Isnin, 31 Ogos 2009

juadah aku pulakkk...

sgt ronok2 tgk korg berbuka mcm2..ada yg bli kat param ada msk sndiri..lebih2 puan imah kita tu...ishhhhhh suspek sgh la kat dier..nak2 plak murtabak silat die tu...perghhhhhh mabeles betul...aku bln pose ni ala kadar jerk...tp penat gak..yelah balik keje terus...buat keje tuk diri dulu..amek anak2 plak..pas2 bru tolong mil aku kat dapur...tang nasi2 lauk2 tu dia dah prepare..cuma side dish jer dia sure tya aku...tu yg buat aku fenin kdg2 nak pikio ape nak msk..nak plak..jiran2 umah aku tu...suke sgtlah memberi...nk x nk kena buat gak..segan lak nk bg pggn kosong....
menu kat bwh ni ntah bape ari ramadan aku x tau..saje nak tempek

kuih melaka...ni feberet aku..jiran blkg umah aku bg...kak nab


ni plak nasi tamato...jiran bela kanan aku bg..kak na

mee goreng dr..bbysitter aku..kak yah...n popia dr param

putu mayong...dr param jugak

bubur lambuk..ari2 amek..skrg x amek dah...dah x lalu plak...hehehe

ketiaw t'ng aku buat..kahhh men campak2 gak..

pekes ni...haaa ni lah pembantu tetap aku...encik danish..kahhh..ape dia buat tu
*
*
*
*
*
*
*
uli tepung daaaa

kita terbalik adunan ye....

uli lg...

taraaaaaaa..karipap..hehehehe
ranggup sekali...
10 thum to encik danish..kahhhhhhhhhhhhhh


Khamis, 27 Ogos 2009

NGERI!!!!! (utk umo 18sx)

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

tinggal daging

bergelimpangan

hangus

kemerahan

menyayat hati

tergolek


terkulai

nota bijik: kahhhhhhhhhhhhh berdekah3
sabo je lah...
aku pn terkn..siap tgk celah2 jemari le..kot2 apelah yg ngeri tu..igtkan xciden ke hape..ghopenye..caittttt

Selasa, 25 Ogos 2009

janji dpt tido..udahhh

ritu ms kmi g kl-jb..aku dh ready dh tmpt tido anak2 aku ni...mklumlah kete kecik..so muat2 lah depa dua ni...hehehe aku letak bantal kat blkg driver seat tu..so luas le skit nak tido...so xdelah jatuh arwen tu...sib bek abg die x kesah...kahhhhh...sonok kan tgk anak2 tido..tpikan arwen ni lasak tol tidonye smpi dia leh tido meniarap...sib bek dah letak bantal kat blkg driver seat tu..kalo x mauuu tercepok...hehehehe...

tgklah depa dua ni...lena betul..sonok je tgk...biasalah kalo dok dlm keta..ada ekon..so mmglah asyik tido...tmbh arwen tu..jap2 lena...jap2 lena...

abg + adek

ha ni buktinya..adek lg lasak dr abg kahhhhh

muahhhh...nti jpe lg eh

nota bijik: so aku mtk maaf lah kat semua yg janji nk jpe..tp x kesampaian..bkn ape aku pun menumpang org..so nak kemana2 pun terhad...2hari x cukup nak gedixxx ngan korg...nti2lah kot2 aku dpt rezeki lebih..aku trn kl lg..n jpe korg ok..oraittttt :)

Isnin, 24 Ogos 2009

we @ IKEA + THE CURVE

ari rbu..b4 nk balik pg..sil aku nk bw mak die g masjik india...
korg tau lah kalo kat masjid india tu cr ape..kahhhh
aku ngan anak banak x pi sekali..just antar depa kat situ jerk..
so alang2 kami kt kl tu...kami decide nk pi IKEA + The Curve..wahhhh ni pes time gak pi...lm dok tingin nk pi ikea ni...dpt gak merealisasikan..waduhh ayattt skima...kahhhh...so bila dah kat ikea ni...tingat lak mek aussie tu mkn MEATBALL..ape lg...pas g tgk brg2 kat ikea tu... sggh jap kat food court die..terus npk meatball ni...swedish meatball...10 thum to eda sbb bitau menu meatball ni...sgt2 SEDAP...korg harus torai yo...
aku order 10 ketul ball tau...aku suh laki aku amek salmon..dia xmo..dia nk yg sm ngan aku jugak..aku suh dia kongsi..dia xmo jugak..nti x cukup dia kata...kahhhhhhhhhh

aku tgk semua pakat amek troli...xpenah2 pung...so ikut je lah org depan..sekali org depan aik cam aku knl...kahhh ghupenya yassinn ngan famili dia...dlm ati aku...fuhyoooo yasinnnn beb...tp kontrol je lah...x lah smpi terkinja2..kang depa kata aku jakun...jd org KL jap..buat hal masing2...kahhhhhhhhhhh

ni lah dia swedish meatball..sape2 pi ikea nti..harus mkn taw...sdp gilakkk

danish xmo mkn..nk mnm jerk..pttlah kena salin pampers byk kali..lenjun jerk

ngeeeeeeeee....buchukkuuu

muffin yg tgk sedap...tp bila msok tekak...caitttt...x bape nak ok

mmmmmmmmm...sedapnye ball ni smpi kembang2 idung aku...kahhhhhhhh

me @ the curve...

ni lori bomba eh...

love dis pic...:)

ha ni plak aku snap pic huby aku cara paparazi..kahhh
smpi terkangkang aku snap..smbil molot aku pokpek tya..cam artis la kunun2 huby aku ni
tu yg dia gelak smpi tinge tgk aku snap gmbo cam paparazi..kahhhh

huby aku x thn gelak tgk aku dok melompat lah..dok terkinja2lah snap gmbo die...

kahhhhh gelak lg..ni aku tgkp ms aku dok atas besi penhadang...kahhhh

ni pun snap style paparazi..sib bek pki camera ngok je..kalo pki dslr mau depa kata
eh artis ke tu...kahhhhhh

ok nak balik dah...bye ikea..nti aku dtg lg..bw pitis byok2 no..hehehe

Ahad, 23 Ogos 2009

we @ UTM konvo

so isnin ari konvo bil aku..pg tu mil dh siap2 dah nak pi..kami anak beranak x p...yelah ngan anak2 kecik mn lah nak pi..lgpun riso gak rmi2 kat konvo tu kang...nak plak skrg ni H1N1 merata...huhuhu....so kami decide nak pi pas bil abis amek scroll tu..b4 tu sempat terjah JB City Square...

my famili..

ni ape mama...ni bunga...b.u.n.g.a...bunga taik ayam kahhhh

mil tgh layan danish yg nak coklat paksu dia...

danish yg berpeloh berlari ke sn sini...



tukkkk (tok)..nak coklat lg...abis coklat paksu die...



leh jd gap model ni...ngeh3

wif my lovely kids

danish wif paksu (len beno muka adek od ngan muke od kan)


me wif future sil

jom balik danish..mama dh x lrt dah berpeloh mama

danish yg dh mndi peloh

tgklah danish beria nk turun tga yg membukit tu..aku x kasi..sat lg terjunam lak bahya ko...

haa kamoo lari kat rumput2 ni xpe...
budak ni x reti penat betol...mmg mencabar sggh