Jumaat, 1 Januari 2010

EPI NEW YR...EPI BESDAY ARWEN

EPI NEW YEAR...EPI NEW YEAR PD SMUR...semoga thn ni akan lebih bermakna...dimurahkan rezeki...menceriakan n terbaik tu smur ok

dan tiap2 thn baru jugak...adalah HARI JADI ARWEN...yahoooo..sudah setahun ini budak...dilahirkan pd 010109...yess cun x date tu secantek org yg banak ini budak...kahhhhhhh mmg seyes ku katakan cam x beranak aku...hahahaha..ngade2 tol kan...

pd arwen anak mama n abah yg manja..klako...mama dah abah doakan smoga arwen jd anak yg solehah...berjaya dlm idup..pandai cerdik...anak yg baik luar dan dlm...anak yg menghormati org tua..segala yg baik2 tuk arwen ok....sayang kamooo
NUR ARWEN DAFINA
010109
nk stori aku beranak kan arwen alhamdulilah sgt2 menyenangkan...pd 311208 aku pg2 lg dah nak pi klinik tuk cek-up yg terakhir...pg tu jugak aku tgk spetot aku ada spot choc2 skit...dah aim aku akan banak x lm lg..tp aku x rs sakit...still gagah pekasa..hikss
ms kat klinik..x inform nes yg aku dah tanda2 nak beranak...sbb nti depa suh aku serah diri buta2 kat spital..aku xmo..kali ni aku bijak..kahhhh x sggup aku dok kat spital tu lelama sdgkan
masih x bukak lg jln kat bwh tu...
aku pun pas g klinik...serah diri pd tesco..jusco..segala mak nenek sopin mall aku terjah..tpi aku still x rs sakit...smpilah mlm kol 9...aku riso gak..kot2 yelah kita x sakit..tpi laluan dah bkk..od pun bw lah aku g klinik..kena rogol ngan doc (pompuan ok)...ok je dia seluk..tp still x bkk..
aku pun ok jer..teruskan serah diri lg pd sopin mall..hahaha smbil tu tgk bunga api new year kan...melepas aku nak banak on timing new year...
pas2 balik dr tgk bunga api..aku still x rs sakit...tp aku mula sakit tepat jam 2pg...smur org tido ms tu...od pun x tau aku dah sakit...kali ni sakit contraction aku still leh tahan...selagi aku rs nak berak slg tu aku xmo g spital..smpilah jam kol 6..mmg sah2 aku nak berak sgt..aku kejut od...kata kena pi jugak spital NOW..saya nak terberak sgt2..od kelam kabut pecut kete..
smpi kat spital..kena rogol lg...tgk2 dh bkk 3cm..terus kena admit LR..tp LR (labor room) full..aku terpksa tgu..wahh hebat x..tgh2 sakit tu kena tgu...hehehe...
tgu pya tgu..sakit makin teruk tpi aku leh tahan lg siap jalan2 kat spital tu...
dkt 1 jam tgu LR kosong...aku dah mula x thn..rs nak terberak sgt2..terus doc seluk lg
dah bkk 5cm..terus msok LR...sib bek ada kosong...
msok2 LR..terus doc pecahkan air ketuban..x smpi beberapa minit dh bkk 9cm..lajunye...hehehe
ape lg...aku pun nesssssssssssss SAYA NAK BERAK NIII...
nesss pun tgk2 aik..dah ada pala budak...ape lg..PUSHHH...
3x push...wahhhhh kuar dh bby..
compare ngan abg dia (danish) 12 jam dok dlm LR...fuhh serik nak banak dah
pirahhhhhhhh...kahhhh...od pun ada ms aku tgh beranak tu...dia pun hepi
kali ni aku sng sgt banak...aku pun syukur alhamdulilah....hehehe
keluarlahhh NUR ARWEN DAFINA anak daraku..

4 ulasan:

  1. happy Birthday Awen...elok la..anak aku 31 Dec, anak hang 1 Jan..

    happy new year jugak utk hang....

    BalasPadam
  2. rumet sy pon ari jadi 01 01.. lagi besh die lahir pada 1:10pagi pada 1hb januari.. ehehe

    BalasPadam
  3. epi bday arwen... dan epi new year..

    cantik betul date arwen dilahirkan..

    BalasPadam
  4. happy birthday to.. salam kenal

    BalasPadam