Rabu, 9 Disember 2009

aku ok..steady

kahhh berdekah3..muke aku yg sewel meren kerapu ni ada mcm cikgu ke..kahhh gelak guling2 smpi esok pg pun x abis...aku bkn cikgu ok..aku keje kt ofis training class...so ada bebudak ni amek pekse tpi aku lupa lak nak marking...apenye x lupe..sibuk buat keje hsekeeping sbb ada graduation nak kene buat...
thx lah kt korg sbb bg support kat aku..yg x bg pun its ok..i dun care..kahhhhh
pg td aku dah melaram baik pya..siap make bagai..yelah org tgh blood go upstair kan kalo tgk insan yg lawo sure cayo..tol x..kahhhhh (aku lawo ke) tu blkg cite ok..sllu aku selekeh je pi ofis..pki jeans ngan tshirt je..fuhyoooo sempoi x dressing aku...so arini kire mmg lawo cun melenjun ler siap pki bra merah lg..(ade kene mengena ke) kahhhhhhhhhhhh...lantak kome...
so aku tgulah dr pg..ghupe boss ada meeting kat tmpt lain..so abislah cayor make up aku...perfume aku pun dh makin kurang bau...so xpelah aku balik umah..(umah aku blkg ofis aku jerk)...ngeh3x..siap mandi2 solat makeup smola..then pssst pssst perfume..kahhhhh giler kentang pya org..
then smpi ofis..tup2 mmg sah bos dh ada...aku dh nekad..nak wat lawak benua artartika ngan boss...n x amek port sgt psl tu...so aku ngan senyum ala kambing gurun terus g jpe boss..korg dpt byg x aku cam mn..kahhhh aku sndiri leh gelak dekah3..boss lak wat bodo jer ngan aku siap senyum2 lg tau...
so pendek cite boss mmg x marah kat aku...smpi aku kata..boss..boss marah ke?are you ok ke?everything fine ke?anything i can do? wakakakakaka..smpi dia gelak2...no lahhh ok ok...hahah tgk..kalo kita take this situation as simple as we do...mslh tu xkan beban pd kite..n sometime we need a joke to make thing easier...kahhh cam pndai je aku...
aku ni kuat pelupa lah..sbb kuat mkn kapla ikan kot...kahhhhhhhhhh
eh korg...aku mtk sori byk2 ok...aku xde ms nak rogol korg lg...kahhhh rogol blog korg le...rogol korg wat pe gilakkkk..insyallah tgklah hjg mgu ni
aku rogol korg smpi lebam ok
aiii lebiu kat korg..korg lebiu aku x..kahhhhhhhhhhhh

23 ulasan:

  1. hu3..

    EL.. kak bukan jerr tak gi blog kamu ni.. kengkawan yg len pun tak laa dik..

    nnti laa.. jiwa tgh emosi.. pastu ptg tadi baru jerr kena ragut..

    isk..

    BalasPadam
  2. okess..

    kak dah rogolan ko skali..

    :P

    BalasPadam
  3. haa..at least den tau akk still ado ha..jgn ilang terus kak..kang my otak go weng2 without u ...

    kak kena ragut..masyallah...sob2

    BalasPadam
  4. GKSB - thx anysss...muahxx

    BalasPadam
  5. takpa.. ku dtg rogol blog hang neh.. ehehe

    BalasPadam
  6. hahaha..
    bagus la bos tu rilex je..
    tu la, yg penting,
    kita cool.. nanti orang pun cool..

    cool!
    hahaha

    x rogol pun xpe.
    dah rogol ni cukup dah ni..
    heheheheheheh

    X)

    BalasPadam
  7. kahhhhhh....takde hal la el lu nak rogol ke tak..

    mmg sempoi cara lu buat selambe tu,gua respek awan biru kat lu el..

    BalasPadam
  8. betui2...kdg2 kita kena buat joke gk ka...x yg nk seyes2 sgt mende ni, buat tensen jerk...

    apa2 pon hg ok..aku lg ok yer kwn...lebiu 100x...kahhh

    BalasPadam
  9. wehhh mana pic make up bagai?
    tunjuk arrr...

    hohhoho...

    CC mau dirugul.
    ngehngeh

    BalasPadam
  10. jard - thx dear sbb tgglkan kesan rogolan mu..hiksss

    arief - tu la psl..kdg2 kna cool..sat lg wat muke speot..ape pun x best kan...rogol jgn x rogol..feewwitttt

    mazru - kahhhhhhh..kalo rogol laju jer eh..berdekah2..thx aok

    zura - thx dear

    cc - pic makeup...perghhh x leh sat lg korg x leh tido mlm..hehehehe

    BalasPadam
  11. ampeh ayam ko ...

    wakakakak muke ko mmg x sajak ler jd cikgu beb .. ko keje compy pe ni .. dh cm keje kat exam unit opis haku .. haku ni ye ler, keje kolej university ... mmg ado ler diorg peksa kertas soklan ...

    ** siap cite bra meroh .. wakakaka, aku rs bos ko dari jauh dh nmpak bra ko tu .. tu yg dia gelak tu .. x terkata

    BalasPadam
  12. fazilzura - kahhhh berdekah3..a'ah la aku yg pki bra meroh pun x pasan..ko yg pasan eh..tu la..sib bek la bra meroh aku yg wat boss aku x terkata ape2..gud job el..wakakakakaka...

    BalasPadam
  13. giler ko el....boss nak marah pun x jd klu ko wat lawak gitu...hehehe...sempoiiiii....

    BalasPadam
  14. gua pun datang tumpang rogol sama...


    *berdasarkan comment Jard.




    "wei EL, gila la ayat lu ni..."

    BalasPadam
  15. niza - tu la psl..aku mls nak jd big isu so aku take it as easy as posibble..kahhh

    eddie - alahhh lu takan tak tau gua...coiiii

    BalasPadam
  16. Ku juga love you..
    hahahaha..
    sampai lebam tue..
    kahkah..

    BalasPadam
  17. hahaha
    gila best umah belakang opis

    BalasPadam
  18. wo!melaram tk ingt!

    kem slm boss!pastu psl kes r***l tu aii repot polis!

    BalasPadam
  19. Rogolan blog mmg dasat tuh!!!

    BalasPadam
  20. KAHHHHHHHHHH..... pandai ko yer el. nak amik ati bos kau, ko pakai lelawa.

    Aku rasa bukan make up ko jer yg cair, bos kau yg cair tengok ko yg gojes gitew. tak jadik ler nak marah....

    BalasPadam
  21. ko mmg jahat EL...siot je ko...aku mati2 la hengat ko che'gu..ciskek btol lah.. waa...aku suke kate2 ko tuh... klu kite anggap mende tu simple n x bebankan, so mende tu jd senang la...kan kan kan...sbb aku pon slalu stress koje la.. last2 aku wat bodo jerk..aku mls nk pikior sgt..so wat cam mente tu bkn beban..at last mendealah tu leh selesai dgn senang nyer..hahahaha..

    BalasPadam