Khamis, 26 November 2009

apaKAHHHHH [ketupat n rendang]

dlm kol 415..aku kt ofis..tiba2 laki kol suh balik awal nk beli ayam..x cukup mil aku kata...so aku pun ape lg..mtk izin..then terus blik umah...amek ape yg ptt terus g tesco...rmi plak org beratur bli ayam...dh beli ayam...tugasan aku terusnye adalah msk rendang laa..dh ketupat smlm dh buat kan...so mandi2 segala..ape lg...kupas2 bwg segala..blend..terus msk semur msuk ayam 3 ekor beb..hiksss...cm ni lah aku tiap raya sejak kawin dok umah mil ni..raya aku lah sebok...pas msk...jgn harap aku nak tulun dh..lantak..aku dah berkorban hehehehe...kira aku dh jalan tggjwb aku kan betul x...
sng je msk rendang...campak semua...tgu kering jerk...

aku yg gigih..abaikan tuala kat atas pala tu...rmbot basah..nti kena asap rendang..mau meroyan laki aku hidu...hikssss

rendang ayam

rendang ayam ngan dlm periuk tu ketupat tgh kukus

sian ini mek sorg2 je kt dapur..abaikan dapur ku yg agak rabak..besalah org rajin msk kan..
kahhhhhhhhhhhhhhh

rendang ayam yg dh nk kering..kat kpg aku..sllu msk keringgg..tpi mil aku suh
msk basah2 sbb nk ada kuah...suke ati lah makkk

yesss faveretku..ketupat palas kacang beb..

dah msk haruslah makan kan..aku org 1st...x thn beb

kahhhh
pic ni ada kesah...
tuk KAK NITA KU SAYANG YG KIYUT DI SANA
khas tuk mu ok
ku mkn on behalf ye sayangggg
nape pki spek itam
sbb kak nita sakit mata..
merah mata..so ala2 dia la ni...kahhh
berdekah3
jgn marah i ye sayang....i tau u seksa tgk i...xpelah
sbb i sayang u..i makan tuk u ok sayang
igt daku dlm matamu sayang
muahahahahaha gelak goling2










esok raya..kahhh

balik dr keje...tup2 aku npk mil aku ngan kak ipar tgh sebok ngayam ketupat palas...walaweiiii aku ape lg..terus tuko suar..x tuko baju..terus tengek terus mtk mil tunjuk ajarku sifu..hikssss...b4 ni aku dh penah torai..tp x jd..jd ketupat jantan..kahhhhh...then lupa la nak wat cm mn..sbb ritu rmi sgt murid2 haaa..so kali ni dptlah aku blaja so leh la aku buat nti kot2 dah ada anak cucu ke..kahhhh...alhamdulilah aku dh katam..hiksss...sng atiku...kalo x ntah cm mn kalo mil xde...aku x tau nak wat cm mn....
sbb aku mmg antu ketupat...
arwen yg nyebok..nyebok mkn pulut xbape msk tu...mmpos la mlm ni ko x tido sakit pwot adek woiiii...

betul ke ni mak...haa betul la tu...yep yep horayyyyy...leh la nti wat sndiri

ishhh budak pink ni sebok lg...skit2 dia pi ngap pulut tu..kahhh

alamakkk..

budak ni lg..kahhhhhhhhh
oklah..aku nk ucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA PD SMUR KWN2 BLOG
IGT..MKN2 TU IGT DAKU DLM RENDANGMU..hiksss
ati2 di jln raya ok






dia dh dtg!!!

kuar je iklan beger ni trs ajak en. somi g terjah mcd...sllu kuar time rye cino kan..ahakzzz

danish yg ronta2 nak dok dlm bbseat..ngade2..sib bek la kusi tu besor leh la tangkap muat..

yess...dpt gak mkn..beger prosperity..onion ring dapppppp..naget n kentang tuk bebudak tu

tgk branch jugak..kdg2 beger ni x sedap...syukur la branch mcd kami terjah tu
beger dia sedap...pedas tu yg aku suke
tp skrg beger prosperity ni makin lm makin kocik..dulu igt x
besar gabak kan...

ini budak aku igt dia mkn..ghupenye dia main campak2 kat bwh...
pyalah byk...adek niiiii...

aummmm

aummmmmmmmmmmmmm besar PYAAAAAAAAAAA..
kahhhhh berdekah3


nota bijik: nk mkn kepci x dpt2 lg ni..














Selasa, 24 November 2009

dpt dah...

ok ok ok....dah dah dah..alih2 pic j*** je kan...sian korg...aku tlh cemari mata2 korg ngan pic2 yg x senonong tu kan...ampunnn...sure korg fenat kan...kahhhhhhh....so meh layan stori ape yg aku dpt last wek..

aku rs ada yg dh tau..ni kali ke2 aku jd pemenang TOP KOMENTAR SHIELA...alhamdulilah x sia2 aku mengomen blog dak shi3la ni...benonye mmg xmo pun bersaing...nk bg can kat org len..tpi akibat aku terpengaruh ngan adiah nye yg best...aku pn ape lg...terusan mengomen x hengat...kahhhhh smpi satu tahap tu kan aku leh tgu smpi tgh mlm..kot2 budak tu leh potong aku...(jeling kat zuraiwan)...tepat jam 00.00 on 01/11/09 aku pun syukurrr sgt2..hahahaha muahahahahaha..giler x aku...giler kan...ade ke org buat cm ni...aku la kot..berdekah3...jom tgk ape yg aku dpttttttttttttt......


