Sabtu, 12 Disember 2009

arwen danish adek abg

alhamdulilah raya aji ritu..arwen dh pndi berjalan..ms tu genap dia 11 bln..compare ngan abg dia..abg dia start jalan ms umur 9 bln..w/pun ms tu arwen dibantu oleh walker..tpi ntah cm mn walker dah patah..kahhhhh ni danish la pya psl..dia g duduk atas walker tu...tp syukur w/pun tanpa walker arwen boleh jalann...hep hep horayyy...arwen ni sng nk jaga..x byk ragam...nk g mn2 pun sng...dah ada 4 btg gigi..2 atas..2 bwh...suke sgt mkn bihun grg..hahaha...pndi sembang..kita ckp 1 patah..dia ckp berpatah2..hiksss..kalo kita marah dia..dia marah kita balik..hehehehe...arwen ni dah ikut pagai aku..1 lg yg x leh bla..ape yg dia dpt..smur ngap dlm molottt..adoiii kenalah pantau kan...hiksss

tgklah tu tgh ngap ape ntah

haaa..getah rmbot aku...:) pdnlah x jpe

see my gigi

ok..ni plak psl my hero...x leh nk xplain cm mn budak sorg ni..danish ni mmy very the hyper ok...skrg budak ni dah 2 thn 6 bln..dh boleh cakap dah..tp xlah lancar..
danish ni kalo bw berjalan..xpeceli kat sopin mall..lom ape2 dia dah berlari..bygkan jauhnye 100meter ke hadapan...jenuh...jenuh laki aku la..hahaha..jgn haraplah nak jalan depan kedai menan...kalo npk...kalo x beli...buatlah drama yg hebat sekali kat situ..siap guling2..siap jerit2...kdg2 kami leh control lg danish ni..kdg2 give up...kena gak ikut kehendak dia...tuk mengawal keadaan..hahahaha
danish ni jugak x kena saman pya budak...kdg2 tu kami ada gak dok babab dia...tarik tinge...tunjuk hanger...marah dia..kdg2 jalan gak..kdg2 tu siap package ngis smpi muntah2...skrg ni dah ok skit pagai dia..sbb tiap kali aku marah aku sabitkan arwen..mama sayang arwen..arwen budak baik..jom arwen kita g jalan2..ha ms tu lah dia ok...temperature pun pun down..lg satu nk kasi dia diam...ko bglah cite2 otomen or otobot (tformers)..ha syp la dia...hehehehe..w/pun danish ni hyper..dia boleh dharap..jaga adek dia..hehehe..danish..jaga adek..mama nk g mndi tau...tau mama..tau..hikssss

tu nk wat peace..peace 5 star...kahhh

skrg danish berat 18kg..kuat mkn..kuat mnm...kuat main..kuat berak..kuat kencing...segalanye kuat belaka...kahhhh..skrg kami beli pakaian dia tuk umur 4 thn ok..hiksss

rmbot pun dh smkin pjg..sm pjg ngan rmbot aku...g mn2 pun org igt pompuan..caittt tgk dressing la beb..boy or girl...kdg2 rimas gak depa kata cm tu..sbb danish kan rmbot pjg..hiksss


mkn eskem mekdi pulun sorg2..

arwen + danish

adek n abg

6 ulasan:

  1. ice cream mcd
    adesss
    lapar ice cream

    BalasPadam
  2. alolooooo cayang adik dia erh....bagusnye danish ni...

    tgk rambut danish panjang camni teringat aku dedolu si boy aku pun rambut panjang camtu.rambut lak jenis lurus cam danish gak...mmg ramailah yg kate dia pomfuan...haihhhh apo daaaaa

    tp bile dah sekolah,kenelah potong rambut,kan...lagi2 mase tu aku masukkan sekolah PASTI...mustilah kene rambut pendek...adehhhh

    sekarang ni giliran mierza plak...bela rambut panjang.yg aku herankan...anak pomfuan aku saurang tu,idak le pulak laki aku suker beno rambutnya panjang.tp anak lelakinya bukan main menggila dia nak soh bela rambut panjang...ishhhh!!!!

    BalasPadam
  3. hero tu mmg rocker abih!sebijik abah beliau!!!

    kakaka...adik beliau mcm2 msuk mde dlm mmulut ye!telan je la!kah kah kah!!!

    BalasPadam
  4. el,
    aku sukalah hero ko tue..
    suka rambut dia..

    memang encem ar hero ko..

    BalasPadam
  5. citer pasal berlari lari kat soping complek tu sama cam Amirul Ar... aku naik ngeri nak bawa Amirul gi soping sengsorang.

    bimbang gak woo, kalau terlepas pandang, maklumlah anak sorang la katakan.

    BalasPadam
  6. tahniah arwen dh leh jln yer..gud gurl...hehe..

    si danish nih..ish22...mkn naik lak bdn dia yer....usihh umor 4thn punya size dia ek....x per2 sehat..

    BalasPadam