Isnin, 16 November 2009

ape aku wat ari ni

nilah ms mggu aku kalo hubyku keje...melayan anak2 aku ...danish mcm besa kalo aku nak tenet aku bg dia tgk transformers..mmg sllu danish akan mtk..mama..bot..abah bot...tiap2 hari nak bot bot bot..suke sgt dia layan..ntah bape kali dia tgk pun aku x tau..aku pun layan jugak..sbb aku ni fanatik giler ngan transformers..lg2 kekasih atiku ada..OPTIMUS PRIME..hiksss...
ms kuar movie tu aku mmg dah TERUJA sgt2...smpi aku leh ngis tau..ye aku yg rock ni ngis tgk kekasih aku mati kena bunuh ngan decepticon..kahhhhh gilooo
pas aku dh msk tghari...msk simple je tuk kami 3 branak..telur msk lemak cili api, ikan grg ngan telur goreng ubi hehehe...cuaca lak mendung2..perghhhh

Prime tgh lawan ngan musuh ...2 lwn 1 beb...mula2 tu prime menang..ntah cm mn...dia mati jugak...aku dh emo ms ni..w/pun dah puluh ribu kali aku tgk..kahhh

mmg BEST gile tgk prime bunuh decepticon terkoyak kau


prime kena bunuh...huhuhu sedih lor

danish..mama bot ati..bot ati...robot mati..kahhhh

ma ma..jom arrr gok bot..bot
mmg layan sgh cite ni...aku pun sng ati nak tenet...
org ni klako..robo warrior la kunun..hiksss

si kentut tua..kahhh lawak robot tua ni

tgh dok tenet tu..dgr budak ngis..ya allah arwen terpelosok bwh meja..x leh nk bgn..kahhhh
ko wat pe tu dek oiii

smbil tenet..mata dok tgk transformers...PRIME bersatu ngan robot tua si kentut tu..
mmg DASAT robot baru PRIME..mmg GILER PYA AKU SUKE

YES DAH KUAT...idup balik

nak dek ko men toy ni puas2..mama nak donlod lagu..

search lagu n donlod lagu..lagu huby aku pun tgh donlod jugak x abis2..ari2 ada je dia donlod

auuuuu PRIME ku..u look sexy ..geram aku

3 of us...aikkk otomen kau landing depan kami..aku x pasan lak..kahhhh

tiba2 ujan plak..syok giler..sejuk jer..ni yg buat mata aku nek ngantuk

air tojun dr bumbung umah mil aku..hikss..mil aku xde..g umah bapak dia..
so heaven la skit umah xde org..kalo x...kecoh aje
nota bijik: kalo ada laki aku syok lah...hehehe tmbh2 ujan..lg ler...
oklah anak2 aku dah tido..aku nak join sekali...
sok kite jupe eh...jgn nakal2 tau
hahaharunsalimbachik


















13 ulasan:

  1. woi bangun bangun!!
    orang semua membanting tulang ko sonok sonok membuta yer??

    BalasPadam
  2. udah2 le tu semek .. nk tido je kejo ko yek joyah ...

    amboi 1 family layan trasformes yek ..
    kiteorg layan upn ipin

    BalasPadam
  3. amboi baru sehari mil ko takde...huru hare rumah..lom berhari2 lagik...kahhhh.. aku tak bleh blah citer transformer...aritu pi teman laki aku tgk pun ngantuks je mate..nasib baik ade megan fox yg nyegarkan mata aku...wakakakaka

    BalasPadam
  4. El Dear,
    Hari tu aku beriaya-ya nak carik komik in english..
    Yalah nak improve english lah konon..

    Cari nyer cari, aku nampaklah bebudak lepak kat satu pot tu..
    aku join the club ar ngn bebudak tue..
    aku tarik satu komik tue..
    TRANSFORMER..
    memang english punya komik tapi tak minat pulak aku.
    Tapi bila baca cerita El ni mcm nak g beli gak komik tue..
    Hehehe..

    *panjang lak komen aku hari ni ek :|

    BalasPadam
  5. lyn transformer lg...hikss...

    mmg syok lyn titon...wktu2 mendung gini..

    BalasPadam
  6. pandai Danish nak tengok bot...
    ala..kalau ari cuti hujan..aku pun nak membuta..

    BalasPadam
  7. klu ade laki syok la..kenape?(pure pure tak paham)

    woi..tgk cte robot tu...!!!best jgk!

    oo...download lagu ye!!!beli la yg original(mcm la aii ni bli ori)

    kah kah kaH!!!!!jom download lagu plis plis plis..kamu jgn nakal....wargh!!!!!!kah kah kah!!!!!

    BalasPadam
  8. cuti ko yer..mesti best giloss layan anak2 kan!

    tambah palk hujan..lg ar best layan tido!hahaha

    BalasPadam
  9. mak aiii..

    meriah tul idup ko EL..

    hu3..

    akak tak dan nak nengok tebisen..

    BalasPadam
  10. kahhh sian kat arwen wei...danish ok lagi layan transformers tu....tapi kalau aku pulak shasha siap dtg tarik tgn aku n tutup laptop aku!!

    BalasPadam
  11. alolo sonoknye tido time ujannnnnnnn... nak joinnnnnnnnn hehehe....

    BalasPadam
  12. syokkan ujan ujan dapat tido..ahad ari tu pon aku tido dr pkl 11 sampai pkl 3ptg sbb laki ku pon xdek kat umah..acare wajib pd weekend ialah tido..kahhhh

    BalasPadam
  13. jeles tgk aktiviti ko...aku pun rasa mcm nk meng'biawakkan ' diri balik umah tido best ni heheheheheh

    punyala tkde keje smpi gambo tv pun ko snapppp????

    BalasPadam