Jumaat, 9 Oktober 2009

raye..mkn...mkn raye..kahhh

kalo dh nmnyer raya sebulan..haruslah mkn aje kan..hari rabu yg lepas...aku YM lah dak zura tye dia ada umah x mlm ni...nak plak hubyku coti..so bleh la dtg beraya....dia kata ok je..lgpun dak zura kata..kuih raya byk lg..kalo lmbt dtg..ko mkn balang je lah kahhhhhhh..oleh itu haruslah beraya cepat2 kan..lgpun aku buat permintaan..abisss dah zura tye nak mkn ape...soo aku kata nk mkn spageti...dia pun ok jerk...siap nak beli brg2 lg haaa...umah dia dkt gak lah ngan umah aku...
aku ni kalo laki coti..aku x kesah nak beraya umah kwn2 smur...mmg aku suker

main course..kahhhh spageti bolonis ngan nugget

ha kn dh kata byk kuih raye dak zura ni..mcm2 ada...

laki aku tgh menikmati spageti bolonis zura...mmg sempoiiii
kami laki bini anak banak mmg antu spageti..kahhhhhhh

aummmmm danish tgh mkn nugget

bdn semangat budak ni..makin naik bdn dia skrg..kuat mkn

arwen yg xde gigi pun mkn nugget..kahhh

spageti bolonis zura...sedap kau msk...kata x pndi..tipooooooo
kahhhhhhhhhhhh

kome nak ke..nak..mai lah jelutong kahhhh...

derang tgh Q pjg nak amek mknan..laki n anak2 niza...hehehe

anak dara ku...sian dia flu ms tu..

tuan rumah..laki zura..dia pun nk mkn jugak..yelah sian dia bru balik keje..kena tlg bini msk...kahhhh

peace no war yo!!!!!danish said..haaaaaaaaa

harus ade pic kami berempat ok...

kahhhhh ni bilik utama...korg tgk ye..tiap pintu sure ada anting2 yg cam gini...apa ntah name nye aku x tau

agaknye ni bilik tetamu or bilik merajuk...
anting2 lg..

haaa suspekto x..pintu bilik ayor pun deme letak langsir...pink lg taw...kelasss auntie...kahhhhh

anting2 luv plak.gamaknye ni bilik romen kot...semarak jiwa la katakan..hiksss

cm besa...danish kalo npk air..sure nk men...

dapur pun ada langsir ko haaa...lawa plak tu...hehehehe

langsir hall..cantek menarik..kau mmg ada taste zura..hehehe...tu laki sape lah tu dok mkn kahhh

chef spageti ngan tokeh tia amelia....hehehe
mn ada zura..situ ada niza
mn ada niza..situ ada zura
mn ada deme2 ni situ ada aku
bleh gitu...kahhhhhhhhhhh

dpt sms dr zura..kata gie nak dtg...
aku ms terima sms tu dah ada kat umah..bru je tgk...
sib bek kami tggl kan spageti tu kat ko gie..kalo x sure ko mkn langsir je kat umah zura..kahhhhhhh

nota bijik: thx zura sbb ssh2 je msk2 segala...
nti sudi2lah ajak aku yg comot ni lg ok...aku berbesar perut menerima
jemputan....ok pas ni nak terjah umah niza
yo yo aw aw...kahhhhh

12 ulasan:

  1. mmg semangat badan anak teruna tu..

    bulan rayerr ni tak dan nak sekat selera laa EL..

    akak ko ni pon dah tambah tambun dah..

    uhuhuhu!

    BalasPadam
  2. cess..kurang asam ko suh aku mkn langsir plak! wei..ko siap snap picca langsir umah Zura lg yer..rajin ko! nie bila nak ajak kitaorang g rumah ko plak nie!kahhh!

    BalasPadam
  3. hummm TQXM dear.. mmg pandai la si zura nie deco rumah dia.. apa pon pilihan curtain mmg kelas la.... aku pon nak kena amik kelas ngan dia nie..

    BalasPadam
  4. walaweiiiii....malu2 aku....ishhhh...hg amik semua gmbr curtain umah aku, sekali ngan lgsir bilik air pon amik....awat x amik bhgian dapur yg amat cantik tuh...wakakaka...

    aku mmg suka deco2 nih...hikss...br ni aku blk kg umah mak kau pon sbb nk deco kt umah mak aku lak..hahaha...

    weii...bila plak bleh p umah hg nih, nk gk rase hg msk..hehehe..

    tenkui na sbb sudi dtg umah aku yg sempit tuh..

    BalasPadam
  5. wahhh meriah rayee siap ade permintaan main course lagik..spagethi bolognise lagik tu..western gitew..ehehehee..haah la danish nampak dah berisi..harus ko dietkan die skit..ekekeke

    BalasPadam
  6. ni kawan2 opis ke el..hehhe..sabo jela..abis ceruk rumah dia semua ko snap..yg best tu..gambo langsir lagi byk dari gambo tuan rumahnyer..hehehhe..

    BalasPadam
  7. sakan kamo beraya ye el.....

    BalasPadam
  8. kalau raya sebulan, sebulan laa kita xmasak nok.nasib baik Cik Cookie xda laki.hohoho...

    BalasPadam
  9. Dear El,
    memang best ar El & family..

    Ku pun suka naget..

    nak beli jugak ar...

    adesh...

    BalasPadam
  10. kawan2...isnin mlm kite serbu umah EL...miahahahahaa....

    wei..ahad tu majlis start kul 1 ke atas ye...ko dtg pg2 leh...tp tolong aku kemas umah....hiksss...

    BalasPadam
  11. skanggg haku raser haku kener pikir 2 kali nak ajak ko datang umahh haku..kangg semua langsir kat umah haku ko snapp...hishhhhh

    BalasPadam