Rabu, 11 November 2009

Surat emergency leave

"Boss,sayer nak mintak emergency leave boss,betul boss,saya serious
nih,saya tak tipu,
terpaksa ambik emergency leave nih....Gambarnya pun
saya han
tar sekali nih boss...tolonglah boss,betul boss,saya tak tipu
...... sungguh....... Tengoklah gambar nih bosss
..."


















kahhhhh berdekah3

18 ulasan:

  1. hahaha.. leh berfungsi lagi ker telefon tu..
    siap ada gambo tak tahan tu..
    haha

    BalasPadam
  2. sekarang nie kan musim banjir,..
    leh pakai alasan tu

    BalasPadam
  3. ceh ampeh ko .. aku ingt ko nye..
    sekali tgk jantan ..
    nnt aku supe impose gambo ko kat pondok tepon tu yek

    BalasPadam
  4. adoyai..
    ini memang pekerja hebat nie..
    sanggup....

    Hahaha..

    well done..

    BalasPadam
  5. hampeh ko la...aku tau la ang x de citer...tp bagus gk idea nih...lawak2 pon x per...

    pstt; text tu kaler biru...sakit mata aku nk baca..

    BalasPadam
  6. kahhhh
    niza..surat EL
    aku baru ota td...
    ngeh3

    BalasPadam
  7. haha~!! lawak ok~!! nak jugak gambo tuh..nak bagi kat boss..weeeee~!!!

    BalasPadam
  8. KUIKUIKUIKUI
    kalu boss die tak kasi EL gak....memang Vuduhhh tahap Gaban lerr manusia itu....

    BalasPadam
  9. jap gi org tue kena kejutan electric pulak...hahahha!!!
    jap nak ketawa berdekah2 nie!!! hahhaa..

    BalasPadam
  10. kah kah. la ko dpt pic super impose nie..aku ingat ko yg kene banjir..kahkah..lawaking tol..masuk air tol..kihkih

    BalasPadam
  11. sib baik mak aku kat kg pun ada Hp. Kuala Nerang kan Banjir. So top up kedit ja la.. leh gak tanya khabaq dia hari hari...

    Air tak surut lagi ar.. mak aku tak leh kuaq umah...

    BalasPadam
  12. woih!!!boss tu percaya tak?gila emergency!!ahaks!!!!wargh!!!!!!

    BalasPadam
  13. hahahaha
    gila power pakcik nih
    banjir2 macam tu pun ada keinginan lagi nak bergambar
    respect tul

    BalasPadam