Rabu, 30 Disember 2009

PEMENANG TOPUP RM10...


1) Jilat-jilat bila dah basah baru cucuk, jilat-jilat bila dah basah baru cucuk
jwpn masukan benang dlm jarum...wakakaka gelak guling2 teka tekuk ni..(jeling kat pakcik)

2) Banyak-banyak bas, bas apa yang pandai
bas sekolah

3) Banyak-banyak mi, mi apa yang boleh makan ngan ais
milo ais la labu..kahhh

4) Kenapa anjing kencing angkat sebelah kaki
sebab kalo dia angkat dua kaki, jatuh lah anjing tu...hikss


5) Apa perbezaan lampu stadium ngan lampu bilik
ni soklan mmg best..lampu stadium kalo nk men..bkk lampu..lampu bilik lak..nak men tutup lampu...kah
hhhhhhhhhhh

6) Apa binatang, badan kecik macam semut tapi mata besar "bulb" mentol
semut yg matanya BENGKAK


7) Mana lagi tua, motorsikal ke kereta?
motosikal...sbb dia pakai tongkat


8) Kangkang peluk, kangkang pelu
k, bila dah dekat climax pegang buah
yg ni paling aku x leh bla lah..gelak guling2 haa..bak kata pakcik kordi...cam cilaka soklan...berdekah3.. jwpn...org tgh panjat pokok kelapa la pakcik..mlm pertama kawin lak..ke situ lak pakcik..xpe2 pakcik aiiii fhm keadaan uu..kahhh berdekah3

9) Ahmad bin Abu, kambing bin apa?
kambing bin...binatang la hiksss

10) Bagaimana nak bezakan
ikan betina ngan ikan jantan?
ikan betina - ikan duyung ikan jantan - ikan bakar
mn ada pompuan nama BAKAR
hikssss



pemenangnye
jeng jeng jeng

ini budak lah
anyss aka GKSB (gadis kampung separa bandor)


TAHNIAH TUK KAMOO
sgt murni usahamu dek
sgt2 suspendersss kat kamoo

email or YM akk no tepon adek tu eh





Selasa, 29 Disember 2009

nak TOPUP RM10..jom teka

ni bkn contest yg aku nk buat tu..ni saje2 nak bg kat korg

adiahnye ialah TOPUP RM10

SILA JWB TEKA TEKUK NI...SAPE2 LEH JWB NGAN BETUL..OR SUAM2 BULU KAKI..DPTLAH TOPUP RM10 TU YE...tarikh tutup
sape cepat n betul tekaannye..dialah dpt ok


1) Jilat-jilat bila dah basah baru cucuk, jilat-jilat bila dah basah baru cucuk

2) Banyak-banyak bas, bas apa yang pandai

3) Banyak-banyak mi, mi apa yang boleh makan ngan ais

4) Kenapa anjing kencing angkat sebelah kaki

5) Apa perbezaan lampu stadium ngan lampu bilik

6) Apa binatang, badan kecik macam semut tapi mata besar "bulb" mentol

7) Mana lagi tua, motorsikal ke kereta?

8) Kangkang peluk, kangkag peluk, bila dah dekat climax pegang buah

9) Ahmad bin Abu, kambing bin apa?

10) Bagaimana nak bezakan ikan betina ngan ikan jantan?


nota bijik: kahhhhhhh yg cucuk ngan kangkang tu x leh bla...gelak berdekah3

Sabtu, 26 Disember 2009

asyikkkk...

org len sdp2 cuti..aku sorg2 kat ofis ni...syahdu tol korek idung ni...smbil sandar pd kusi yg x bape nak empuk ni...stim lak korek..korek dlm2 lak tu ...wahhhh...bahagia je rs...tait lak beh kurang byk jugak...asyikkk sggh...best best best...kahhhhhhhhh berdekah3..hobi ms lapang..

korg psl contest tu korg sabo ye..buat ms skrg ni aku lg x bape sihat..pala weng2..bdn naik gatal2..mlm2 lak x leh tido asyik mengaru jer..td nak g klinik yg besa aku pi tu..tp tutup plak..mls aku nk g tmpt len...

oklah nak smbung korek idung smbil klik2 nuff korg...adios amigos mee reboss...



