Rabu, 20 Januari 2010

tido diulek kopok...kahhhh

kahhhhhhhhhhhhh anak teruna aku ni x leh bla la...danish ni kan..kalo abah dia ada...sure tido lmbt..kol 12...1 baru tido..layan tgk tv..adoiii..aku ngan arwen dah fengsan..dia kalo dah tido lewat..sure bgn pun kol 10-11 pg cam tu..kalo tok dia ada...boleh la aku tggl dia..arwen aku anto kat pengasuh...so mmg x tido siang lah budak ni..mainnnnnnnnnnnnnnn keje dia..so aku balik keje...baru dlm 15 minit dok main ngan dia..dah dia dok lalok..korg tgk lah aksi dia kat bwh ni...aku yg tgk real pun naik gelak tgk...time2 maghrib baru nak lena...mmg lah x elok..tp alahaiii siannn tgk ha..pas2 bgn sure dok jerit2..dah tido pun waktu maghrib kan..adoyaiii

aksi mkn kopok smbil nak terlena dah tu

mata dah nek stim haa still gagah nak mkn kopok...kahhhhh

dah lalok..mata stim...tgn still dok pgg kopok..

mkn lg tu....kahhhh mata dah pejam dah

tgn dah lepas...mata dah pejam...kopok lak kat dlm molot....kahhhhhhhhhh
ms ni aku torai nak amek kopok tu..dia leh kata..nakk nakkk..kahhhhhhh

finally tidoooo dah danish..kopok kejatuhan...hehehehehe...adoyaiiii

22 ulasan:

  1. hahahahaa.....bdk2....kah kaH KAH!!!eh 1st la yuu!!

    BalasPadam
  2. hahaha....jgn tersedak kopok tu daa laa yee...ngatuk sgt laa tu..ni mesti main sakan...hehehe...

    BalasPadam
  3. naddim pun ada wat perangai camni, bila aku amik jer makanan tu terus mengamok tak sudah dibuatnya.. haha

    BalasPadam
  4. kahhhhh lawak betui..

    akil pun selalu gitu beb , tp kalau dlm kete... air cond lg kn

    BalasPadam
  5. baik2 el..takut tercekik anak ko tu..:)

    BalasPadam
  6. ya allah nape danish tuh??ngantuk sgt eh???

    BalasPadam
  7. hahahaha..cute je koi tengok danish ni,agak nye el pun pernah jd gitu kot...hahaha

    BalasPadam
  8. adehhhhh..lawak la danish..ke ko suh dier blakon..akakaka

    BalasPadam
  9. hahhahahhahhaha betul2 ngantukk anak kamu EL... tido ku.. keropok ku..hahhahaha

    budak2 mmg cenggitu.. aku pun geramm kdg dgn anak2 aku.. time tido tak mau tido..nanti tang nak masuk maghrib ha time tu lah doranggg nak titunn kan..

    BalasPadam
  10. hahahhahahaha..lawak la danish nie...

    BalasPadam
  11. wakakakakakaka..............AJ pun pnh gak tertidur sambil menulis wat keje...tu depan bos mase keje kat TM dulu...feeling sangat

    BalasPadam
  12. WAKAKAKAKAKAKAKAKA


    lawak giler danish! dah lalok, kopok takmo lepas. ekekekekeke

    BalasPadam
  13. WAKAKAKA, EL.. KELAKOR ANAK TERUNA KO NI. INSHE PON PENAH MCM TU GAK ARI TU. SEBIJIK!!

    TP TAK LEH DIAMALKAN LA, KANG ROSAK GIGI BUDAK TU KAN

    BalasPadam
  14. kahhhhhhh!!! kelakar betui si Danish nih...gagah perkasa nk mkn kepok gk slm keadaan stim metim tuh....sian haku tgk..

    BalasPadam
  15. huh camtu sekali...hihihihi simpan pic ni..sok dia dah beso bagi dia nengok..hhahah

    BalasPadam
  16. Bagitau danish tu..kalu nak makan kopok mesti ada sosnye..mesti lagi bes ada sos makan kopok sambil ketiduran..

    BalasPadam
  17. bahaya tol
    mau tercekik.

    tapi serious comel.
    nak wat bf blh?

    BalasPadam
  18. Kesian danish.. ngatuk sangat tu... Sampai makan sambil tido.. hehehe

    BalasPadam
  19. El,

    Cute je Danish ngn kopok dia..

    *Panjang giler bulu mata Danish..

    BalasPadam
  20. mesti siang ari masa hang kojer dia main sakan la tu. peyot lapar pun still nak men..

    last last nak makan, mata plak nak tidor.. ha gini la jadinya..

    jgn tersedak kopok dah ler..

    BalasPadam