Sabtu, 5 Disember 2009

We will..we will rock ya...yeahhh

thx u..thx u..toce2..maceh2...pd smur yg wish...yg doakan kami..aku pun doa tuk korg jugak...ok cukuplah tgk kami lentik2..cumbu2..korek2..eh ade ke..kahhhhhhhhh...so pas kami bercanda di pantai tu...terus kami pecut lak gi mkn lunch kat satu tmpt..yg mmg tingin nk pi...


tadaaa...lunch kat HRC beb...hiksss..cam siot jer posing..berdekah3
caittt...poyo jer kan...

ha yg ni baru btul el sewel....bilie jeans oh not my lover...auwwwwwwwwwww
(kan MJ suke nari pgg celah kangkang dia...bleh???berdekah3)

aum cakkk

org dlm HRC tu mmg bek ati...x pyh suh amek pic pun depa dah ofer..hikssss rock bebeh

tgh tgu order mali

aku x tau nk order ape...order je ciken grille...so so jerk..tp aku soka chilis lg...hiksss
mkn sikit jer..konyang nk mmpos
ayam wif chess cam tu lah kurang nm menu ni..od yg mtk...tgk cam bengong jer kan...tpi sedap nk mmpos tau..smpi od x leh mkn smur..kenyang..nk sumbat pun dh tak bleh...felix kami..smpi waiter tu tya awat x abis..takut chef depa tya...nk mkn cm mn...tgk perot lah x leh nak simpan dah...muahahahaha

aku lak mkn skit2...takut mkn sekali harung..mau terkentut2 kuo asap kepul2 kat situ nti...sbb bape ari x berak...kahhhhhhhhhhh
dah mkn we all pi walk2 kat HR Hotel...tgk dlm web dia..cam best lawo cantek..tp musim cuti skolah..dah haru biru aku tgk..tpi kalo pi mlm mmg chantek...

the beatles..aku soka gak band ni...x dpt jpe real..dpt ciom wall paper pun ok lah..
ngeh3

aku nk bw balik gitar ni..pak gat x kasi...kahhhhhh

psttttt

my rock lover

adegan wajib...kahhhhhhhhhhh

pas lunch kami pecut lak g Qbay GSC nk tgk movie..mula2 mmg dah plan nak wat marathon movie...aku nk sgt tgk senario beach boy tu..tpi timing x elok..so sempat tgk 2012 jer..
not bad gak lah cite ni..tgk aje ok..xde terbawa2 kisah dia tu...aku suke
cite2 yg efek2 ni...tp cite ni wat aku emo lak..besalah kalo sentuh budak2 ni..hiksss
kahhhhhhhhhhhhhh berdekah3 (fhm ke)
nota bijik: mmg plan nak stay 1nite kat HRH tu tp..mhl beb...w/pun tgh promosi..bek aku bli susu anak2 aku kan..lenkali lahhh aokkk



19 ulasan:

  1. Kak oh kak.. Haha.. Berdekah nengok gambo.. Dasat.. Mmg tak nmpk mcm orang.. Hahaha.. ;p

    Kalau saye ade lalu lalang kat situ, mst saye ckap.. Ish couple ni.. Sakan brpeluk nampak di khalayak ramai.. Kah kah kah.. ;)

    ~ aritu pi penang, mampu tgk hard rock dari luar jek laa.. mahai.. haha..

    BalasPadam
  2. berdekuh dekah..!!

    pelayan HR tu comel tak?lagi satu,korang mmg happening ar..

    all the best..

    aku tak tengok lg movie 2012 tu..:(

    BalasPadam
  3. aku termiss nak wish hang...moga selamat berbahagia hingga hujung nyawa..best tak HRH tu... dengaq kata mahal beb...

    BalasPadam
  4. Penang dah ada HRH laa... nak kena jengah ni.

    BalasPadam
  5. INILAH ORG KATA LIFE KN ENJOY.
    LAKI ADALAH SUAMI,KAWAN,MUSUH DAN KEKASIH SETIA.
    DENGKI LAAA PLAK RSNYA.

    BalasPadam
  6. i...penang pon ade hard rock eh..mmg ROCKKKKK la weh..baru 4 tahun kawin selakburit sakan klau 14 tahun..kompom kompang skali lagi...kahhhhh...aku pon nak ajak laki aku g hard rock kat sini la..tak penah jejak lagi..hehe

    BalasPadam
  7. hapening nya akak ngan asben,

    mcm baru kawen jer..romantik gitew..

    hehehe...

    BalasPadam
  8. wah..
    bestnye hard rock hotel..
    nampak style gile tempat tu..
    makanan pun nampak sedap gilerr..
    aaaaa

    BalasPadam
  9. hard rock cafe tu best ker weih?

    BalasPadam
  10. manyak syok maa lepak situ!the beatles tu pakcik minat sgt...byk lgu mereka pakcik kordi selalu wat siul(tk bek bersiul)

    syok ah lu org!!!!

    BalasPadam
  11. wahhh.. enjoy sakan ko yea el.. sonok aku tgk kawan2 bahagia...
    semoga kebahagian itu kekal milik kamoo berdua hingga ke akhir hayat.. happy annibeseri....

    food itu sgt2 menyentap tekak aku la ell.. plus kek ko yang bertopping coklat itu.. aduhhh.... lapo perut aku malam2 cenggini...

    BalasPadam
  12. hohoho sonok tol bercanda berdua2an kan????

    tumpang seronok tgk korang :)

    BalasPadam
  13. wahh happeningnyeee celebrate anniversary ko ell....besh sesekali dapat dating ber2 kan..jeles laa..ekekee..aku dah lame x dating ber2..tp kalau jln ber2 tentu rase lain mcm skit sbb teringatkan anak2 kat umah kan..ehehee..

    BalasPadam
  14. anyway Happy 4th Anniversary..smg berkekalan hingga hujung nyawa n smg tambah anak lg erk..ekekee

    BalasPadam
  15. AKU SANGAT...SANGAT...SANGAT...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    MENJELES!!! huwaaaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  16. wahhh...lunch kt HRC tuh....mahal x wei?

    BalasPadam
  17. ell...
    happy anniversary ye tuk ko
    wah da 4 thn ye
    sama la ngan aku
    thn dpn genap 5 thn
    tp ko da 2 anak eh
    aku baru sorg jek...

    kan pe
    ko gelojoh sgt tu sbb da 2 anak
    kah kah kah bedekah3000X

    BalasPadam