70 perkataan





test kat atas ni aku dah penah buat..saje nak kasi kat korg asah lagi bakat taip..asyik taip blog fesbuk jer..meh jom torai...leh kalahkan aku x...kalo leh suspenders kat lu..hiksss

Isnin, 21 Disember 2009

korg SPORTING x??????

apa la lu el..sudah 3 hari lu lg kencing ka...x abis2..kahhhhhhhhhhhh berdekah3
sorilah aku x online weekend..ni bru aku nak bkk blog (isnin)
so aku dah bitau aku nk umumkan sumtin kt korg kan..no no no i'm no peknen ok..lmbt lg laaa..
ya ya ya aku dpt saguhati..so nak hargai korg support blog aku ni..aku ngan sukeati..sgt ronok2 nk kongsi gak lah hepi aku ni ngan korg...so aku nk buat contest...skrg ni aku x bape sihat..rs nak demam...demam sejuk haaa..aadoiii...sejuk segala urat2 dlm bdn ni...
korg tgulah contest ape aku nk buat...memerlukan DAYA KESPORTINGAN TAHAP DEWA DEWI GILER AGAK BABUN SKIT..SUAM2 MEREN..biol2..kahhhhhhhhhhh berdekah3
korg tgulah ok..
so oklah aku nak g tido...palahotak aku dah betul sewel n fenin...
ntikan contest aku tu eh....
nota bijik: thx sape2 yg sudi klik2 nuff aku...

Sabtu, 19 Disember 2009

tak tahannnn......

sukenye dlm ati...bila dpt saguhati...spt dunia..bkn el sewel yg pya...kahhhhhhhh berdekah3

woi woi woi.....aku nak umum satu benda kat lu org...
*

*

*

*

*

*

*

*


tp TUNGGGUUUUUUUU....watch out next n3....(mangkuk tingkat la lu el)

nota bijik: x thn dh ni...nak g kencing jap...

Khamis, 17 Disember 2009

sdr x sdr...

klik klok klik klok dah hjg thn..sok plak dh nk msok thn baru (awal muharam)..ape azam korg thn ni...ermm azam thn dolu2 dah setel ke..kahhh..postponed eh...aku fhm...:)
alhamdulilah syukur hgga saat ni umur kita pjg lg..n still bernafas lg..huhuhu
aku doakan yg terbaik tuk korg smur ok....oraittt

jgn lupe ye baca doa akhir thn ngan awal thn tu...
rs korg dah tau..rmi dok post n3 tu...
jgn post n bc je..buat skali...
hahahahahah....

esok aku keje..x cuti...pd sape2 yg cuti tu..xmo kwn..kahhh berdekah3

Rabu, 16 Disember 2009

hep hep horayyyy

hep hep horayyy...sgt ronok2 sbb bos dah selamat brangkat ke LA ok..nak holiday with his family there....dia blik thn dpan tgh bln 1 nti..so aku kat ofis ni..keje pun so so la...b4 bos nak pi tu..dia nk jpe aku..alamak..ape lak kali ni kan...ghupenye dia nak tmbh job function aku..suh pelan2 buat marketing..giler bapak babun nak tercirit aku dgr..sbb aku x pndi wat marketing...mau tungang tebalik kang client bos aku ngan aku yg sewel ni..hehehe dah lah bos pun aku dah sewelkan..berdekah3...

xpe2..bos kata...i have confidence in you...wahhh rase jubo kembang sebesar alam ha..kahhhhhhh bos ni sgt suke puji aku...plak tu baik ati perut dia...aku pun ok je lah...aku kata kalo x ok..aku xmo buat marketing..mau guling2 aku tensen hehehe

pas2 dia kata lg...you r smart girl..wahhhh ms tu rs nak pitam dah...nk call 999 suh admit aku kat spital sakit jiwa..kahhhhhhhh (ngade2)...byklah yg dia puji aku..mls la aku nk dgr kdg2 tu...aku kdg2 bukan perfect sgt..ada gak wat silap....

so...pas shake2 bontot..laga2..kahhh (xdenyeeee) shake2 hands bagai...dia kata as you have gud performance....so I would like bla bla bla bla..

