Selasa, 8 Disember 2009

bantu aku woiii

korg aku perlukan korg..perlukan sokongan dr korg..esok boss nk jpe aku...sbb aku lupe nak mark exam paper..cm mn aku x lupa..sbb aku bz hsekeeping ofis ni haaa...adoiiii naya aku...
ngan mkcik tu dah SCREAMMM giler2 dah ha..wat aku lg tensen...so leh x aku wat bodoh jer..smbil wat lawak2 kat boss...


korg bantulah aku


17 ulasan:

  1. lupe nak mark exam paper? agak ko ni cikgu ke el?? alaa wat bodoh je..dah lupe nak wat camne kan bos kan..sambil berikan senyuman yg manis gitew..ekekee

    BalasPadam
  2. chayok chayok...

    kuatkan semangat akak nk berhadapan dgn bos tu..

    BalasPadam
  3. hmmm..buat bodo jer la...kekek..

    aku pon seram2 sejuk kalau boss panggil ngadap! gd luck yer..

    BalasPadam
  4. lorr sian hg..aku pon takut weii kalu bos pggil sbb kita buat slh..kalu pggil nk bg increament ke..bonus ke..aku suker..

    apa2pon ko bg je alasan bkn sgaja lupe kan...gud luck na

    BalasPadam
  5. hang kena mengadap Mr Ganesan ka..?? baca la apa apa pastu hembuih kat muka dia..hahah

    BalasPadam
  6. bagi die ayam goreng ke.
    takpun air sirap ke.
    konfem die sejuk hati.

    hahaha

    BalasPadam
  7. ntah ntah boss dah tolong marking kut........hihi

    BalasPadam
  8. uik ko ni che'gu ke EL??.. huih..ala, nnt mase ko ngadap boss tu, ko wat la senyum sengih kamben ko tuh..ekekek..pastu kate la "saye sebok bz yg amat la bos. saye bukan lupe, cume tak ingat jer.." ekekeke...

    BalasPadam
  9. el..

    sebelom jumpa tu hembus la ape yg patut..bg dia terkedu

    BalasPadam
  10. daya tolong doakan akak selamat selalu
    kena marah kejap jek
    peh tu lupakan jek

    BalasPadam
  11. HAHAHAH PADAN MUKE!!!

    X TAHU APA NAK TOLONG...TOLONG GELAK JELA...WAKAKAKAKAKAKAKA!!

    BalasPadam
  12. joyah , sejak bile ko jd cikgu ni beb ...

    baca doa banyk2 b4 entry the room key ... kalau ko rs2 tensen tu , ko wat2 pengsan .. sure selamat

    BalasPadam
  13. mark paper exam..?
    Gua tak faham ar..

    Ranger El dah jadik chegoooo ker..?

    Papun, ko jujur jek ar..
    G tau ko terlupa..
    kahkah..

    tapi aku still konpius nie..

    BalasPadam
  14. ko cekgu ke..aku tak paham la masalah ko ni..cemana nak tolong???

    BalasPadam
  15. ayoyooooo!!! apa macam ni?

    kau tukar jadik bionik la el! cepat wei!

    BalasPadam
  16. Ala rileks ar, lupa mark paper jerk, kannya lupa nak datang kojer... kahhhhhhh

    Bila ko jumpa bos kau tu, ambik paper tu terus ko mark. buat tak tau dah ler...

    BalasPadam