abg pos kasi sms...call me back frm pos laju...

kad thank you...you're welcome..hiksss

kali ke2 top komentar


huhuhu jam tangan beb..hikss tu psl aku komen x hengat...mmg aku kempunan jam..jam hantaran ritu dah ilang..sayang sgt jam tu...so dpt jam ni mmg suke suke sukeeee nak2 plak gelang kaler itam huhuhu

itam pujaanku...

cun x..ngeeeeeeeeeee

tgk..leh jd gelang..dulu aku ada gelang cam ni...tp dh putus
THANKS SO MUCH DEAR SHIELA...








jom mandi ngan i sayang....

kahhhhhhhhh berdekah3
aku x larat nk gelak kat ofis ni


nota bijik: aku ni x leh lari dr pic jubo lah..aku pun felik..tp jubo pakcik kt atas ni
lentik sggh..ko mkn jamu pe pakcik..jeles i taw...muahahahaha
tu tgh peknen 12 bln..adoyaiii

pd moderator blog..jgn banned blog aku...kahhhhh

Selasa, 17 November 2009

JOM SERBU PAWAGAM

ni de..MOVIE AKAN DTG PD ARI RYE AJI..

JGN IKUT BELAKANG

jom serboooo...auwwww bebeh...

kahhhh berdekah3

sape pya uncle ni..angkat JUBO






nota bijik: asal eh sejak 2menjak ni aku asyik tempek pic JUBO je
apaKAHHHHHHH





Isnin, 16 November 2009

ape aku wat ari ni

nilah ms mggu aku kalo hubyku keje...melayan anak2 aku ...danish mcm besa kalo aku nak tenet aku bg dia tgk transformers..mmg sllu danish akan mtk..mama..bot..abah bot...tiap2 hari nak bot bot bot..suke sgt dia layan..ntah bape kali dia tgk pun aku x tau..aku pun layan jugak..sbb aku ni fanatik giler ngan transformers..lg2 kekasih atiku ada..OPTIMUS PRIME..hiksss...
ms kuar movie tu aku mmg dah TERUJA sgt2...smpi aku leh ngis tau..ye aku yg rock ni ngis tgk kekasih aku mati kena bunuh ngan decepticon..kahhhhh gilooo
pas aku dh msk tghari...msk simple je tuk kami 3 branak..telur msk lemak cili api, ikan grg ngan telur goreng ubi hehehe...cuaca lak mendung2..perghhhh

Prime tgh lawan ngan musuh ...2 lwn 1 beb...mula2 tu prime menang..ntah cm mn...dia mati jugak...aku dh emo ms ni..w/pun dah puluh ribu kali aku tgk..kahhh

mmg BEST gile tgk prime bunuh decepticon terkoyak kau


prime kena bunuh...huhuhu sedih lor

danish..mama bot ati..bot ati...robot mati..kahhhh

ma ma..jom arrr gok bot..bot
mmg layan sgh cite ni...aku pun sng ati nak tenet...
org ni klako..robo warrior la kunun..hiksss

si kentut tua..kahhh lawak robot tua ni

tgh dok tenet tu..dgr budak ngis..ya allah arwen terpelosok bwh meja..x leh nk bgn..kahhhh
ko wat pe tu dek oiii

smbil tenet..mata dok tgk transformers...PRIME bersatu ngan robot tua si kentut tu..
mmg DASAT robot baru PRIME..mmg GILER PYA AKU SUKE

YES DAH KUAT...idup balik

nak dek ko men toy ni puas2..mama nak donlod lagu..

search lagu n donlod lagu..lagu huby aku pun tgh donlod jugak x abis2..ari2 ada je dia donlod

auuuuu PRIME ku..u look sexy ..geram aku

3 of us...aikkk otomen kau landing depan kami..aku x pasan lak..kahhhh

tiba2 ujan plak..syok giler..sejuk jer..ni yg buat mata aku nek ngantuk

air tojun dr bumbung umah mil aku..hikss..mil aku xde..g umah bapak dia..
so heaven la skit umah xde org..kalo x...kecoh aje
nota bijik: kalo ada laki aku syok lah...hehehe tmbh2 ujan..lg ler...
oklah anak2 aku dah tido..aku nak join sekali...
sok kite jupe eh...jgn nakal2 tau
hahaharunsalimbachik


















Jumaat, 13 November 2009

THE BEST EVER BONTOT 2009 [not my bontot ok]

aku bru je balik dr eropah...depa suh aku wat xprimen ha kau
ok...stlh bfeluh ketiak aku kaji selidik..ini adalah KEPUTUSANNYE
the BONTOT BEST EVER 2009
in EROPAH taw..



si Kim Kardeshian..no no no



si Jennifer...no no no



si Jessica...no no no



si Shakira Shakira..no no no





Lupakan semua..lupakan

Kat bwh ni the BEST BONTOT EVER 2009....korg akan lupa bontot2 kat atas tu...kahkahkahhhhh

Dia ada "WOOW" bontot ever
jatuh pd jeng jeng jeng

















auwwww bebeh