b4 dia nak balik tu..aku kata..bos..dun forget to buy us souvenir...
bos stop n patah balik...dia mai dekat aku kata...what do you want...
erkkkkkk!!!!!palahotak aku dah igt rayban aviator ngan wayfarer..perghhh
kalo dpt rayban ni..masyukkk asyikkkkk...tp
nape aku diam kelu lidah x berbicara..just..ape2 jelah boss..nyesalnyeee
hehehehehehe

Isnin, 14 Disember 2009

kepci...jco...nasi kandaq

yesss..dpt gak aku mkn kepci..tingi bebeno...mgu lepas od cuti sm ngan aku..so ape lg..harus jln2..hehehe...so kami lunch kat kepci qbay...kami pesan satay kepci..abis danish balun sorang2..kahhh...pas2 ntah ape satu lg tu yg balut2 ngan roti tu..kahh sorilah aku x tau...od yg amek order...hiksss
danish pulun sorg..lapar la tu

original is my febret...

arwen mkn sudu..kahhh

as alwiz...hrmmmm

yummmyyy...

pas mkn..harus jln2 bakar lemak...ok
arwen dah fengsan...hiksss

pas2 od ajak g mkn jco lak...harus ok lah aku
danish tunjuk dia nak yg coklat tu..oh no no no thats mine ok...kahhh

mmmm dapnyee...

arwen pun gagah nak jugak

dr td dok tgu od amek order..danish dok jerit2..mama nak air...abah nak air
jerit bkn jerit2 manje ok..jerit cam kena pukul...kahhhhhhhhh aku wat dek je..mls nak layan..lantakkk....choco blended ais...dia sorg leh abis...

mlm lak...pekena nasi kandaq deen jelutong mali...hiksss
mlm2 kami semua fengsan x hengat keletihan..hisss


Sabtu, 12 Disember 2009

lets watch arwen walk2..hehe

video

video

arwen danish adek abg

alhamdulilah raya aji ritu..arwen dh pndi berjalan..ms tu genap dia 11 bln..compare ngan abg dia..abg dia start jalan ms umur 9 bln..w/pun ms tu arwen dibantu oleh walker..tpi ntah cm mn walker dah patah..kahhhhh ni danish la pya psl..dia g duduk atas walker tu...tp syukur w/pun tanpa walker arwen boleh jalann...hep hep horayyy...arwen ni sng nk jaga..x byk ragam...nk g mn2 pun sng...dah ada 4 btg gigi..2 atas..2 bwh...suke sgt mkn bihun grg..hahaha...pndi sembang..kita ckp 1 patah..dia ckp berpatah2..hiksss..kalo kita marah dia..dia marah kita balik..hehehehe...arwen ni dah ikut pagai aku..1 lg yg x leh bla..ape yg dia dpt..smur ngap dlm molottt..adoiii kenalah pantau kan...hiksss

tgklah tu tgh ngap ape ntah

haaa..getah rmbot aku...:) pdnlah x jpe

see my gigi

ok..ni plak psl my hero...x leh nk xplain cm mn budak sorg ni..danish ni mmy very the hyper ok...skrg budak ni dah 2 thn 6 bln..dh boleh cakap dah..tp xlah lancar..
danish ni kalo bw berjalan..xpeceli kat sopin mall..lom ape2 dia dah berlari..bygkan jauhnye 100meter ke hadapan...jenuh...jenuh laki aku la..hahaha..jgn haraplah nak jalan depan kedai menan...kalo npk...kalo x beli...buatlah drama yg hebat sekali kat situ..siap guling2..siap jerit2...kdg2 kami leh control lg danish ni..kdg2 give up...kena gak ikut kehendak dia...tuk mengawal keadaan..hahahaha
danish ni jugak x kena saman pya budak...kdg2 tu kami ada gak dok babab dia...tarik tinge...tunjuk hanger...marah dia..kdg2 jalan gak..kdg2 tu siap package ngis smpi muntah2...skrg ni dah ok skit pagai dia..sbb tiap kali aku marah aku sabitkan arwen..mama sayang arwen..arwen budak baik..jom arwen kita g jalan2..ha ms tu lah dia ok...temperature pun pun down..lg satu nk kasi dia diam...ko bglah cite2 otomen or otobot (tformers)..ha syp la dia...hehehehe..w/pun danish ni hyper..dia boleh dharap..jaga adek dia..hehehe..danish..jaga adek..mama nk g mndi tau...tau mama..tau..hikssss

