Sabtu, 23 Januari 2010

CONTEST TIRU AKSI EL

INI ADALAH STICKY MODE

SILA TGK BWH TUK N3 TERBARU...ok...oraitttt

kontes yg ditgu oleh kwn2 aku...kahhhh...

KALO KAMOO..KAMOOO..N KAMOOO SPORTRIM..BIOL2..MEREN2...SENGAL2...ADA BRAN!!!!!....JOIN CONTEST TIRU AKSI EL

PEMENANG akan dipilih mengikut gambar yang BEST GILER BABAS

Syarat Penyertaan
• Jadi Follower BLOG aku dan add blog aku dalam bloglist kamo
• Kamo harus ada blog...dan pic itu juga adalah KAMOO..no other org ok
• Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
• Dalam entri itu, upload gmbar2 seperti pic2 di atas...SEJIBIK ok..kahhhhh
• Sila nyatakan nama kamoo
• Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
  • kalo korg baik ati perut...leh letak STICKY MODE..x letak pun xpe..tp makesure korg wat satu entri psl contest ini ok...oraittt
utk meriahkan lg contest ni...taipkan KENAPA SAYA PTT MENANG........
(patah perkataan suke2 ati korglah)

TARIK TUTUP: 230110

HADIAH:
WANG TUNAI


ape lg aok meh leh join...kahhhhhhhh

nota bijik: MUKE KAMOO SJ OK...XBLEH ORG LEN...
BRU LAH SPOTRIM..tul x..kehkehkehkeh

47 ulasan:

  1. huwaaaaaaaaaaaa camnolah rupo aku yg membolattt kembang semangkuk ni buat muka cenggitu..... huaaaaaaa

    BalasPadam
  2. wargh!!!!sedang berfikir nk buat ke tknk..kah kah kah!!!!oden ok je....tp oden tk reti nk letak bnner la ...link la....hehehe...

    BalasPadam
  3. erk..

    puhyoooooooo.. urmmmm.. harus ku korbankan kekiyutanku ini..

    ehehehe!

    ni lau takde yg leh wat.. kira ko blot laa hadiah kemenangan yerr EL..

    kahhhhhh..

    sesungguhnyer ko memeriahkan idupku..

    haaaa.. lau sara wawa masuk leh tak.. :P

    BalasPadam
  4. err...el,aritu teki teki jer..ni pasal ade pertandingan amik gambar cam ni pulak..segan ah koi..kordi tu lain ar,muke tembok...kahhhhhh!

    BalasPadam
  5. ciklin ~ rupo x kesah..jnji spotrim

    pakcik ~ mu wajib msok ini contest...kalo x..gua cantas lu bertubi2..:)

    sis ~ anak2 x bleh..mak je bleh..bila lg nak tunjuk KIYUT akk tu...:)

    mazru ~ segan dok bagan le koi..gua tau lu spotrim..jom lah join..x kesah psl rupa..jnji SPOTRIM...:)

    BalasPadam
  6. sengal ko L...wakakakakak. klu aku msk.nak hadiah wang tunai sebyk 1000. boleh??? wakakakak

    BalasPadam
  7. sue ~ kalo nak sibu...makesure muke sengal ko adalah yg TERBAIK DI ALAM MAYA NI...kahhh

    BalasPadam
  8. hadiah wang tunai tu menarik nampak..hehe..berape ribu ko nak kasi el kahkah..klau aku dpt tiru aksi ko tue aku bg link aa..hahah.

    BalasPadam
  9. mas ~ join dulu baru tau bape ribu aku nk kasi...kahhhhhhhhh

    BalasPadam
  10. ni pakcikordi mng mau dpt lapan juta dr el ni..hahaa...mazru ...tkkn tkut..kehkehkeh....

    BalasPadam
  11. Dan Sebenarnya .. Aku tak Mampu ... Salute la kat ko. Bukan calang2 orang boleh buat muka camtu. Insan terpilih je...

    BalasPadam
  12. huhuuu.. takj tercapai akal ku...cemane la haku nk wat muke cam ko tuh..ko ni mmg biol la EL..agaknye klo aku jumep ko, pecah segala perut usus aku la..gelak meroyan ngn ko..

    BalasPadam
  13. giloo betullll contest ni..hakk :D

    BalasPadam
  14. wakakakaka! tak berani nak follow contest camne weh .. :P

    BalasPadam
  15. mana rockers2 sekalian alam!?!

    BalasPadam
  16. pakcik ~ 8 juta jubo kau...kahhh

    is ~ kalo xde insan terpilih..selamat lah duit aku

    cha ~ bkn takat usus perut je.aku rs...ckp x...gelak yg lebih..kahhh

    cik epal ~ tau xpeo

    dakjaat ~ laaa lu x mau join..

    ai ~ aku tau ko sure nak join kan...hehehe

    pakcik ~ depa x rocker..kita je rock..kahhh ape tgu lg..ada can la aok menang..kahhhh

    BalasPadam
  17. tudia nk tiru aksi ang la plak....ishhh...bleh ke aku nih...hmmmm...

    BalasPadam
  18. aaarrr... haruskah aku masuk contest ni??? terasa malu laa plakk huhuhuuu...

