Khamis, 17 Disember 2009

sdr x sdr...

klik klok klik klok dah hjg thn..sok plak dh nk msok thn baru (awal muharam)..ape azam korg thn ni...ermm azam thn dolu2 dah setel ke..kahhh..postponed eh...aku fhm...:)
alhamdulilah syukur hgga saat ni umur kita pjg lg..n still bernafas lg..huhuhu
aku doakan yg terbaik tuk korg smur ok....oraittt

jgn lupe ye baca doa akhir thn ngan awal thn tu...
rs korg dah tau..rmi dok post n3 tu...
jgn post n bc je..buat skali...
hahahahahah....

esok aku keje..x cuti...pd sape2 yg cuti tu..xmo kwn..kahhh berdekah3

13 ulasan:

  1. Salam maal hijrah...

    semoga skrg dan masa akan dtg akan lbh baik dr dulu..

    BalasPadam
  2. aah la waks...saya nk benti isap rokok.....hrp2 td last...=p

    mcm series je aii ni kn!!!

    BalasPadam
  3. salam maal hijrah
    selamat berazam baru
    pakcik kordi tipu jer
    haha

    BalasPadam
  4. selamat tahun baru..el...syukur kita masih dipanjangkan umurkan?semoga kita semua dlm lindungan yg esa...aminnn

    wah keje ke beb????tak bestnye...muhahahaa....!coti beb baru best....

    BalasPadam
  5. slm maal hijrah...

    sok aku keja..leh kwn ngan hg la..hikss

    BalasPadam
  6. salam taun baru elle..eh nape lak keje eh?cuti ikut negeri eh...hmmm aku bajet ko turun kl join mak2 ayam ujung2 taun ni abiskan la cuti tahun..ke dah kering cuti..hehe

    BalasPadam
  7. salam maal hijarah EL..

    kak cuma nak ko hijrahkan laa care ketawa ko tu..

    dari kah bedekahhhh..

    ke

    kih bedekihhhh ke.. kuh bedekuhhhh ke..

    amacamm.. aderrr BRA..?

    BalasPadam
  8. Selamat Tahun Baru utk ko n family gak yer....

    aku nak gelak jahat nie...kahhhhhhhhhhhh! ko kena keja..sm geng ngan Zura..hahaha

    BalasPadam
  9. salam maal hijrah untuk akak jugak :)

    BalasPadam
  10. Salam maal hijrah.. sowi lambat check in blog hang ni.

    Apa yg hang nak hijrah thn ni?

    BalasPadam