tu nk wat peace..peace 5 star...kahhh

skrg danish berat 18kg..kuat mkn..kuat mnm...kuat main..kuat berak..kuat kencing...segalanye kuat belaka...kahhhh..skrg kami beli pakaian dia tuk umur 4 thn ok..hiksss

rmbot pun dh smkin pjg..sm pjg ngan rmbot aku...g mn2 pun org igt pompuan..caittt tgk dressing la beb..boy or girl...kdg2 rimas gak depa kata cm tu..sbb danish kan rmbot pjg..hiksss


mkn eskem mekdi pulun sorg2..

arwen + danish

adek n abg

Rabu, 9 Disember 2009

aku ok..steady

kahhh berdekah3..muke aku yg sewel meren kerapu ni ada mcm cikgu ke..kahhh gelak guling2 smpi esok pg pun x abis...aku bkn cikgu ok..aku keje kt ofis training class...so ada bebudak ni amek pekse tpi aku lupa lak nak marking...apenye x lupe..sibuk buat keje hsekeeping sbb ada graduation nak kene buat...
thx lah kt korg sbb bg support kat aku..yg x bg pun its ok..i dun care..kahhhhh
pg td aku dah melaram baik pya..siap make bagai..yelah org tgh blood go upstair kan kalo tgk insan yg lawo sure cayo..tol x..kahhhhh (aku lawo ke) tu blkg cite ok..sllu aku selekeh je pi ofis..pki jeans ngan tshirt je..fuhyoooo sempoi x dressing aku...so arini kire mmg lawo cun melenjun ler siap pki bra merah lg..(ade kene mengena ke) kahhhhhhhhhhhh...lantak kome...
so aku tgulah dr pg..ghupe boss ada meeting kat tmpt lain..so abislah cayor make up aku...perfume aku pun dh makin kurang bau...so xpelah aku balik umah..(umah aku blkg ofis aku jerk)...ngeh3x..siap mandi2 solat makeup smola..then pssst pssst perfume..kahhhhh giler kentang pya org..
then smpi ofis..tup2 mmg sah bos dh ada...aku dh nekad..nak wat lawak benua artartika ngan boss...n x amek port sgt psl tu...so aku ngan senyum ala kambing gurun terus g jpe boss..korg dpt byg x aku cam mn..kahhhh aku sndiri leh gelak dekah3..boss lak wat bodo jer ngan aku siap senyum2 lg tau...
so pendek cite boss mmg x marah kat aku...smpi aku kata..boss..boss marah ke?are you ok ke?everything fine ke?anything i can do? wakakakakaka..smpi dia gelak2...no lahhh ok ok...hahah tgk..kalo kita take this situation as simple as we do...mslh tu xkan beban pd kite..n sometime we need a joke to make thing easier...kahhh cam pndai je aku...
aku ni kuat pelupa lah..sbb kuat mkn kapla ikan kot...kahhhhhhhhhh
eh korg...aku mtk sori byk2 ok...aku xde ms nak rogol korg lg...kahhhh rogol blog korg le...rogol korg wat pe gilakkkk..insyallah tgklah hjg mgu ni
aku rogol korg smpi lebam ok
aiii lebiu kat korg..korg lebiu aku x..kahhhhhhhhhhhh

Selasa, 8 Disember 2009

bantu aku woiii

korg aku perlukan korg..perlukan sokongan dr korg..esok boss nk jpe aku...sbb aku lupe nak mark exam paper..cm mn aku x lupa..sbb aku bz hsekeeping ofis ni haaa...adoiiii naya aku...
ngan mkcik tu dah SCREAMMM giler2 dah ha..wat aku lg tensen...so leh x aku wat bodoh jer..smbil wat lawak2 kat boss...


