Sabtu, 9 Januari 2010

buuuuuulan madu di awan biru....tiada yg mganggu....

teringat lak 1st bulan madu aku kat genting..sgt2 asyikkkk..best gilossss...ms tu kami bru je kawin...perghhhh mmg giler dasat pya hapening ko...wakakaka...smpi berkali2 tut...x jd..tut..x jd..sejuk beb..giler..selimut bagai pun still sejuk...terketaq luar dlm...kahhhhh
(kat kl berhasil hehehehe)
ishhh...teringat plak kes dok lari2..awak kejar saya..saya kejar awak..ish2 best tol...(pki towel je)..ishhhh shorga betull...tanpa sbrg gangguan...hiksss
benonye byk lg pic2 kt genting tu..tp yg best tu pic kat snow world...
dlm snow world tukan ada photoG sndiri..kena pndi2 ko le nak pggey ke x...aku?..sore aku je dgor...bang sini..bang sn..haa amek kat sini..jap2...post x cantek..haa ok...
kalo ko diam...dia x dtg kat ko pya...kahhhhhhhh

so nak bw budak2 tu g sini plak..biler le tu eh...




nota bijik: shorgaaaa tul tgk pic2 kerangupan kami...kahhhhhhhhh

17 ulasan:

  1. heheheee~!! honeymoon mmg laaaa syoookkkkk..hehehhe~!!

    teringin laa plak..ooppss~!!

    BalasPadam
  2. hahahahahaha....hahhahahaha...hahahahahha..... (^_^)

    BalasPadam
  3. laaaalaaa laaallalalalalalalalalla

    BalasPadam
  4. cessssss..hang el..bikin aku engingati kembali saat2 itew.,kahhhhhhhhhh...
    aku pon teringat semula..ihihihih

    re"el..hehehe..32 inci daa..
    el..seyes...maklum la..baru hari ni daa org tu mai pasang..kahhhhhhhhhhh...nanti aku ingat pindah rumah baru nak setting nak gantung ja..jimat ruang..eheheh..speaker tu dah lama. aku pon nampak serabut la..kahhhhhhhhhhhhhhh
    thanks el atas idea bernas ko tu.. nanti aku susun tgk..

    BalasPadam
  5. cessssss..hang el..bikin aku engingati kembali saat2 itew.,kahhhhhhhhhh...
    aku pon teringat semula..ihihihih

    re"el..hehehe..32 inci daa..
    el..seyes...maklum la..baru hari ni daa org tu mai pasang..kahhhhhhhhhhh...nanti aku ingat pindah rumah baru nak setting nak gantung ja..jimat ruang..eheheh..speaker tu dah lama. aku pon nampak serabut la..kahhhhhhhhhhhhhhh
    thanks el atas idea bernas ko tu.. nanti aku susun tgk..

    BalasPadam
  6. tiba Cik Cookie cam menggeletis nak kawin

    BalasPadam
  7. aku mau picas begini lagi..kuarkan citer2 lame ...menariksss

    BalasPadam
  8. hanya kita berduaa........
    la niii dah anak duaaa.............

    BalasPadam
  9. mmg best tue flashback balik...daku pon nk bw Nureen g sana gak nnt..

    BalasPadam
  10. memang rangup...haha..

    klik iklan digi :)

    BalasPadam
  11. wow!kah kah kah!!!mesti best gila tuh!

    BalasPadam
  12. haha best gile punya dasat haa!!patut la muka cik abe penat jerr ekekeke

    BalasPadam
  13. beb...aku duk tingin nk honeymoon kt genting...blm ksampaian lg daaa....tp bila ang citer sejuk bangat...ishhh mls la plak...keja x jd tut jerk...kahhhhhh!!!

    BalasPadam
  14. wahhh..romantik nya akak dolu2..hiie...act, kat malaysia nie bnyk lagi tmpt2 yg bagus dijadikan tempat honey moon..hihiie..

    BalasPadam
  15. sekrg nk cam tu ssh laa ye...sama je korang berdua baru2 kahwin hingg kini...

    BalasPadam
  16. mmm... terkenang plak aku kisah lama. Bulan madu memang best.. tanya ler sapa pun semuanya kata best!!!

    BalasPadam
  17. tut tak jadi, tut tak jadi
    muahahahahhaha

    BalasPadam