahhh...mmg mula2 aku msok keje kat sini..molot dia dok bising komputer zaman batu lah..x syok lah..x cangeh la...ameklahhhhh ape yg aku dpt ni pun dah syukur..smur staff kata ameklah balik monitor tu..nape bg kat dia...smur rs x syok...dia dah amek nak wat cm mn...ada plak mcik tu leh kata..alahhhh besar sgt..x sesuai lah ngan akk..el ameklah...eeeeee geli pundi aku dgr....tp yg PART PALING BEST ONE DAY AKU NGAN BOSS AKU JE KAT OFIS...

bos: i am so sorry about that (smbil pdg monitor mcik tu)
aku: its ok bos...next time if another cpu burn in computer lab..u buy one..big one..then i change my cpu with that...hahahaha ok?
bos: kaw tim..hikssss

bos ok..tp staff sini wat aku nek antu

8 ulasan:

  1. pulak dah...dapat bos ok staff plak peranagi cmtu...mmg patut naik hantu kak heeeeeeeeeee

    wah2 siap leh kaw tim gi ngn bos erk..

    BalasPadam
  2. kau sound jelah makcik tu!! geram plak aku iahh!

    BalasPadam
  3. aku pun rs rimas kalau ada staff cam tuh..suka ati kita la nak buat apa kan..bukan dia yg bayar gaji kota..bos pun x marah...walaupun duk berchatting bagai..tp keje siap..kan..ko x yah pedulik el org cenggitu..

    BalasPadam
  4. eeeee...mmg pundi kucil tul la mkcik tu...ishhhh awat dia suka jg tepi kain org..jg la kain sdiri...rimas haku org cm tu...x suker2.....awat hg x sound jerk....x malu betui la..

    BalasPadam
  5. sue~tulah x sesuai taw pagai cam tu kan hehehehe

    ai~aku nk sound tp dia tua dr aku..ssh lor..kang x bertegur lak kan..dah lah satu ofis..huhuhu

    BalasPadam
  6. ibu~tu la lps aku tau pagai dia cam tu..aku mls nak layan dia..lantak

    zura~w/pun aku ni rock..aku x reti arr nak sound cm tu..satu ofis lak ssh wooo

    BalasPadam
  7. halamaks...klu gua tnsen beb!mcm haram la perangai beliau!dia usya2 pehal eks?gila ka...huhuhhu....

    BalasPadam