Ahad, 17 Januari 2010

lepak2 amek angin

kdg2 tu kami x tau nk g mn kalo dpt cuti bersama...ko tya aku..aku tya ko..haa lm2 leh tensen..hikssssss...benonye byk lg tmpt kat penang ni..rini od nak amek angin je..xmo berat2 pala..sbb last week dah berjimba smpi lebam..smpi umah kol 9..so kami just lepak2 kat gurney drive...lama x lepak kt sn...air laut tgh naik...angin lak noti2 jerk..kahkahkahhhhhhhhh

arwen yg hepi dpt kuo...

eloo..saya arwen....

ni budak blom pape lg dah cergas...kiri kanan dpn blkg dia dok berlari sn sin..adoiii

fenat la tu..kahhh

abah n anak2nye

x menang tgn taw ngan budak2 ni..x reti dok diam kalo berjalan

aik bro..seyes jerk..kahhh

haiii takan xmo enterprem el..kahhh

air laut tgh naik

belah sn...is seberang perai butterworth

cantik kan...

gurney drive ni tmpt lepak2..kmi lepak sini npk kapel tgh dating..amboiiii felukkk kuat2 plak tu...ish2

ni kondo..mau 1 juta tau...

apalah si danish ni dok melayan...kemain
ape danish wat tu....

haiii takan teringat marka kot (awekssss) kahhhhhhh

pas lepak2 kat gurney kami g Qbay...tmpt sllu kami p..hahaha dkt je ngan umah kami...so kami trs g dinner kat foodcourt bwh jusco tu... order amek sizzling mee

aku order ciken chop...sgt2 kenyang sbb besar..sllu g tmpt lain mmg kecik jer ciken dia..ni pun danish abis balun sorg2..ish2

21 ulasan:

  1. lama nye x lepak2 tepi laut..best!!!!
    lagi best ko nye penyedap perut tu el..hehehhehe..

    BalasPadam
  2. weh EL ko dok kt penang yerk??? aku hengat ko dok kt perak?? bukan ke ari tu ko kate ko dok perak?? ke ko asal perak?? aku nnt bln 2 nnt aku nk g coti2 mesia kt penang ngn family aku...nnt aku roger2 ko...

    BalasPadam
  3. aku tgk menantu tak jadi kemain semangat..macam dipam2...hehehe..

    BalasPadam
  4. bestnya aku tgk ko lepask tepi pantai....

    BalasPadam
  5. amboi semangat nye badan si danish... gerammm aku nengok... qimie kecik je... mkn pon x mo... hehehe...

    BalasPadam
  6. kahh..aku suke danish dok melayan feeling nyer kat batu2 tu..macho sehhhh...teringat kat dina ke sayang...meh la jpe dina..ahakssss..

    BalasPadam
  7. apsal k el x de pic ni...cam pelik jerrrrrrr..

    BalasPadam
  8. GAMBO LAST TU AKU X LEH TAHAN BEB .. terliuq daku ...

    Besh nyelepak tepi pantai , tp akil takut dgn air laut

    BalasPadam
  9. ..gua jatuh cinta sama itu danish punya rambut.
    hehehe.

    Happy Family..

    BalasPadam
  10. danish nampak bambam ooo..geram tgk kaki dia!

    BalasPadam
  11. dapat lepaskan tekanan jiwa raga gak kan kuar macam ujung2 minggu........pandai anak teruna mu itu memerhatikan keindahan pantai ah

    BalasPadam
  12. lawo jugak laut tu ell...weh bambamnye si danish..ehehee...sure skrg tgh selera makan kan...lawo baju arwen la..sesuai wat gi pantai..ngee...weh sizzling yee mee..terlior la plak aku..harus aku mkn sblm banak ni..ekekekee

    BalasPadam
  13. mcm kat tempat dating aku dolu² port tu hahahah...

    BalasPadam
  14. encem nye danish dok layan perasaan tu....sweet je arwen dgn topi tu....bestnye dpt ambik angin laut china selatan....

    BalasPadam
  15. danish makin tembam lar kak. muker dah lar mcm pompuan..hihie..ensem2 mcm abah nyer...kih..kih..aik, kali nie naper muker akak x nmpk???

    BalasPadam
  16. nape ko el sepi cam kat laut tu je..biasa ada je wajah2 kelako ko...agaknya masa ni jiwa korang tak rock daa tukar cam air lauk yg sentimental...

    BalasPadam
  17. Rajin yer ko gi jenjalan ambik angin kat Gurney Drive tu. Dah lama aku tak buat kojer kojer ambik angin ni. Buang angin selalu ar...

    Kondo 1 juta????? kalau haku tak beli ar. bayar satu juta, tapi nak kena syer ngan owang len gak. buat haper... tul tak?

    BalasPadam
  18. haku lama gilerr x g lepak gurney...bila la bkesempatan nk lepak sn...haizzz...

    pstt; danish amboi kemain duk mengelamun la dier...macho betui tgk..kahhhh

    BalasPadam
  19. alalala////..comelnye budak2!rock ikut abah!heheheh.....best nye beb!

    BalasPadam
  20. hohoho Danish punyer pose mikirin maser depan tuh tak leh tahann...tak agak-agak ko yer Danish..!!ko takyah susah-susah mikir laa,ibu ko kan ader..kasik diyer pecah kapla sorang2 dah laa...tugas ko gelak jerkk..

    Arwen kiut pakai cenggitu..!!luv it..

    BalasPadam
  21. woiiiii maner link blog haku hahhh...cesssss berpaling tadah ko yerr...!!!nie ader yang kener sumpah jadik batu kanggg nihh..

    BalasPadam