Isnin, 21 Disember 2009

korg SPORTING x??????

apa la lu el..sudah 3 hari lu lg kencing ka...x abis2..kahhhhhhhhhhhh berdekah3
sorilah aku x online weekend..ni bru aku nak bkk blog (isnin)
so aku dah bitau aku nk umumkan sumtin kt korg kan..no no no i'm no peknen ok..lmbt lg laaa..
ya ya ya aku dpt saguhati..so nak hargai korg support blog aku ni..aku ngan sukeati..sgt ronok2 nk kongsi gak lah hepi aku ni ngan korg...so aku nk buat contest...skrg ni aku x bape sihat..rs nak demam...demam sejuk haaa..aadoiii...sejuk segala urat2 dlm bdn ni...
korg tgulah contest ape aku nk buat...memerlukan DAYA KESPORTINGAN TAHAP DEWA DEWI GILER AGAK BABUN SKIT..SUAM2 MEREN..biol2..kahhhhhhhhhhh berdekah3
korg tgulah ok..
so oklah aku nak g tido...palahotak aku dah betul sewel n fenin...
ntikan contest aku tu eh....
nota bijik: thx sape2 yg sudi klik2 nuff aku...

20 ulasan:

  1. sporting..hehehehe..ape tu??
    cepat laaaa

    BalasPadam
  2. sabar menunggu contest ko...

    sporting? nak tau gak nih..

    cepat2 sehat ye EL..

    BalasPadam
  3. akau memang sukan barang punya owang ler...

    ko nak ngontes plak. kalau sesuai aku pun nak join. tengok ler sarat sarat nya dolu....

    BalasPadam
  4. cepat la beb!!!mde la gaknya tuh!!!

    BalasPadam
  5. cesssssssssss bikin panas lagi bebe....tunggu lagi ka???

    BalasPadam
  6. ni yg xsbr ni nk tgu pengumuman contest...contest apekah itu??msti contest capture gmbr kena rogol ni..kahkahkah....(shh...kanak2 bwh umur sila jgn baca..)

    BalasPadam
  7. sila bagitahu segera
    kalau contest gambar gua xmasuk la
    tapi kalau yg lain2 tu insyaallah

    BalasPadam
  8. ayooo contest ape nik???
    adakah contest,mari berbogel bogelan reramai ??? sporting kan kan kan

    BalasPadam
  9. wahhh...aku dh agak...sure dpt bonus bganda2 nih.....apa contest tu...aku tggu yer...

    BalasPadam
  10. bukan malaysia leh join contest ko ke el... aku pun ternanti² and sgt teruja ni... apa yg sporting sgttt tu?

    BalasPadam
  11. demam contest dah melanda...aku suka bgt join contest...cepat el dok sabar aku nk join...

    BalasPadam
  12. terujanya aku nak join..hehe..contest ape gaknya..xsabar aku..

    BalasPadam
  13. MAKEUP CLASS INFO :
    DATE: 9/1--->> SHAH ALAM (RM150)
    TIME: 10:30 AM-5:30 PM

    DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
    TIME: 10:30AM-5:30PM

    DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
    TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

    -MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
    -BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

    BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

    http://www.eyrarizal.com
    http://www.lovesaysitall.blogspot.com
    FB: Eyra Rizal / Eyra Rizal Touch

    BalasPadam
  14. hmm suspen ah,jangkaan koi aok nak belanje koi makan pizza..kahhhhhhhhhh dekah

    BalasPadam
  15. terkejut beruk CC.
    igt termengandung.
    huhuhuhu...

    BalasPadam
  16. lau komen terbanyak.. sah laa kak musti tak dan nak menang.. hu3..

    BalasPadam
  17. el...aku tak pernah masuk contes...ko buat nie aku nak masuk lahh..haha..

    BalasPadam
  18. el..mananya contest nya...sabar menanti

    re:ahahah..el..aku dah beli benda alah tu 2 thn lebih dah..pakai pon 2-3 kali jer bleh bilang ngan jari tangan..
    ni hari ni baru nak start smula..hahahahaha.....
    PB tu aku beli tahun 2007..rm2k.
    rasa nyesal pon adooo xpakai dari dulu..dok simpan dlm lemari tu...
    ko nyer size bape?????
    yg aku tu suar n bengkung leh pakai..tapi yang atas tu xleh pakai..sesak nafas..ko nak ker????

    BalasPadam