Khamis, 26 November 2009

dia dh dtg!!!

kuar je iklan beger ni trs ajak en. somi g terjah mcd...sllu kuar time rye cino kan..ahakzzz

danish yg ronta2 nak dok dlm bbseat..ngade2..sib bek la kusi tu besor leh la tangkap muat..

yess...dpt gak mkn..beger prosperity..onion ring dapppppp..naget n kentang tuk bebudak tu

tgk branch jugak..kdg2 beger ni x sedap...syukur la branch mcd kami terjah tu
beger dia sedap...pedas tu yg aku suke
tp skrg beger prosperity ni makin lm makin kocik..dulu igt x
besar gabak kan...

ini budak aku igt dia mkn..ghupenye dia main campak2 kat bwh...
pyalah byk...adek niiiii...

aummmm

aummmmmmmmmmmmmm besar PYAAAAAAAAAAA..
kahhhhh berdekah3


nota bijik: nk mkn kepci x dpt2 lg ni..














15 ulasan:

  1. El,
    memang muka ko menceritakan betapa sedapnya beger itu..

    BalasPadam
  2. usihh...lapor aku tgk...bila nk banjer mcd nih...cepat arr...

    BalasPadam
  3. wow...knp stiap kali ade beger ni aku selalu ter ketinggalan...

    sampai mcd benda lain lak aku order...so tgk je la kak el makan.. wawwawawa

    BalasPadam
  4. nyampah..
    time2 macam ni ko tepek gambo burger
    lapo.... :(

    BalasPadam
  5. wah sedapnye

    tp kan el
    betullah kan
    walopun dorg ni bwh satu brand
    tp tgk branch gak
    mcm tpt aku neh

    kt sg.siput sedap tp kt kuala kangsar cam apa jek
    tak sedap pun

    BalasPadam
  6. aku xbrape suka prosperity..aku suka BIG MAC..hehe..

    *dok tgk mkn big mac..nyam nyam

    BalasPadam
  7. el...aku pun dah rase ari tu..a ah kan..makin lame makin kecik..x puas mkn..kahh..tapi bile dah abis..kenyang je...ahaksss...abg danish dah enchem..arwen pun dah cun woo..mama dia sgt over...papa od gak maintain enchem.ahakssssss

    BalasPadam
  8. amboi bestnya makan burger posperity... tak sabau2 yer nampak iklan terus gi terjah... burger ni memang sdapkan... dicampur dengan black paper... memang menyegat..

    BalasPadam
  9. Baru je jap tadi aku gi makan ngan si along. klimaks!!!!

    BalasPadam
  10. sajerr je ko..

    nampak kat blog akak begeh harus ko makan dah yerr..

    heheheh!

    mak aiii.. sodap kan EL..

    :P

    BalasPadam
  11. woih!!sedap we ell!!!yeah!!gua sokong!dl beger ni besar..skrg dh kecick!oden br je dua hr lepas mkn kt mntakab...hehehe,...

    woww!!baik punya sumbat dlm mulut tuh!!kah kah kah!!!!

    danish tu nakal eks..hehehe....

    BalasPadam
  12. mmg sedapp..aku pon baru lunch td prosperity nih..tp curly fries die x dapat menandingi twister fries anw..aku pon tgh tingin nak mkn anw ni x dapat lg..ngeeee

    BalasPadam
  13. dasat ko makan beger tu el..

    nampak sangat ko ngidam beger posperiti ni.

    Photo tu nampak unik ler.aku suka tengok pics cam tu. tak ler yg asyik asyik control jerk..

    natural ar..

    BalasPadam
  14. ala... bile nak terjah mcd nie... dah terliur dah nie.... huhuhu

    BalasPadam
  15. weh el..ko ni mmg la...ko wat aku jeles la...aku 1st da nmpk iklan kt tb..aku nak terjah gak mcd kt umah aku nih..tp laki aku lak xmoh.. huhuuu... aku x kire...ni lps gaji aku nak mkn byk2 prosperiti beger tuh...smpai muntah2...muaakakakakakakaa...

    BalasPadam