Ahad, 28 Jun 2009

sgt terujaaa...

teruja mmg teruja sgt2 nk tgk movie transformers ni...mmg SUPERBBBBB best siottttt...ada scene optimus lwn 3 decepticons smpi aku emo sedih sgt...optimus matiiii..adoyaiiii kesian die...jahat betul decepticon tu...hehehe..tp xpe die idup balik..perghh HERO MN LEH MATI..mmg best siottt...aku tgk ngan danish ..od sekali..arwen ku tgglkan..hehehe sggp halfday semata2 nk tgk ini movie..smpi x sempat nak snap pic..ni je lah ado pung...org pya lah rmiiii aku dh siap book awal 1 hari..tu pun jenuh nk Q..kahhhhh...tp aku x puas ati..psl eh geng2 baik tu robot x bape nak kuat semua ketot2 belaka..aku hrp transformers 3 akn dtg..dpt tgk lg dasat geng2 baik...huhuhu...SAYANGGG OPTIMUSSS..hehehe...ko mmg HENSEM kahhhhh.....


nota bijik: ada 1 scene tu robot jahat ketot leh plak dok romen ngan kaki si pompuan seksi tu mikela..kahhhhh


Khamis, 25 Jun 2009

ayoyoyo karipulai...


ini mcm pya olg pun ala ka...kasian itu buntut ada npk juga..kahhh selamba maknya ni...suspek tol..leh die jln2 cam tu jerk...berdekah3

Isnin, 22 Jun 2009

stim sorg..siannyeeee berdekah3

sjk musim doyan ni...umah mil aku x putus2 dgn buah doyan ngan buah butan...mil aku smpi penin2 n x bleh bgn ari jumaat lps..hehehe..tgklah smlm dia bw balik lg doyan dr umah ayah dia...bw butan lg..ish2...balik2 dr umah ayah dia..dgor le dia pggey...ellllyyyyy ...ha mak bw doyan ni..meh la mkn...(dlm kotak fikiran ku) aik org tua ni ari tu smpi x leh bgn2 smpi kena tahan wad 1/2 hari mau lg mkn doyan...dasattttt...hehehe...aku pun dh xde org kat umah...od x mkn doyan...apa lg...stim sorg2 lah kat dapur..tu dia ehh doyannn bykkkkk...aku suke doyan yg x bape nak kuning..isi x bape nak lembik...
doyan oh doyan...

daku kopek sndiri tau...hehehe

rambotan lg...smpi batuk2 daku mkn ni...



layan stim sorg2..kahhhh


mil msk cuq doyan...dapnyeee
nota bijik: widjan...aku x pyh g karnival tu...aku dah 2 mggu dah mkn doyan..pree jo..kahhhh



Sabtu, 20 Jun 2009

agak2 korg..mn satu eh

aksi 1

aksi 2

agak2 korg mn satu pic yg korg rs pling klako..teruja tgk contest aksi anak tido tu..ngeh3

nota bijik: x bleh thn tgk aksi no. 1 tu...berdekah3

Selasa, 9 Jun 2009

npk x...suka ati aku laaa...:)

at least 99% kestressan aku dah kurang bila pki suar ini ...berdekah2..aku tau ada yg NYAMPAH..MELUAT tgk statement aku ni kan...xpe...aku xleh buat org suke kat aku...apa yg penting..pas banak no. 2 ni...body aku kira ok lah dr banak no. 1..kali ni so far SO GOOD...ngeh2...so TGK AJELAH eh...abis tu xde ape nak aku update...ni lah yg dpt buat aku hepi...berdekah3...nti aku update plak suar size S..tu pun kalo S tu jubo aku leh masok..:)
nota bijik: peduli ape aku korg leh pki S ke double.. triple SS..yg aku tau aku leh pki size M dah...WEI BG CAN LAH AKU UP SKIT...KOME NI..:)

Selasa, 2 Jun 2009

fikiran ku serabut...aku x tau nt wat pe dah...

sejak akhir2 ni kan..aku kan mcm xde mood kan..so
nak dipendekan cite..aku dh benti keje..aku dah resign
tensen nak mmpos...nak plak org tu dah x peduli kat aku dah..
lantaklah..kalo aku x dpt keje wktu terdekat ni..jwbnye aku
balik kpg tolong mak aku....KESIAN BETUL AKU..xde sape
pedulikan aku....
aku perlukan TRANFORMASIIIIIII!!!!!!!