Jumaat, 13 November 2009

THE BEST EVER BONTOT 2009 [not my bontot ok]

aku bru je balik dr eropah...depa suh aku wat xprimen ha kau
ok...stlh bfeluh ketiak aku kaji selidik..ini adalah KEPUTUSANNYE
the BONTOT BEST EVER 2009
in EROPAH taw..



si Kim Kardeshian..no no no



si Jennifer...no no no



si Jessica...no no no



si Shakira Shakira..no no no





Lupakan semua..lupakan

Kat bwh ni the BEST BONTOT EVER 2009....korg akan lupa bontot2 kat atas tu...kahkahkahhhhh

Dia ada "WOOW" bontot ever
jatuh pd jeng jeng jeng

















auwwww bebeh

25 ulasan:

  1. gambar last tu... jamban lentik woo...!!

    BalasPadam
  2. euww geli .... weh buntut jlo tu real ke?mcm spastik plastik je..

    BalasPadam
  3. vontot iteww memiliki bibir yg cukup mabelesssssssss..

    uit.. hahaha! gilosss tul..

    BalasPadam
  4. geli cheq tgk..
    hahaha
    pink kaler lak tu
    patut menang sebab kaler lain dr yang lain

    BalasPadam
  5. NO NO NO!!

    kau lom tengok lagi jubo aku. berok tu pon bleh nanges tau!

    BalasPadam
  6. giloss tul...vontot beruk ko gi snap lak...hehehe

    BalasPadam
  7. yawwww~
    tergodak hati i u..hahhaaa...

    BalasPadam
  8. wakakaka..

    akak ni memang tau...

    BalasPadam
  9. kah kah kah!!pandai la lu el!!wargh!!!!!busuk ah!!!!!

    BalasPadam
  10. tapi lead suka bontot kim kardashian..haha~!

    tapi yg last tuh..ori ok..haha~!

    BalasPadam
  11. keji sungguh la bontot babun tu...cian la pasangna dia kn.kan..kahhhh

    BalasPadam
  12. hahaha..kelako,aku ingatkan bontot sape la yg last td tu..rupenye hampeh..kekekke

    BalasPadam
  13. beb vontot JLO tuhh real kerr..wahhhhhhhhh patut diyer hambek insuran.kalo haku pon hambek insuran kalu cenggitu...


    tinginnnnyerr nak tengok vontot kak ai...

    BalasPadam
  14. eiiii
    knp ko tak tayang gak vontot ko wei?

    BalasPadam
  15. el el!kah kah kah!2 kali gua komen tau!!!plis plis plis..kamu jgn nakal!!!kah kah kah!!!!!

    BalasPadam
  16. kah kah kah!!!3 teratas lu yg bolot!!!ceh!!!!!

    BalasPadam
  17. gila bagai bontot award kali nih.
    klu manusia pun muntut mcm tih mcmn nak pakai G-string.
    hohohoho...

    BalasPadam
  18. tq el...aku masih baru lagi..minat tu memang ada..tapi masa kadang2 xmengizinkan la..sekadar suka2..hehehehe..
    insyallah...kat ko aku charge mahal skit..ahhahahah

    ya allah..lawak tol la bontot2 ni..ahhah

    BalasPadam
  19. kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....sengal tul terkena aku!!

    BalasPadam
  20. kah... kah.... aku gelak guling guling lagi. bontot yg last tu selalunya bontot beruk yg mai bulan.

    kahhhhh... aku tau ler bapak aku da bela bontot.

    BalasPadam
  21. WOOOWww cantiknyer.... pinky gitu...

    BalasPadam
  22. woii..hampeh..jgn la aku tekenan lak..uhuukkkk

    BalasPadam