Isnin, 14 Disember 2009

kepci...jco...nasi kandaq

yesss..dpt gak aku mkn kepci..tingi bebeno...mgu lepas od cuti sm ngan aku..so ape lg..harus jln2..hehehe...so kami lunch kat kepci qbay...kami pesan satay kepci..abis danish balun sorang2..kahhh...pas2 ntah ape satu lg tu yg balut2 ngan roti tu..kahh sorilah aku x tau...od yg amek order...hiksss
danish pulun sorg..lapar la tu

original is my febret...

arwen mkn sudu..kahhh

as alwiz...hrmmmm

yummmyyy...

pas mkn..harus jln2 bakar lemak...ok
arwen dah fengsan...hiksss

pas2 od ajak g mkn jco lak...harus ok lah aku
danish tunjuk dia nak yg coklat tu..oh no no no thats mine ok...kahhh

mmmm dapnyee...

arwen pun gagah nak jugak

dr td dok tgu od amek order..danish dok jerit2..mama nak air...abah nak air
jerit bkn jerit2 manje ok..jerit cam kena pukul...kahhhhhhhhh aku wat dek je..mls nak layan..lantakkk....choco blended ais...dia sorg leh abis...

mlm lak...pekena nasi kandaq deen jelutong mali...hiksss
mlm2 kami semua fengsan x hengat keletihan..hisss


18 ulasan:

  1. kak, ko menunjuk makanan erk..jalan2 sambil makan2 mmg menyeronokkan huhuhuhu

    BalasPadam
  2. aku nak tujukan lagu ni khas utk ko..."jalan-jalan cari makan.."...hehe

    BalasPadam
  3. eh,perlu ker den letak blog ekau dkt link sister suster?
    atau masih mahu diletakkan di list gadis?
    gua dah confius
    haha

    BalasPadam
  4. usihh mkn sakan beb.....mkn jgn x mkn...si danish tuh...lalu mkn kan dier...geram aku tgk..

    BalasPadam
  5. beb , harus ko cantas le rambut anak bujang ko ..
    sian aku tgk dia.. lain le kalau ikat cm dady nye...

    BalasPadam
  6. kebulur aku tgk kfc tu weh..rindu terhadap kesedapan kfc msia..kfc oz tak shedap

    BalasPadam
  7. huiii..jenoh aku tgk kowang ni makan sesado. dah tu sume sedap2 belaka. kau ni bila nk banje aku makan el? kau tak sian kat aku ke el? kau x sayang kt aku ke el?

    BalasPadam
  8. as always tunjuk idung..kah kah kah!!!!

    BalasPadam
  9. keja makan ja hangpa nihh...

    BalasPadam
  10. dapnye jco & KFC tuh...aku pun smlm mkn KFC gak......wei dgn danish tak nak mengalah...sabo je lah....gambaq kat ataih tu....cantik woooo...

    BalasPadam
  11. jalan jalan cari makan el..

    nampak best je kepci tu..lapo lapo lapo

    BalasPadam
  12. hamboi3... sakan berjalan anak banak yer... aku dah x larat bawak perut ekekeke... duk umah dendiam jer... bkn x lrt bwk perut jer, x larat jugak nak kejar2 qimie klau bwk dia kua ekekeke... so, tgu la dah satle sume... bb dah kua, dah beso sket haa... baru best nak ronggeng2 kat lua hahaha...

    BalasPadam
  13. nak yg coklat tu jugakkkkkkkkkkk....

    BalasPadam
  14. wah.. wah... dah cuti bersama-sama. sambil cuti sambil makan. Ko tunggu od cuti sama sehari ngan ko, pas tu makan semuanya sekali gus.

    Dasat... dasat...

    BalasPadam
  15. dapnyer donat tu...huhuh...kfc dah slalu sgt mkn..el..yg bungkus2 ngan roti tu nama nyer twister.heheh'

    weh..aku ade terperasan sesuatu..yg di kepala arwen tu...hehehe...adakah yg ari tu??

    BalasPadam
  16. adoi mak..treliur..makan..makan dan makan..Huis, si arwen tue bukan tido ker b4 beli jco? hehhh..comel2..

    BalasPadam
  17. donut jco memang sodap...

    nti akak blanja mkn jco ok kn kak??

    hihi...

    BalasPadam
  18. muncung mulut ko tu yg x bleh tahan tue..kekeke

    BalasPadam