Jumaat, 2 Oktober 2009

x sah!!!!!!!

apa yg x sah...kahhhhh
ni haa..kalo kome mai penang...x sah kalo kome x torai mee goreng ngan pasembur pdg brom ni..kat area datuk keramat (jln nk pi komtar)...mmg mabeles gilakkkk...aku pi sn since aku kapel ngan huby aku..smpi dah anak 2 pun depa yg jual2 kat situ knl kami..xpeceli mamak jual sup ayam tu..kahhhh...pasembur tu aku mmg sukerr gilakkk paberet tu...mee goreng mamak tu mmg sedap smpi ke jubo...kahhhhhhhh...

pasembur pujaanku

pasembur aku pye...mee goreng hubyku pye..sup ayam danish pye...arwen plak
semua di atas...kahhhhhhhh

kalo pi sini sure ni yg kami order...huby aku
dr kecik smpi skrg mmg suke g sini...

romenanku..kahhhh

aksi nak buat mata juling x mnjdik..kahhh

aksi ni gak yg jdik...

ummmhhh shedappp...bini od yg gilak2

ni budak pun mmg lawak...cam mak bapak die jugak...
(danish tgh mkn roti cicah sup)

arwen yg org suap ape pun makan jerk...

ini gmbr buat aku x tido mlm...goling2 tgk hubyku..berdekah3
aku gelak berdekah3 smlm..smpi arwen pun gelak jugak...adoiyai
od ckp..muker die cam tengkorak idup...kahhhhhhh

bang bang bom
(aksi sblm bunuh setan)
kahhhhhhhhhhhhhh


21 ulasan:

  1. happening gile korang laki bini..jeles iiiiiiii...pinjam od seminggu boleh...kahhhhhhhh

    BalasPadam
  2. walakakaka
    best la laki ko
    sporting gilo amik gambo
    hahaha

    ko kalau tak muncong molot tak boleh eh??
    meh aku ikat ngan riben meh

    BalasPadam
  3. laki bini anak sama naik le korg..
    pose jngan x pose..
    nanti aku g sana..belanja aku ek el..

    BalasPadam
  4. tinie..kalo diyer tak moncong mulut..hujan sebulan non stop woi...!!

    nanti haku nak wat contest tiru aksi El moncong..sah2 ko takleh join la El.hohoho..

    arwen makin difren muker diyer..dah nak seiras danish dah..makin tomei laaa...

    BalasPadam
  5. Baru aksi bergambar sebelum bunuh setan tu ... dasat !!! Lum real punya lagik tuh. Kikiki.

    BalasPadam
  6. bila hg gi sini...aku br p je...mmg mabeles arr...aku suker gk gi sini...hikss

    ya Allah....jeliran hg tu mmg mngkp jiwa sukmo..

    BalasPadam
  7. Dear RE,
    Wahaha..
    Banyak aksi2 dlm pict yag sedap (makanan).

    Gambar korang lak memang bahagia ar..

    Ku tak tahan ader gak tengkorak hidup..

    Huhu..

    romantik kelihatannya..

    BalasPadam
  8. L...klu aku g pening,ko lanje la erk.
    eda..meroyan weii si L klu ko pinjam..wakakakakak

    BalasPadam
  9. kah kah kah!!!!pakcik totap suko lubang idung ekau!!!!kah kah kah!!hepi la yu al!!! aiii like yuuu!!!!

    BalasPadam
  10. wah... memang sempoi ar family akak nie...best gile dapat laki yg sporting abes

    saper yang snap gambo masa akak menembak?

    BalasPadam
  11. whoaa... nice seh baju Mesuggah tu!!!

    "..grinding, churning - the sweetest ever noises..!"

    BalasPadam
  12. ell aku mmg tingin gile nak gi penang nak melantak char kue tiaw laa..rojak pasemboqla..nasi kandaq laa..tp laki aku x bwk2 jgk aku..dah lame aku request dah..camne tu?? huhuhuhhh..

    BalasPadam
  13. lama x pekena pasembot..saya g sana harus n wajibulngunah akak bawak saya g mkn pasembot..apapun kite kena tunaikan dulu projek kite..nie tgh tahan napsu jgn pi tempt tu lagik..

    BalasPadam
  14. pehhhhh..

    janggut laki ko sebijik lakiku..

    hehehe!

    mmg mabeles laa EL menu tuhhhh.. kuahnyerr mesti terancam nyawa..

    BalasPadam
  15. happy go lucky la korang anak banak..

    sesuweiii..

    lawak plak aku tgk muka od buat tengkorak idop tu el..

    arwen jugak yang paling cool.. caya lah arwen..

    BalasPadam
  16. dah nama pun org Penang..mmmg selera kita sama...aku membesar dgn makanan kat pdg broom tu la..yg paling aku suka, lai chi kang dia ...pergghhh..takleh lwn tempat lain,tapi sejak dok seberang..lama2 sekali baru aku p...

    BalasPadam
  17. wah meriah btol el sekeluarga ni..sedapnya pasembor

    BalasPadam
  18. kah kah kah!!!lu mmg best laki bini!anak beranak!jeles nye!!!

    BalasPadam