Selasa, 20 Oktober 2009

cuti depavali ko wat pe..

korg coti depavali g mn..aku x g mn2 pun...jln2 cari mkn...mkn pree..kahhh...sabtu lepas kwn huby mai...aku benonye xmo pi ikut sekali..arwen x bape nk ok..tpi pegi jugak lew..sbb dh msok kete pung..kahhhh..so depa ajak mkn kat satu gerai kat relau ni..menu indon smur...

bakso tenis...cam kentut jerk taw...meatball ngan tauhu jerk..igtkan ada meehun ke ape ke..coiii

upsss peace yo!!!

danish skrg dh pndi snap gmbr taw..mn2 aku snap dia pun nk gak...tu dia tgh nak camera la tu

niza...kek cwn besar ko ni mmg mantop..sedap nk mmpos..very the coklat bykkkkkk..aku suke..x abis2 molot dok mkn taw..kahhh

mcm2 ada...ikut hati mmg aku bulun abis sate ni...dek kebaikan ati perot kami anak banak..kami tggl lah skit tuk org blkg same...kahhhhhhh

ni cermin mmg adore..nti ada umah nak jugak buat cam umah niza ni..kahh kat IKEA ke ko beli niza...

pas mkn..lepaking dulu ok
umah niza yg simple dimple pimple mmg i likeeeee

skrg ni danish pndi dah nak pose...dulu ssh...

g mn2 susah ati aku bw depa ni...semua nak pgg..abis smur brg2 kat tv tu aku suh niza g letak tmpt len..kalo x..hancur...smlm dah pecah frame gmbr haaa danish bg pecah...nti aku gnti balik eh niza..sori sgt2

tgklah muke noti ...geram betul

pas g umah niza sggh kat tpi tebing leh npk view laut...
bapak ngan anak...mmg sempoiii..ngeh3
i jump u jump..palahotak kahhhhh

backside my heroes...ngeh2

taraaaaaaaa mak budak yg hover...danish nk ikut aku wat cam aku wat tu..tp sipi2 jerk...ngeh3
kahhh sure ada gimik peace yo!!wow tiak msm..satu hari sontok kuar..kahhh

ok gak eh body aku dr tepi...hiksssss

4 of us...

budak ni xmo balik...nak dok situ...

view laut melaka kot..kahhh fail aku

jom balik..dah penat..melengeh satu bdn..dr pg smpi petang kuar x hengat

pe kes ni..besalah minah ni...meren merapu

mmg ikut muke abah dia la arwen ni..hehehe

nota bijik: thx niza jemput aku beraya umah ko...nti2 jgn dtg umah aku eh
kahhhhhhhh..sori to zura..i tgu u..tp u lmbt..i pegi dulu..kahhhhh














23 ulasan:

  1. amboi ko .. g makan2 depa ker..

    amboi meriah nye aku tgk maknan tu beb.. lg2 kek tu aduyaiii leleh liuqqqq

    BalasPadam
  2. sedih...x dpt g raya umh kak niza...x dpt jumpa akak...huhhhh sadis

    BalasPadam
  3. hamboi.... best nyer,
    rock tu akak nie

    BalasPadam
  4. el...kek cekelet kawan ko tu mmg mantopz....terlioq aku wei...aku paling suke senyuman danish ..so sweet...

    BalasPadam
  5. cesss...smpt posing kt luar tuh...bknye nk tggu aku st..bleh posing sm2..kureng asam tul ang.

    BalasPadam
  6. posing maut saje ek...hheheheeee~!! danish tu cute tul laaaaaaaa...

    BalasPadam
  7. wahhh sakan ko berjalan yer.. tp memg sonokla... skali skala kua bio sampi lebam kan hahaha....

    BalasPadam
  8. family yg sempoiiii...

    hehehe...

    ska tgk...

    BalasPadam
  9. cis.
    makan tak hengat
    tetiba aku nak makn sate
    HHHuaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  10. sonok nyer korang ni berjalan eh..kejap je arwen dah beso..menantu aku tu pun dah pandai posing..i likee..ahakss...menantu ko ni je yg sipu2 lamu ell oiii

    BalasPadam
  11. sedeylaa smlm last mkn free tapi xleh nak g,hujan nan lebat n keta kn blok.

    pssssssssst: saiz kamoo dan nak sm ngn CC nmpk gaya. :p

    BalasPadam
  12. bila laa akak nk jumpa ko EL..

    nak gak nengok body ko dari sudut tepi pandangan mata akak..

    :P

    BalasPadam
  13. tak habis beraya lagi hang no...suka tengok aksi hangpa anak beranak.selamba...

    BalasPadam
  14. very the sentap....pas kasi pewut isi minyak...jerit2 kat puake tebing katenyerr...wahahahahaha

    BalasPadam
  15. woi!bakso sedap woi!aii suke gile ah!!
    cm haremmm posing peace tu yoooo!!!kah kah kah!!!!sporting habiss!!!!

    BalasPadam
  16. el..maceh la ye..sudi gak dtg umah aku....xyah la nak ganti2 frame tuh...bkn mhl pun...frame free jek pon....hehehe...

    BalasPadam
  17. kahhhh...mmg sempoi gila korang posing yer....comeyy siut! ni bila nak posing gedixx ngan aku plak!kahhhh!

    wei..ko tak tnya Niza ka psl dier letak frame kt sudut umah dier tue..anak2 dier tak kacau ker? kalau aku! mesti rosak dek Nureen kerjakan..hahaha

    Cermin tue mmg comeyy kan! ko kena rembat ar kt Ikea tue..haahahaha

    BalasPadam
  18. deepavali aku pi open house je...byk umah pegi jadi..senang aku x yah masok dapor...kahkahkah

    BalasPadam
  19. apa kena la mak aku ni..senget kot.. wakakakakakak (x leh blah picas arwen tgk ko tu)

    BalasPadam
  20. Ranger El,
    Cuti deepavali aku duk rumah jer.

    best nyer leh jenjalan..

    memang bahagia ar El..
    meriah jer gambar2nya..

    BalasPadam
  21. hoooooo sure Arwen pening ngan mama nyerrr....

    dalam hatey mesti diyer berbelah bagi.."nak ngaku mak ker idak nihh,,"kahhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  22. aaaagagagagag,

    aku tak tahan bila bab ko pujik diri sndiri tang pose gambor ko dari tepi tu!!!


    aaaagagagagaga...

    patut ko amik dari segenap sudut..baru nmpk jujur sikit!!aaaaagagagagaga

    BalasPadam
  23. weihhh anak ko melasak ehhh....siap pecahkan frem gambo...samelah dgn anak aku ain...pg umah org pecahkan pasu bunga...adoii mau kene ganti ....

    BalasPadam