Sabtu, 26 Disember 2009

asyikkkk...

org len sdp2 cuti..aku sorg2 kat ofis ni...syahdu tol korek idung ni...smbil sandar pd kusi yg x bape nak empuk ni...stim lak korek..korek dlm2 lak tu ...wahhhh...bahagia je rs...tait lak beh kurang byk jugak...asyikkk sggh...best best best...kahhhhhhhhh berdekah3..hobi ms lapang..

korg psl contest tu korg sabo ye..buat ms skrg ni aku lg x bape sihat..pala weng2..bdn naik gatal2..mlm2 lak x leh tido asyik mengaru jer..td nak g klinik yg besa aku pi tu..tp tutup plak..mls aku nk g tmpt len...

oklah nak smbung korek idung smbil klik2 nuff korg...adios amigos mee reboss...



70 perkataan





test kat atas ni aku dah penah buat..saje nak kasi kat korg asah lagi bakat taip..asyik taip blog fesbuk jer..meh jom torai...leh kalahkan aku x...kalo leh suspenders kat lu..hiksss

14 ulasan:

  1. ele..setakt 70 perktaan seminit...eden 800 ptah tkde heran punn...haa...

    korek idung lg sedap...pastu selek kt bwh meja...cantiitt....gua tau la perangai lu!!!!=p

    BalasPadam
  2. hahhahhahaha sedapp ko mengorekk yer.....

    aku pun nak join misi nuff2 nie... hokehhh

    BalasPadam
  3. wei apahal ko keje time org cuti ni????

    BalasPadam
  4. korek jgn tak korekk...bg lubang idung ko membesar erkkk...kahhhhhhhh....

    BalasPadam
  5. adoi
    bila nak wat contest nih
    sedih tul
    orang nak habis cuti dah kak el oit
    haha

    BalasPadam
  6. bestnye dok sorg2 kat ofis tp xdek keje..aku sorg2 jgk tp melambak2 keje org yg cuti tu aku kene buat..uhuukkkkk

    BalasPadam
  7. 'a' kira satu perkataan kan? heh, juta2 pon gua bisa dalam seminit..

    -singgah-

    BalasPadam
  8. 70 perkataan seminit?
    gilo

    walaupun aku ni secretary, tp skill type aku sgt lemah malu nak publish hahahha

    BalasPadam
  9. ishh..sian hg cuti ritu duk korek2 jerk...hahaha..

    BalasPadam
  10. ko snap ler gambar ko korek idung tu? ada cantik cam siti nurhaliza korek idung tak?

    haper la hobi ko ni el, korek taik idung???? jgn korek taik idung orang lain dah ler..

    BalasPadam