Rabu, 16 Disember 2009

hep hep horayyyy

hep hep horayyy...sgt ronok2 sbb bos dah selamat brangkat ke LA ok..nak holiday with his family there....dia blik thn dpan tgh bln 1 nti..so aku kat ofis ni..keje pun so so la...b4 bos nak pi tu..dia nk jpe aku..alamak..ape lak kali ni kan...ghupenye dia nak tmbh job function aku..suh pelan2 buat marketing..giler bapak babun nak tercirit aku dgr..sbb aku x pndi wat marketing...mau tungang tebalik kang client bos aku ngan aku yg sewel ni..hehehe dah lah bos pun aku dah sewelkan..berdekah3...

xpe2..bos kata...i have confidence in you...wahhh rase jubo kembang sebesar alam ha..kahhhhhhh bos ni sgt suke puji aku...plak tu baik ati perut dia...aku pun ok je lah...aku kata kalo x ok..aku xmo buat marketing..mau guling2 aku tensen hehehe

pas2 dia kata lg...you r smart girl..wahhhh ms tu rs nak pitam dah...nk call 999 suh admit aku kat spital sakit jiwa..kahhhhhhhh (ngade2)...byklah yg dia puji aku..mls la aku nk dgr kdg2 tu...aku kdg2 bukan perfect sgt..ada gak wat silap....

so...pas shake2 bontot..laga2..kahhh (xdenyeeee) shake2 hands bagai...dia kata as you have gud performance....so I would like bla bla bla bla..

b4 dia nak balik tu..aku kata..bos..dun forget to buy us souvenir...
bos stop n patah balik...dia mai dekat aku kata...what do you want...
erkkkkkk!!!!!palahotak aku dah igt rayban aviator ngan wayfarer..perghhh
kalo dpt rayban ni..masyukkk asyikkkkk...tp
nape aku diam kelu lidah x berbicara..just..ape2 jelah boss..nyesalnyeee
hehehehehehe

22 ulasan:

  1. mungkin ko kata ko sewel tapi sebenarnya bos dah caya kat akak.. hahhaha

    berseronokla la di opis erk..ngape x cakap jer yang dah terlintas difikiran tu :p kompom dia belikan kah kah kah

    BalasPadam
  2. wei....job function je ke tambah? pulus nye tak mintak tambah ke beb? tak salah mencuba sesuatu yg baru beb...mana tau ada rezeki lebih.....cisss apesal ko kelu lidah beb...agak2 kalau dia g disneyland ko mintak le pape....LA...guess murah beb...

    BalasPadam
  3. kalau Cik Cookie order hero2 mat salleh yang mantop2 wat balik.
    ngehngehngeh

    BalasPadam
  4. suh bos ko beli sebenier utk aku gak yer...

    ko tak tnya dier ka..gaji ada naik tak instead of naik job function jerk..hahaha

    BalasPadam
  5. wahh..dah semakin syg Mr Ganesan kat hang nampaknya..bodek lebeh tuu..

    BalasPadam
  6. suke kena puji!hahahaha....

    boss baik!!!

    BalasPadam
  7. lepas ni elly masyukkkkkkkk..bley lanjer kami mak2 ayam gi koke!!!ahakss

    BalasPadam
  8. wah..koyak spender ko yer masa tu...wakaka entah2 dgn bra skali putus tali..

    BalasPadam
  9. lepas ni senang je nk wat ko kembang yea el,, puji manyak2 mesti atas bawah depan belakang leh kembang punyerr erk..qehqehqeh!!!
    ruginya lidah jd keluuu.. masih tergamam lg ker time tu ☺

    BalasPadam
  10. hahaha...konon2 ko nak jd pekerja cemerlang.. malas nak mintak2..

    BalasPadam
  11. weii dia puji tu ada makna la tuh...kakakaka...sbb nk srh ko buat keja lebey...pasan kembang smgkuk tul la ko...

    jgn mare aku lawak jerk..

    BalasPadam
  12. eh bagus bos ko ni
    dia sayang ko tu sebagai bos ler
    ko mintak mahal2 pun dia x kisah kot

    BalasPadam
  13. caya r kak EL.....go girl go girl !!!
    Muahhhhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  14. weihhh...best tu boss ko hehe...leh lah ko mintak tmbh pulus hehe...tahun baru azam baru el...

    BalasPadam
  15. ala la la.......so shuwittttttttt nye ko el..selalu dipuji..ahakssssssss..

    BalasPadam
  16. va va va

    Silap aribulan mau jadik manager ni nnt! u go el!!

    BalasPadam
  17. Staff kesayangan bos ni.. siap tanya nak apa tu.. tapi rugilah tak minta... pasni gaji kena tambah la sebab keja dah tambah kan... masyukkk la..

    BalasPadam
  18. tq el...salam maal hijrah utk ko n family gak.insyallah..thanks kerana mendoakan aku..semoga tahun baru lebih memberi aku keyakinan hidup dalam menempuhi liku2 kehidupan.aku pon doakan yg terbaik utk ko ngan family

    BalasPadam
  19. isk..

    kak pon kena blajar wat sales okehhh.. sedangkan selame ni keje kak untuk production site..

    bos kate kak kiyut.. jadik lau part lambat kuar, customer tak marah2.. sbb kak kiyut..

    boleh alasan sebegitu ruperr..?

    hik..

    BalasPadam
  20. el,
    patutnya ko jujur je time tue..
    hahaha..

    BalasPadam
  21. wei..rezeki ko tu..ambik tugas tu sebagai cabaran tuk ko maju kan diri

    BalasPadam
  22. nanti ko smskan bos ko tu, cakap ko nak semua benda alah tu.

    ko kata ler, ko segan nak cakap depan staff yg len..

    cayak cayak...

    BalasPadam