    BalasPadam
  19. hahaha..pikir dulu kali aku nak masuk tak..pasal muka aku cam mana lah nanti..hahaha..kena tiru semua keempat gaya tu ke..ke salah 1 je..

    BalasPadam
  20. zuraiwan - ang try tgk bleh ke x..alah dah pic2 tu smur jenis sengal..jgn hrp le pic yg sopan santun..kahhhh

    zbobot - ni contes xde malu2...mai tibai jek..kahhhh

    miemiey - kena tiru smua gaya...jgn hrp lah pic korg nti jd ayu...haii kalo ayu...aku suspenders kat ko la miemiey..hiksss

    BalasPadam
  21. nk join gak la mn tau da rezeki lg hehe...

    akak, cm na erk nk wat n3 sticky mode tu

    BalasPadam
  22. anys ~ wat n3 sticky mode sonang je..dek buat cam n3 biasa jer..pas2 adek post..then after post tu kan kuar edit post n view blog..adek g klik edit post...kat edit post tu...bwh kolum tu ada post option kan..adek klik situ kang kuar kat bwh belah kanan..ada date...adek just edit date kat situ...1/23/10...then klik post...nti adek try view n3 adek tu...dia kuar x date 23/01/10..kalo kuar means adek berjaya...kalo x fhm YM akk eh...gud luck dear...:)

    BalasPadam
  23. DAH SIAP!!!

    SILA KE BLOG AKU (^_^)

    http://aizahkaman.blogspot.com/2010/01/kontes-tiru-aksi-el-sticky-mood.html

    BalasPadam
  24. cam no ler jurukamera yg nak ambik gambor aku nanti. mesti berbahak bahak.

    kalau menjadi aku join.. kalau asyik tergelak jerk, cam na nak join, tul tak??? tak per eden torai..

    BalasPadam
  25. ai ~ aku tau hang mmg nk join..thx support blog gua..sayang lu..hikss

    wantie ~ beb..mmg la pic2 ko nti ko akan gelak..apatah lg org len yg tgk...kahhh jgn harap pic ko nti cun ok...sila join..lantak le pic ko tu sengal cm mn pung...support gua oraitttttttt...hiksss

    BalasPadam
  26. Lumayan ni hadiah wang tunai...

    Ada masa nanti blehlah masuk...

    BalasPadam
  27. ita ~ jgn dah tutup date nye ko msok lak..kahhh

    BalasPadam
  28. CC xkiut mcm kamu nak wat cam gitu.
    kang org tertukar ngn anak gajah

    BalasPadam
  29. cc ~ kontest ni bkn kira kiut..kira spotrim la beb..adoyai...smur nk kira cun je..skit2 kasi biol la kan hapening...hiksss

    BalasPadam
  30. AKAK..cuber akak tgk blog nana. Betul ker sarat2 nyer..hahaha..akak mmg rock ok! buat nana first time buat muker cenggini..hahaa...


    http://dalamperhubungan.blogspot.com/2010/01/buruk-nya-muka-saya.html

    BalasPadam
  31. El,
    Caya ar contest nie..

    best amat..

    gua mau tgo saper pemenang..
    Hehehe..

    BalasPadam
  32. LOL ~ join the club le beb...baru hapening...hehehe

    BalasPadam
  33. mak aih....
    camera plak takder...
    kalau tak dah join dah nih
    hahahah

    BalasPadam
  34. hans ~ aiii donia dh cangeh lu plak xde camera..pehal..jom la beb...kasi gempak skit..hiksss

    BalasPadam
  35. mencabar ni kena mashok ni kan terlebih moncong diterima ke wakakakaa

    BalasPadam
  36. oya ~ terlebih moncong tu yg sgt2 BEST..msoklah...hehehe

    BalasPadam
  37. nah amik ko...

    aku nak moncong lebih2 bos asyik pandang je wakakaka kan tergoda plak bos aku

    http://oya-contest.blogspot.com/2010/01/contest-tiru-aksi-el.html

    BalasPadam
  38. Akak, sy dh join... ni link nye...

    http://nurrcahaya.blogspot.com/2010/01/contest-tiru-aksi-el-muka-aku-yang.html

    BalasPadam
  39. BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

    WHEN: 23RD & 24th january 2010
    WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
    HOW MUCH: RM500

    **CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
    **LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
    **GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
    **CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

    LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
    REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

    WWW.EYRARIZAL.COM
    0162128740
    FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

    BalasPadam
  40. bila nak umum pemenang?? hehe :)

    BalasPadam
  41. zai nak join gak..kahh..kahh..kahh


    http://zaikulim.blogspot.com/2010/01/contest-tiru-aksi-el.html

    BalasPadam
  42. hye

    iena nk join jgak
    hehehe

    http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/contest-tiru-aksi-el.html

    BalasPadam
  43. Kontes senang2 pun akak tak reti nak join..
    inikan pulak kontes susah mcm hang punya ni..uii..
    Kalo hadiah RM1k ke atas..akak try ler kot, huhaha..

    BalasPadam
  44. berdekah3! mmg biol kalau aku buat cenggitu...mesti Munir gelak guling3!kahhh!

    BalasPadam
  45. el el el!!
    nk join :D
    LINK :-
    http://nurulfaridah.blogspot.com/2010/01/contest-tiru-aksi-el.html

    BalasPadam