korg bantulah aku


Sabtu, 5 Disember 2009

We will..we will rock ya...yeahhh

thx u..thx u..toce2..maceh2...pd smur yg wish...yg doakan kami..aku pun doa tuk korg jugak...ok cukuplah tgk kami lentik2..cumbu2..korek2..eh ade ke..kahhhhhhhhh...so pas kami bercanda di pantai tu...terus kami pecut lak gi mkn lunch kat satu tmpt..yg mmg tingin nk pi...


tadaaa...lunch kat HRC beb...hiksss..cam siot jer posing..berdekah3
caittt...poyo jer kan...

ha yg ni baru btul el sewel....bilie jeans oh not my lover...auwwwwwwwwwww
(kan MJ suke nari pgg celah kangkang dia...bleh???berdekah3)

aum cakkk

org dlm HRC tu mmg bek ati...x pyh suh amek pic pun depa dah ofer..hikssss rock bebeh

tgh tgu order mali

aku x tau nk order ape...order je ciken grille...so so jerk..tp aku soka chilis lg...hiksss
mkn sikit jer..konyang nk mmpos
ayam wif chess cam tu lah kurang nm menu ni..od yg mtk...tgk cam bengong jer kan...tpi sedap nk mmpos tau..smpi od x leh mkn smur..kenyang..nk sumbat pun dh tak bleh...felix kami..smpi waiter tu tya awat x abis..takut chef depa tya...nk mkn cm mn...tgk perot lah x leh nak simpan dah...muahahahaha

aku lak mkn skit2...takut mkn sekali harung..mau terkentut2 kuo asap kepul2 kat situ nti...sbb bape ari x berak...kahhhhhhhhhhh
dah mkn we all pi walk2 kat HR Hotel...tgk dlm web dia..cam best lawo cantek..tp musim cuti skolah..dah haru biru aku tgk..tpi kalo pi mlm mmg chantek...

the beatles..aku soka gak band ni...x dpt jpe real..dpt ciom wall paper pun ok lah..
ngeh3

aku nk bw balik gitar ni..pak gat x kasi...kahhhhhh

psttttt

my rock lover

adegan wajib...kahhhhhhhhhhh

pas lunch kami pecut lak g Qbay GSC nk tgk movie..mula2 mmg dah plan nak wat marathon movie...aku nk sgt tgk senario beach boy tu..tpi timing x elok..so sempat tgk 2012 jer..
not bad gak lah cite ni..tgk aje ok..xde terbawa2 kisah dia tu...aku suke
cite2 yg efek2 ni...tp cite ni wat aku emo lak..besalah kalo sentuh budak2 ni..hiksss
kahhhhhhhhhhhhhh berdekah3 (fhm ke)
nota bijik: mmg plan nak stay 1nite kat HRH tu tp..mhl beb...w/pun tgh promosi..bek aku bli susu anak2 aku kan..lenkali lahhh aokkk



Rabu, 2 Disember 2009

bercanda di pasiran pantai..auwww

dah puas tido..kol 10 kami gerak...nk g mn????alah nk pi MIAMI BEACH...hanya 10 hengat jer duit myk..berdekah3...@ Batu Feringgi...kami p sn..just nak berdua2 kat pantai...smbil mkn coklat kek aku buat tu...cewahhhh romantik la kunun2...pirahhhhh

our love alwiz keep deep deeper deepest from day to day..hikksss

npk x aku ngan od...hikss

kiss2...ha eda kebtulan ko tya pic kiss kan..aku ada amek...
khas tuk ko...kahhhhhhhhhhhh

tadaaaa...potong potong potongggggggggggg

ish2..lubang idung aku ttp mjd pojaan ati od berdekah3

aummmm

felin2 dolu ok

romantika d amok..kahhhhhhhhh

u blkg i....i didpn u...hiksss

ngeeeeeeeeeeeeeeeeeee

auw bebeh...

motif???od gelak berdekah3 ms snap pic ni...cm obot bak kata danish

waiting for u bebeh...eee geli tiak aku ayattt x leh thn

pojaan ati ku

pikir ape tu...

bontotku..kahhhhh cun x

ngade2

nak buat aksi lompat...ni yg dpt..kahhhhhhhhh

xmo lepas..nk melekat cam gini leh x...hahahaha


nota bijik: best sgt2 dpt dating tepi pantai...
ada lg smbungan tguuuuuu