Ahad, 31 Januari 2010

terangkat kain no..kain sape lah tu

sejak 10 menjak ni..aku rajin no ke dapur...kali ni aku msk tuk lunch ahad..KETAM BERCILI..perghh podas beb..terangkat jubo taw..kahkahkahhhhhhhhhhhhh..sllu asyik msk..kari ketam..ketam msk lemak..so aku cuba msk bercili plak....ketam ni kecik so aku x ptg dua..msk satu2..amek ko..nak plak mil aku g umah ayah dia..so kami 4 beranak la abis...hiksss

ni adalah salah satu nak amek ati suami..kahkahhhhhhhh dpt pahla lg kan kan kan...kali ni dah ke3 aku wat surprise kat laki aku..so hope dia plak wat kat aku....
berdekah3....



KETAM BERCILI TERANGKAT KAIN...KAHHHHHHHHHHHHHHHH

13 ulasan:

  1. nyummy..buat perutku kembali lapar nih..

    BalasPadam
  2. akak lama tak beli ketam..
    mahaiii sekilo..isi pun bkn ada sgt, ngee..

    Tapi kalo betul2 tingin nak makan ketam nanti...baru ler beli, kuikui

    BalasPadam
  3. sedapnya!!!!
    terangkat segalanya dah nih..
    aku baru tgk pic ketam ko masak tu.lom rasa..
    meleleh ayaq liur dah nih!!!
    hareee sungguh..wat aku tingin lak aih...

    BalasPadam
  4. terangkat la waks!ahahhaa,,,,,semart!

    BalasPadam
  5. ..boleh nampaklah pedasnya.

    nyummy...

    BalasPadam
  6. Nampak pun dah tau mmg berapi, I like ...

    BalasPadam
  7. tu dia ketam masak bercili masak sambil angakat kain ko el....kahhhhhhhhh....sedappp kan..hehe...akhirnya ketam gak jd pilihan ko erkk..syabas....hehe...

    weihh kasi lah resepi tart ko yg mengancam kolbu aku tuhh..weihh...

    BalasPadam
  8. mujur tak terbang ko kak el mkn pedas....hehehe....

    BalasPadam
  9. mana? mana ketam bercili tu? tak nampak pon. huh! (*_*)

    - dasar pendengki ;P

    BalasPadam
  10. akan ku cuba mks ketam plak...sbb haku sukerr...wakkakaa...

    BalasPadam
  11. Tengok ketam hang ni.. balik nanti aku nak pi terjah kuala kedah..
    Nak beli ketam banyak banyak..

    Pas tu suh hubby kopek. aku nak makan sampai lebam.

    Maklumlah nak balas dendam sebab asyik dok pantang makan jerk...

    horay.. raya cina nanti aku dah lopas pantang!!!!!

    BalasPadam